6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко

6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко
Мода

6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко

Има няколко вечни цвята нокти, които вървят с всичко. Съвременният живот ни държи доста заети. Между жонглирането с взискателна кариера, воденето на домакинство и прекарването на качествено време със семейството и приятелите, свободното време е до голяма степен лукс.

И разбира се, искаме да изглеждаме и да се чувстваме по най-добрия начин, докато правим всичко това! За много жени нищо не ги кара да се чувстват по-стилни от перфектния маникюр, маникюр, който е интелигентен, елегантен и неподвластен на времето и който не започва да се начупва след няколко дни. Чрез въвеждането на гел лакове,те ни позволяват да постигнем перфектен маникюр, които издържат от две до четири седмици. Всъщност много сега си правят маникюр с гел лак у дома!

Има един недостатък на гел лаковете. Въпреки че маникюрът, който издържа повече от две седмици, е страхотен, това също означава, че сме останали с едни и същи цветове и те може да не работят с всяко облекло, което планираме да носим – особено ако предстои специален повод.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да имате перфектния маникюр и педикюр ние от HappyMarket сме специализирани в продажбата на качествени продукти за красота. Продуктите са насочени както към професионални маникюристи , така и за хора без опит в домашни условия. 

 

Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи

6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко

1. Къси черни 

нокти
6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко снимка: pinterest

Нотка черно е най-лесният начин да добавите изисканост към всяко облекло, дори ако се носи като лак за нокти. Някои може да избягват черното от страх да не изглеждат твърде готически, но ако се приложи върху по-къси, това може да бъде правилният баланс между остро и стилно. И разбира се, всичко се съчетава с черно, така че няма риск ноктите ви да не подхождат на тоалета ви!

2.Светло сиви нокти

Нюансът на светло сивото е популярен цвят, който успява да бъде едновременно модерен, но класически и вечен. Сивият цвят работи през цялата година, с по-светли сиви нюанси, идеални за по-топлите пролетни и летни месеци, и по-тъмни нюанси на сивото за по-студените месеци на есента и зимата. Той също така перфектно допълва както сребърните, така и златните бижута, което го прави като цяло универсален нюанс за нокти за всеки повод.

3.Бежови или нюд 

нокти
6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко снимка: pinterest

Точно като сивия цвят, нюд или бежовите тонове са невероятно гъвкави и могат да се използват за всеки повод, през цялата година. Те са неутрални цветове на лак за нокти, които е трудно да не се харесат, и лесни нюанси за всеки, който иска да съчетае лак за нокти с тоалета си.

Нюансът на бежовия или нюдовия лак за нокти, който е най-подходящ за вас, зависи от тена на кожата ви (въпреки че това е по-скоро предложение, отколкото строго и бързо правило). Средният и по-тъмен тен обикновено подхождат на всеки нюанс на нюд, но по-светлите типове кожа може да предпочетат по-светлите нюанси. Експериментирайте с нюанси, за да намерите този, който ви подхожда най-добре, като обърнете специално внимание на вашите подтонове и дали ви подхождат най-добре топли или студени нюанси.

4.Цвят люляк

нокти
6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко снимка: pinterest

Люлякът е може би най-недооцененият от всички нюанси на лака за нокти в този списък, но ако се нанесе с вкус, без много ноктопластика, люляковите нокти могат да изглеждат красиви, особено през пролетните и летните месеци. Номерът е да изберете нюанс на люляк, който е приглушен, почти като люлякова версия на руж розово. Също така работи добре с повечето тоалети, от синьо до сиво и розово до жълто. Опитайте – може да се изненадате колко много ви харесва!

5.Класически червени

нокти
6 вечни цвята за нокти, които вървят с всичко снимка: pinterest

Защото може ли дори да има списък с цветовете на ноктите, които да пасват на всичко, без най-емблематичния нюанс от всички – класически червени нокти. Това е вечен цвят, който излъчва женственост, увереност и просто цялостна елегантност и това е всичко. И така, независимо какво носите, бъдете сигурни, че червеният лак винаги е подходящ.

6.Шоколадово кафяви

Бихте могли да спорите, че шоколадово кафявото е по-тъмна вариация на нюд и няма да сгрешите, но шоколадово кафявото е един от онези лакове за нокти, които просто изглеждат толкова елегантни, че заслужават своето място в този списък. Затоплящ цвят, който работи толкова добре с всеки нюанс на облеклото и всеки вид кожа, и такъв, който е идеален за есента и зимата. Изглежда особено красиво, когато е оформено с бледо розово или топло оранжево облекло и изглежда страхотно със златни бижута.

Tagged ,
на горе