Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи

Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи
Мода

Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи

Маникюр в цвят лавандула е истински шедьовър. Пролетта е тук и е време да се откъснем от тъмните, земни цветове, с които сме свикнали през студените месеци, и да дадем свобода на въображението си. Същото можем да направим с маникюра си. Лавандуловите цветове върху ноктите са много нежни, женствени и пролетни. Ето защо, когато навън започне да се стопля, не се страхувайте да оцветите ноктите си с този приятен цвят.

Този цвят на ноктите ще бъде на върха на най-желаните нюанси, когато лятото удари. Работата е там, че този цвят на ноктите е толкова сладък и елегантен, че е трудно да му устоите, дори и да не сте фен на лилавите нюанси. Нещо повече, този нюанс, въпреки че е доста пастелен, не е по-малко гъвкав и винаги има някой изненадващ нюанс, който да срещнете, когато става дума за тези красиви нюанси.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да имате перфектния маникюр и педикюр ние от HappyMarket сме специализирани в продажбата на качествени продукти за красота. Продуктите са насочени както към професионални маникюристи , така и за хора без опит в домашни условия. 

Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи

1.Лавандулови сърца

Изглежда, че няма нищо особено в сърцата, докато не научите за перфектната комбинация от нюанси на ноктите. Комбото от различни лавандулови нюанси прави този дизайн на ноктите да изглежда неустоим! Сърца в цвят на лавандула- истинско съвършенство.

2.Лавандулов цвят на ноктите с красиви цветя

лавандула
Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи снимка: pinterest

В случай, че търсите нещо съвършено женствено и сладко, тогава тази идея е това, от което се нуждаете. Комбинацията от невинни лавандулови нюанси и сложни шарки на лилави рози се допълват взаимно както нищо друго на този свят. Красиви цветя в цвят лавандула ще ви откроят от останалите със сигурност. Тук може да откриете перфектния цвят за вашия стилен маникюр. 

3.Лавандулови акрилни нокти с блестящ ефект

Ноктите в цвят лавандула със сигурност ще изглеждат необикновени с добавянето на малко блясък. Не е нужно да се ограничавате само с акцентен нокът – правилно подбраният блясък ще надгради маникюра в този цвят като нищо друго!

4.Сини и лавандулови нокти

Вече можете да избирате много цветове и дизайни при избора на лак за нокти. Можете също така да правите различни цветови комбинации върху лавандулови нокти. Синият цвят е един от тях. Дори можете да видите, че синият цвят е по-интензивен върху ноктите. Тъмните тонове на синьото са много близки до лавандула и работят много добре, за да разкрият красотата на лавандулата.

5.Френски лавандулови нокти

лавандула
Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи снимка: pinterest

Използването на различни цветове вместо бяло във френския дизайн на ноктите се превърна в тенденция през последните години. Използването на цвят лавандула вместо бяло ще бъде добър избор за пролетния сезон. В допълнение, правенето на малки декорации върху ноктите ви ще увеличи шоуто върху ноктите ви. Най-добрият пример за това е добавянето на малки маргаритки.

6.Кристални лавандулови нокти

лавандула
Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи снимка: pinterest

Използването на кристали върху ноктите наскоро стана модерно. За жените е изключително трудно да се справят с тази нова тенденция. Тъй като тези видове нокти са много трудни за поддръжка и използване. Мястото на цвят лавандула тук е неговата хармония с цветята. Както можете да видите, той е в пълна хармония с кристалите в лилави тонове.

7.Цвете омбре лавандула нокти

Както знаете, омбре ноктите са много популярни и предпочитани. Това се очертава като нова тенденция през последните 10 години. Това се превърна във великолепна тенденция с влиянието на други жени, заедно със знаменитостите, които направиха тази тенденция да се издигне. Можете да приложите омбре дизайн на ноктите към почти всички цветове. Цвят лавандула е само един от тях.

8.Лавандулови нокти с пеперуда

лавандула
Маникюр в цвят лавандула- 9 топ идеи снимка: pinterest

Може би най-основателната причина да изберете дълги нокти са големите площи върху ноктите. Можете да направите красиви декорации, за да запълните тези зони. Както можете да видите на снимката, доста сладки шарки на пеперуди са нанесени върху нокти цвят лавандула.

9.Дълги и емотикони лавандулови нокти

Използването на емоджи върху ноктите е много модерно сега. Особено при големите нокти вариантите са много повече. Най-голямата причина за това е, че нокътят има много голяма повърхност. Въпреки че дизайните на ноктите на двете ръце са симетрични, на всеки нокът се прави различен дизайн и се използва различно изражение. Емотикони върху нокти цвят лавандула е истинско изкуство за ноктите.

Tagged , ,
на горе