8 съвета как никога да не пресичате платоничната граница с един мъж

8 съвета как никога да не пресичате платоничната граница с един мъж; забързнаото ежедневие
Любов и партньорство

8 съвета как никога да не пресичате платоничната граница с един мъж

Ако изпитвате чувства км един мъж, то е възможно отношенията между вас да се развият по няколко начина. Или ще се стигне до нещо между вас, или няма да пресечете границата. Може той да ви привлича, но да знаете, че той е с най-добрата ви приятелка или пък сте приятели от деца и не можете да стигнете до нещо повече. За един мъж понякога е по-лесно да си представи как е с дадена жена. Дамите имат нужда от повече време да решат дали да бъдат с един мъж или не. Ако все пак знаете, че просто няма как да се стигне до нищо или има причина, поради която не е възможно да бъдете заедно, останете на земята.

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Ето няколко идеи как да държите един мъж далеч от себе си:

Не се напивайте с него насаме

Това е може би най-лошата идея, която може да хрумне на някого, с когото иска да са само приятели. Знаете до какво води алкохолът. Това не значи, че не можете да пийнете по едно питие заедно, но всичките ви чувства се засилват, когато се напиете. Съществува огромен риск да се поддадете, когато той флиртува с вас, или още по-лошо, може да го целунете, когато сте прекалено пияни! Ако все пак пиете заедно, нека поне някой приятел дойде с вас.

Не се прибирайте вкъщи заедно!

Прекарването на време насаме заедно с един мъж не е препоръчително, ако не искате да прекрачите границата, дори и да сте останали трезви, защото ще излезе, че сте на нещо като среща. Помнете, че не искате да преминете тази платонична граница! Прекарването на време само с двама ви оставя много място за грешки и флирт, така че се въздържайте да правите това. Всеки път, когато един мъж ви покани на кино или на кафе, водете със себе си приятел, за да се отчитате.

Бъдете искрени със себе си

Казаното дотук далеч не значи, че трябва да се залъгвате, затова трябва да бъдете честни към себе си. В противен случай ще се сближите още, а това ще разруши приятелството ви напълно. Колкото повече отричате всички затихващи чувства, които изпитвате към него, толкова по-силни ще стават те, докато накрая не можете повече да ги криете. Затова признайте, че изпитвате нещо към него, и продължете оттук нататък.

един мъж
8 съвета как никога да не пресичате платоничната граница с един мъж

По никакъв начин не използвайте докосвания

Прегръдките и флиртаджийските небрежни докосвания просто са забранени, ако опитвате да държите далече един мъж по дадена причина. Ако изобщо не изпитвате никакви чувства към него, няма проблем да си размените по някоя прегръдка. Но в момента, в който се сгушите или се прегърнете с него, играта за приятелството ви приключва. Дори и да искате да го прегърнете безобидно, повярвайте ни, няма такова нещо като безобидно, ако вече имате чувства към приятеля си! Затова просто не позволявайте да се задържат никакви физически докосвания.

Не давайте шанс на околните да правят предположения

Ако един мъж ви нарича едновременно гадже и приятелка, сложете край на това. Това ще ви помогне да предотвратите вкарването на двамата в тези съответни роли. Това дразнене може да изглежда безобидно, но може да предизвика чувства у някой от вас, които не бихте имали, ако нямаше дразнене. Затова я прекратете, преди да е имала възможност да се посее в мозъка ви и да разцъфтят нови чувства. Нали знаете, че една лъжа, повторена много пъти, накрая става истина, така че внимавайте.

Изключете авансите му, ако той прави някакви

Ако той започне да прави крачки към вас, прекратете го. Не ги игнорирайте, така няма да решите проблемът. Трябва действително да ги прекратите и да съобщите, че не се интересувате от тях. Не се поддавайте, ако той някога прояви някакви стъпки към вас. В момента, в който го направите, вече може и да се срещате с него! Бъдете твърди в това отношение и му кажете, че не се заигравате с това, че не искате никакви действия, които да водят до нещо повече от приятелство.

един мъж
8 съвета как никога да не пресичате платоничната граница с един мъж

Споделете фантазиите си за мечтаното гадже

Ако сте свободни, споделете с него идеята си за идеалното гадже. Ако някога ви попита с какъв тип момче бихте искали да излезете, кажете му какъв точно тип момче харесвате.  Не забравяйте да добавите няколко черти в един мъж, които той няма, за да затвърдите платоничното послание. Ако той е нисък, кажете му, че харесвате високи момчета. Ако е мускулест, кажете му, че харесвате слаби момчета. Разбирате картината, нали? Само че не го правете грубо, разбира се.

Дръжте го в течение на запознанствата си

Ако той знае, че се срещате с някого, тогава е малко вероятно да прекрачи границите на приятелството ви в нещо повече. Така че, ако искате да знаете как да бъдете просто приятели с един мъж, разкажете му за момчето, с което се срещате. Не се колебайте да му кажете, че се срещате с някого и че наистина харесвате този човек. Това наистина ще му даде да разбере, че приятелството ви е строго платонично.

Вижте още:

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Tagged ,
на горе