Той е всичко за вас; си пада по вас
Любов и партньорство

8 начина да разберете, че той си пада по вас

Ако просто сте любопитни дали някой си пада по вас, се намирате на правилното място. В случай, че той наистина ви харесва, в крайна сметка ще го покаже, като ви покани на среща. Ще направи всичко възможно да спечели вниманието ви и по-често да прекарва времето си във вашата компания. От голямо значение в случая ще е на какъв етап от живота се намирате и двамата, от опита който имате и какво всъщност търсите от противоположния пол.

Може да искате да знаете дали той ви харесва, защото и вие си падате по него или пък, защото искате деликатно да го отрежете на ранен етап, без да нараните чувствата му или да изпадате в неловка ситуация. Надявате се, че той ще разбере намека и няма да се налага да го правите очевидно.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Без значение причината, поради която искате да разберете дали той си пада по вас, има някои неща, които да ви помогнат. Ето няколко жокера как можете да разберете:

Той иска да прекарва свободното си време с вас

Той може да гледа филм или футбол с приятелите си, но вместо това кара колело с вас и отива на плажа. Свободното му време е също толкова важно, колкото и вашето, така че ако той избере да го прекарва с вас, това означава нещо.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Той е този, който поддържа връзка

Всички знаем, че за танго са нужни двама, но ако той е този, който ви преследва – пише ви и ви се обажда – значи ви харесва. Това е доста очевидно, не мислите ли? Ако си пада по вас, той ви се обажда.

си пада по вас
8 начина да разберете, че той си пада по вас

Интересува се от интересите ти

Ако не се интересувате истински от някого, може дори да спите с него, но не ви интересува какво прави в свободното си време. По-важното е, че няма да си губите времето да правите нещо, което не искате да правите. Е, от друга страна, ако той си пада по вас, ще бъде по-склонен да опита неща, от които се интересувате, като танци салса или ходене на театър.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

Той обича да ви показва

Ако един мъж не харесва момичето, той няма да я разхожда из целия град, да се среща с приятели и да качва снимки с нея в социалните мрежи. Ако това момче ви развежда из града и ви показва, значи се гордее, че сте до него и очевидно си пада по вас.

Той подкрепя мечтите ви

Ако той подкрепя целите и мечтите ви, значи ви уважава и вярва във вас. Много хора ревнуват и се опитват да ви потиснат. Така че, ако той ви изгражда, това показва, че го е грижа за вас. Означава ли това, че той е влюбен във вас? Не е задължително, но е добър знак, че той вижда във вас нещо повече от красиво лице.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Той започва дълбоки и смислени разговори с вас

Ако все още се чудите дали той си пада по вас, помислете за вида на разговорите, които двамата водите помежду си. Освен флирта и остроумните закачки, опитва ли се да ви опознае на много лично ниво? Говори ли за желанията, мечтите и стремежите на своя живот? Пита ли ви за вашите? Само хората, които истински се грижат за вас, биха искали да знаят за най-съкровените ви желания и мечти. И по същия начин човек, който споделя с вас най-съкровените си мисли, се чувства много близък и емоционално инвестиран във вас.

си пада по вас
8 начина да разберете, че той си пада по вас

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

Той излиза от пътя си заради вас

Повечето момчета дори не обичат да се отклоняват от пътя си за своите приятелки, така че ако го прави за вас, може би се опитва да ви впечатли и се надява вие да направите първата крачка. Например, ако всяка сутрин ви носи поръчаното кафе или ви купува малки подаръци, защото нещо му е напомнило за вас, най-вероятно си пада по вас.

Той предлага да прави неща само за вас

Ако не сте го помолили за услуга, но той е предложил да ви помогне, може би ви харесва и си пада по вас. Например, ако ви предложи да ви помогне да се преместите, да сглобите мебели, които сте поръчали от магазина или да ви закара до летището, най-вероятно си пада по вас. Той не само иска да прави неща за вас, но всички тези неща са повод да прекарва повече време с вас. Той просто иска да ви вижда по-често и е готов да положи физически усилия за това. Този човек не би направил това за някой друг, защото ще знае, че по този начин може да ви спечели.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Tagged , ,
на горе