Съвети за перфектно оформяне на бретона
Здраве и красота

Съвети за перфектно оформяне на бретона

Независимо дали наскоро сте подстригали бретона си за първи път, или отглеждате стар стил, има много привлекателни начини да го оформите. Можете да използвате страничен, прав и всякаква междинна дължина за забавен и изискан външен вид. Изпробвайте няколко различни метода за оформянето му, за да разберете кой от тях ви харесва най-много!

Искате да излезете с него? Поканете го

8 начина да разберете, че той си пада по вас

Как да превърнете уязвимостта си в сила

10 признака в поведението му, по които да познаете, че ви харесва

Съвети за перфектно оформяне на бретона

Изсушете го настрани.

бретона
Съвети за перфектно оформяне на бретона снимка: pinterest

Изсушете бретона със сешоар, за да го сплескате. След като измиете косата си, използвайте кръгла четка и сешоар, за да го изсушите до съвършенство. Подвийте четката под него и го издърпайте далеч от лицето си (откъм тежката страна на частта), за да сте сигурни, че е изсушен в правилната посока.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Изсушете го надолу.

Изсушете бретона си направо надолу за копринено и лъскаво покритие. Изсушете косата си с кърпа, докато не стане мокра. Задръжте четка под него и настройте сешоара на ниска степен, за да го оформите без нежелани къдрици или вълни. След като го изсушите, нанесете леко количество лак за коса, за да го фиксирате.

Ако искате леко да го накъдрите, използвайте кръгла четка.

Можете да подсушите останалата част от косата си, за да постигнете цялостен гладък завършек.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

Изправете го.

бретона
Съвети за перфектно оформяне на бретона снимка: pinterest

Изправете бретона си с преса за коса или сешоар, за да изглежда копринено гладък. След като изсъхне, прекарайте през него четка, за да отстраните заплитанията. Вземете пресата и прекарайте 3-4 пъти по него от корените до краищата.

Опитайте се да изправите и останалата част от косата си, за да постигнете цялостна гладка визия.

Навийте го.

бретона
Съвети за перфектно оформяне на бретона снимка: pinterest

Направете плажни вълни с помощта на маша за къдрене. След като бретонът ви е изсъхнал, вземете маша за къдрене и разделете бретона си на участъци с ширина 2,5 см. Обвийте 1 секция около машата далеч от лицето си, след което я задръжте за около 3 секунди. Оставете къдрицата да се разтвори, а след това използвайте машата за останалите му части.

Ако къдриците ви са твърде стегнати, използвайте пръстите си, за да разресвате внимателно, след като приключите.

Това изглежда чудесно с накъдрена или къдрава коса.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Избутайте го настрани.

Подредете бретона си настрани, за да придадете начупен вид. Докато косата ви е мокра, избутайте го от едната страна на челото, като го направите къс страничен бретон. Насочете сешоара в посоката, в която искате да се спуска, а след това използвайте четка, за да го задържите на мястото му, докато съхне. Прекарайте бретона с пръсти, за да го приберете на мястото му и да постигнете разрошен, небрежен вид.

Опитайте да добавите малки вълни към останалата част от косата си с преса за къдрене, за да се съчетаят с текстурата му.

Сплетете го на плитка.

бретона
Съвети за перфектно оформяне на бретона снимка: pinterest

Сплетете бретона си настрани, за да изглеждате изискано. Отделете го от предната част на косата и приберете останалата част от косата си с ластик. Разделете го на 3 равни части, след което хванете всяка част в ръцете си. Издърпайте един от външните участъци към центъра, а след това издърпайте другия външен участък към центъра. Продължавайте да го спускате, докато стигнете до края, след което закрепете края на плитка отстрани на главата си с фиба.

Плитката е лесен начин да предпазите бретона си от лицето, като същевременно го направите да изглежда малко по-привлекателен.

Скрийте го в останалата част от косата си.

Накарайте го да изчезне, като го приберете под други коси. Разделете косата си дълбоко на една страна, точно над ухото, и я разрошете над върха на бретона си. Можете да приберете косата си назад, ако прекалено много от нея виси в лицето ви, но ако я оставите разпусната, това ще ви позволи да запазите илюзията.

Опитайте да накъдрите косата, за да изглеждат малко по-еднородни.

Този стил може да се получи само при много дълги коси, тъй като по-късите нямат необходимата тежест, за да задържат бретона и да го прикрият.

Tagged ,
на горе