Огромен КЪСМЕТ на 21.06.2023 за три зодии
Астрология

Огромен късмет на 21.06.2023 за три зодии

Огромен късмет на 21.06.2023 за три зодиакални знака. Три конкретни зодии ще имат най-добрия ден на 21.06.2023 и всеки има какво да научи днес от астрологията. Любовта, добротата и приятелството са основните теми днес. Ако сте в романтична връзка с някого, не забравяйте да му кажете колко много цените присъствието му в живота си. Луната в Рак също го прави чудесен момент да направите същото с вашето семейство, любими хора, приятели и домашни любимци. Просто имайте предвид как се чувствате, преди да го направите.

Огромен късмет на 21.06.2023 за три зодии

Елена отново сияе влюбена…Евгени е вече в миналото!

Най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни за всеки зодиакален знак

Виктория Бекъм отрича да си е инжектирала ботокс. Каква е тайната на красотата на бизнес жените?

 

Вижте кои зодии ще имат огромен късмет на 21.06.2023

Облегни се на вътрешната си вселена днес, Дева. Там се крият съкровища, които искат да посегнеш към тях . Някои от вас са били много стресирани напоследък заради работата си. Може би вършите работата на двама души съвсем сами, защото някой наскоро е напуснал.

Вашият семеен живот и домашни задължения може да добавят още повече стрес към това. Докоснете се до вътрешната си сила, която търсите в моментаот вън. Някои от вас са в уникална позиция точно сега и имат огромен късмет на 21.06.2023, за да напреднат в кариерата си или да повишат вибрациите си в лично качество. Юпитер в Телец и Северният възел са във вашия ъгъл в момента.

Транзитната Луна в момента е в Рак, който винаги поддържа приятелски отношения с Дева. Така че може да намерите неочаквана помощ и емоционална подкрепа от хората днес. На някои от вас може дори случайно да хрумне идея, която прави живота ви сто пъти по-лесен. Помолете за помощ, ако имате нужда от нея. Вашите близки ще бъдат до вас и ви обичат.

Цветята ще ви носят огромен късмет на 21.0.2023. Особено тези, които са жълти или оранжеви на цвят . И ако намерите нещо, което може да улесни живота ви, мислете за цената като за инвестиция в себе си. Всеки растеж изисква нови инструменти в инвентара.

Днес ще бъде интересен ден за вас, Козирог и ще имате Огромен късмет на 21.06.2023. Някои от вас са работили наистина усилено по проект зад кулисите, който се надявате да ви издигне от земята и да ви направи успешни в голяма степен.

Но причината, поради която сте в списъка с най-добрите хороскопи, е, че сте на път да се сблъскате със стената в близко бъдеще. Звучи противоречиво, но следващите няколко съобщения ще ви помогнат да се освободите. Или, още по-добре, попречете на някой друг да открадне блясъка ви.

В момента Плутон е в последния градус на Козирог . Но това не е твой приятел. Вкарва хора в живота ви, които искат само да взимат от вас. Единственият начин да се защитите е да се уверите, че това няма да ви повлече надолу. Дали ще направите това с помощта на терапевт или чрез работни дневници у дома, зависи изцяло от вас.

Но не забравяйте духовността си, докато се стремите да направите външността блестяща.  Някои от вас ще бъдат изправени пред няколко възможности днес или ще трябва да вземат важно решение. Обмислете го.

Самотата ще ви донесе спокойствие днес , Телец. Но не всеки ще има този лукс да се облегнете напълно на нея. Винаги можете да бъдете повече слушател, отколкото говорител, за да си позволите това пространство.

Ако останете търпеливи и вървите бавно, това ще направи днешния ден отличен за вас и пълен с Огромен късмет на 21.06.2023. Северният възел на Церера куинконкс е със сложна енергия. Това ще ви даде подкрепа… но не пълната подкрепа, от която се нуждаете. Разбира се, Юпитер в Телец може да компенсира тази липса.

Но понякога всичко, което искаме, е да се чувстваме обичани и подкрепяни, без да се налага да правим нещо допълнително, за да компенсираме нечия емоционална недостъпност. Някои от вас ще изпитат това в романтичната си връзка, други с децата си, а трети с родителите си.

Ако ви предстои важно решение, послушайте интуицията си и помнете, че днес имате Огромен късмет на 21.06.2023. Вече знаете верния отговор. Предпазливостта е добра, но ви забавя ненужно. Освен това една добра дума може да помогне много точно днес! Успех!

infomax-logo-50-15-HW Певицата Ерика Баду създава колекция с италианската модна къща „Марни“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе