10 признака в поведението му, по които да познаете, че ви харесва

Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му
Любов и партньорство

10 признака в поведението му, по които да познаете, че ви харесва

Когато един мъж започва да флиртува с вас, поведението му се променя. Той може да започне да прави напълно нови за него неща в името на това да ви се хареса. Ако познавате този човек отдавна, ще видите явната разлика, а ако скоро сте се срещнали, неговите приятели могат да уловят промяната.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Ако се чудите какво в поведението му може да ви подскаже, че ви харесва, ето няколко неща, които да ви помогнат:

Той ви моли за помощ

Ако ви помоли за помощ за нещо, което изисква да прекарвате време заедно, може би ви харесва. Ако трябва да купи подарък за рождения ден на майка си или да избере идеалния ресторант, в който да организира парти за сестра си, и ви помоли да проучите или да пазарувате заедно с него, вероятно ви харесва. Но ако иска да свършите работата сама, не приемайте това като уважение към способностите ви, а по-скоро като негово предимство. Поведението му в подобни ситуации ще ви покаже какво мисли той за вас.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Той признава връзката ви

Какво означава това в поведението му? Ако той казва, че сте добър екип или че работите добре заедно, може би просто вярва в това в буквалния смисъл на думата. Но ако ви предлага да правите повече неща заедно, независимо дали в група или самостоятелно, вероятно се интересува от вас. Може да не ви покани на среща по очевиден начин, но ако прави планове, дори в платоничен смисъл, вероятно се интересува на някакво ниво.

Осъществява контакт с очи

Да, това може да е супер незабележимо, но поведението му и контактът с очите е толкова важен начин за флирт и установяване на връзка. Очевидно е, че той ще направи контакт с очите в разговор, знаете, защото е човешко същество. Но ако се намира в другия край на стаята и си уловите погледите, той може би се интересува от вас. А ако минава покрай вас и се усмихва, и забележите, че постоянно установява контакт с очите ви, когато не е необходимо, най-вероятно ви харесва и не се опитва да го скрие. Вероятно по този начин той иска индиректно да ви разкрие чувствата си и да види дали и вие ще отговорите на същото и ще забележите промяната в поведението му.

Той се навежда към вас по време на разговор

Езикът на тялото е силен и поведението му показва много неща. Всъщност на него се дължи около 80% от значението на съобщението. Така че, ако той се навежда към вас, това означава, че ви харесва. Ако не беше така, той щеше да се отдръпне от вас и да запази пространство между вас двамата. За един мъж не би имало смисъл от по-близка дистанция, ако не ви харесва, така че тази част от поведението му е много важна за да разберете какви са намеренията му.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Той накланя тялото си към вас в стая

Дори и да не седи с вас и да не води разговор, той все пак може да накланя тялото си към вас по някакъв начин. Това е така, защото той иска предната част на това тяло да е обърната към вас. Това е подсъзнателно послание, което той изпраща, че иска вниманието ви, защото ви харесва. Ако видите нещо такова в поведението му, значи трябва да се замислите дали и вие не го харесвате.

Три признака, че мъж Риби ви харесва; поведението му
10 признака в поведението му, по които да познаете, че ви харесва

Той ви отделя в група

Ако не висите насаме, той се опитва да го направи по този начин. Дори ако има няколко души, с които би могъл да говори, той винаги ще дойде да говори с вас, ако ви харесва. Защо иначе би го направил?

Той изглежда малко нервен

Момичетата не са единствените, които се притесняват около хората, които харесват. Един мъж също може да чувства това и поведението му ще се промени. В края на краищата, те са хора точно като вас. Така че, ако той не е най-увереният човек или е малко срамежлив, тогава ще се държи така, сякаш е малко притеснен около вас. Дори поведението му по принцип изобщо да не е такова, вероятно около вас той разкрива друга своя същност. Не се притеснявайте – това всъщност е добър знак в случая!

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

Попитайте го

Много мъже харесват директните стрелци. Ако го харесвате и искате да знаете със сигурност, просто попитайте. Кажете му, че усещате вибрация и мислите, че той флиртува и искате да знаете дали трябва да приемете това сериозно. Проверете как ще се промени поведението му след такъв въпрос. Неговият отговор на това ще каже всичко. Вие сте уверена в себе си жена. Така че, независимо дали той ще каже „да“ или „не“, сега знаете, че можете да направите нещо по въпроса или да продължите напред.

Той ви казва какво изпитва

Някои момчета са срамежливи, но накрая, когато стигнат до момента, в който си скубят косите, ви казват. Ако виждате всички тези признаци в поведението му, е само въпрос на време той да ви каже какво чувства. Но можете и да изпреварите момчето и да ускорите процеса, като споделите чувствата си с него. Защо не? Животът е твърде кратък, за да чакате и да се чудите.

той ви харесва; поведението му
10 признака в поведението му, по които да познаете, че ви харесва

Той ви задава въпроси

Ако той ви задава много въпроси, това е, защото иска да разбере всичко за вас. Той не би си направил труда да губи времето и енергията си, за да прави това на момиче, което не харесва. Така че ако се чувствате малко като на скара, това е само защото той наистина иска да ви опознае по-добре! Ако и вие изпитвате някакви чувства към него, може да му дадете шанс и да се опознаете по-добре.

Вижте още:

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Как да си намирате нови приятели като възрастен

Tagged , ,
на горе