Как да сме перфектни на първа среща
Любов и партньорство

Как да сме перфектни на първа среща

                    

Първото му впечатление за теб е най-важно. То се създава подсъзнателно и понякога е възможно да трае доста дълго време. Освен това играе важна роля и при бъдещите ви взаимоотношения. Само няколко секунди са му нужни да прецени дали изпитва някакви симпатии към теб или не. Мъжете се влюбват в опаковката на жената. И нека не се лъжем, че не е така, колкото и повърхностно да звучи. Маниерите, облеклото, гримът, езикът на тялото, излъчването – всички тези неща формират първото впечатление за теб.

Ще излизаш за първи път с него? Първата среща е изключително вълнуващ момент за всяка една жена, независимо на каква възраст е. Няма значение дали си на 15 или 50 години, винаги ще изпитваш вълнение, притеснение и ще ти се подкосяват краката. Но тази толкова важна среща, носи със себе си и куп въпроси, които те побъркват – какво да облечеш? Как да се гримираш? А косата? А бижутата? Дали той ще забележи всичко това? Да, определено мъжете забелязват всичко това на първа среща, но няма нищо плашещо в това. Щом ви е поканил да излезете заедно, означава, че Ви харесва и тези малки, но важни детайли могат само да засилят интереса му към вас.

И за да не се измъчвате повече за външния си вид, ви предлагаме някои съвети, за това как да се облечете за първа среща. Е, успех!

Най-важното е да се чувствате удобно в дрехите и обувките, които сте избрали

Високите токчета са много добра идея, защото правят крака да изглежда по-красив и походката ви по-елегантна, а  това може да побърка един мъж. Но има едно важно условие – да може да ходите с тях. В случай, че сте несигурно дали ще се справите с красивата походка, по-добре ги оставете вкъщи. Тесните и много късите дрехи също не са добра идея за първа среща. През цялото време ще се притеснявате как ви стоят и ще ги намествате.

Облечете това, което ви харесва

Бъдете себе си. Изразете себе си чрез вашия стил. Облечете се така, както на вас ви харесва. Независимо от това колко цветни са вашите дрехи или високи токчетата. Или пък колко семпъл е вашият вид. По този начин на вас ще ви е комфортно и ще бъдете уверени в себе си.

Прекалено провокативните дрехи не са във ваша ползва

Много внимавайте какви дрехи избирате. Тъй като повечето мъже са склонни да слагат етикети, без да опознаят жената, може да изградите погрешна представа за вас с избора си на облекло. Дори и да искате да сте съблазнителна и секси, голямото деколте и късата пола може да ви изиграят лоша шега. А и в крайна сметка, не искате да гледат на вас само и единствено като на секс обект.

Не прекалявайте с аксесоарите

Твърде големият кич не се харесва на мъжете. Ако добавите повече аксесоари към облеклото ви, то ще изглежда натруфено. Бъдете стилни и елегантни, като подберете нежни и красиви бижута.

Внимавайте и с грима

Повечето мъже предпочитат естествено красивите жени. Лекият, семпъл грим, който да подчертае красивите ви черти е в пъти по-добра идея, от тежкия макияж, с който ще постигнете обратен ефект.

Облекло според мястото на срещата

Подберете правилно облеклото си според мястото на срещата. Ако е в парка, облечете една обикновена рокля, сандали, а косата оставете в небрежни, закачливи къдрици. Ако пък ще ви води на ресторант, то тогава изглеждайте стилно, като облечете изчистена рокля и завършите тоалета с красиво колие и малка, елегантна чанта.

 

Tagged , ,
на горе