5 признака, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви
Любов и партньорство

5 признака, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви

Никога не е приятно, когато някой, особено ваш близък, си играе с чувствата ви, още повече, ако говорим за човек, с когото сте имали връзка и сте я прекъснали след това. Готови ли сте обаче да разкодирате какво мисли и да разкриете намеренията на бившия си?

5 признака, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

Нека разкрием някои от сигналите, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви, като вникнем в мистериозните тактики, които прилага, за да провокира отговор.

Свързва се с вас мистериозно

Когато бившият ви потърси контакт с вас по загадъчен или подъл начин, почти сигурно той иска да провери каква ще е реакцията ви и доколко все още сте инвестирали емоционално. С това той ви създава чувство на безпокойство, като е двусмислен по отношение на намеренията си, докато чака да наблюдава как ще реагирате. Вероятно играе с чувствата ви, защото иска да провери дали все още отговаряте на ухажванията му, или сте продължили напред. За да види дали има шанс за възобновяване на връзката или дали все още сте емоционално отворени към него, той използва това правило за загадъчен контакт като техника за проверка на ситуацията.

5 признака, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви

Преследва ви в социалните мрежи

Общуването с вас чрез цифрови платформи дава на бившия ви удобен и непряк начин да прецени реакциите ви и направи оценка на емоционално състояние. Той може умишлено да инициира разговори, да харесва публикациите ви, а също и да ви пише, като чака да провери как ще реагирате. Това поведение е ясен сигнал, че бившият ви си играе с чувствата ви, тъй като търси потвърждение, любопитство или усещане за контрол върху емоциите ви към него.

Опитва да ви накара да изпитате ревност от друга жена, близка до него

По принцип бившият ви партньор иска да види реакция у вас, като обсъжда новите си романтични интереси или се хвали с активния си социален живот. Той иска да знае дали чувствата ви към него са изчезнали или още имате такива. Бившият ви се опитва да разбере емоционалната ви реакция и да установи дали има шанс за събиране или дали все още сте емоционално обвързани. Затова подобни действия се превръщат в един от предупредителните импулси, че бившият ви се опитва да си играе с чувствата ви.

5 признака, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви

Търси ви внезапно и после спира да комуникира с вас

Като инициира контакт с прекъсване, изневиделица, бившият ви създава усещане за непредсказуемост и несигурност и играе с чувствата ви. Сякаш се опитва да измери реакцията ви и да види нивото ви на интерес към него. Той може да използва това спорадично свързване като средство за проверка на границите, за да види дали има потенциален шанс за съживяване на романтиката или наистина сте се отдалечили. Но отново е важно да знаерте, че всяко обстоятелство е различно и може да има повече причини за нередовното му взаимодействие от това да играе с чувствата ви.

играе с чувствата ви

Иска отново да бъдете интимни

Ако бившият ви партньор иска да ви вкара в леглото, той вероятно иска само физическа връзка, а не от емоционално изпитване. Тази ситуация съответства на признаците, че бившият ви партньор просто иска да преспи с вас. Тя подсказва, че намеренията му се въртят около изпълнението на желанията му, без да търсят по-дълбока емоционална връзка или ангажимент. При този сценарий е важно да се пазите и да вземете предвид собствените си граници и емоционално благополучие, за да не му дадете да си играе с чувствата ви.

Макар че е възможно той да проверява готовността ви за физическа връзка, но трябва да сте сигурни, че желанията ви се зачитат. Тъй като може дълго време да сте били заедно, вероятно още го чувствате близък. Ако обаче не сте го преодолели напълно, не се поддавайте на желанието си за близост с него. Може да подхраните надеждите си, а после те да се окажат фалшиви.

Вижте още:

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе