Най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни за всеки зодиакален знак

Най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни за всеки зодиакален знак
Астрология

Най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни за всеки зодиакален знак

Ето го най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни вашата зодия. Всичко, което мислите, правите, вярвате или дори казвате, е част от това, което сте.

Това представлява изобилието, което създавате, работата, която избирате, и живота, който създавате, защото колкото и знаменито да изглежда нещо, вие сте най-големият си източник на изобилие. Може да искате да създадете по-голяма стабилност или нов път в живота си, но всичко се свежда до използване на вашата вътрешна енергия и таланти, за да превърнете това в реалност.

Най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни за всеки зодиакален знак

Ултрамодерни дънки за всеки ден — ТОП-3 лято 2023 (СНИМКИ)

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп от 19 до 25 юни 2023

Привличат късмета с магнит: Три зодии ги очаква страхотна нова седмица 19-25 юни

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юни 2023

Ето гкой ще бъде най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни вашата зодия

 

Овен (21 март – 19 април)

Късметче за вашата зодия Овен

Най-щастливият ден: четвъртък, 22 юни 2023 г

Вашият късмет се намира в това, което е най-свещено за вас. Докато стъпвате в летния портал на промяната, прегърнете своята божествена истина за това, от което се нуждаете в себе си и живота си, за да живеете с изобилие. По пътя на растежа преоценката на това, което правите и с кого се заобикаляте, е важна, за да позволите на вашите ценности да се променят заедно с вас.

През седмицата от 19 до 25 юни астероидът Веста се премества в Близнаци, владетел на вашия комуникационен сектор, помагайки ви да изразите размисъла си за ново осъзнаване на ценностите. Позволява ви да дадете приоритет на това, от което наистина се нуждаете, и това, което е свято за вас, докато вървите напред. Когато прегърнете своята вътрешна истина, дори докато тя се развива, вие можете да прегърнете и по-голямо изобилие.

Телец (20 април – 20 май)

Късметче за вашата зодия Телец

Най-щастливият ден: сряда, 21 юни 2023 г

Предстои една невероятна седмица от 19 до 25 юни, тъй като блестящото и мощно Слънце се връща към Рак, владетел на вашата комуникационна зона. Това също се случва в божествено време, тъй като сте насърчавани да говорите повече за своята истина, вярвайки, че чувствате това, което правите за по-голяма и благородна цел.

Слънцето представлява действие и в тази част от живота ви то ще ви помогне да прегърнете осъзнаването и комуникацията, необходими, за да вземете това, което искате и имате нужда от живота, за да го превърнете в реалност. Колкото повече животът ви се основава на автентичност, толкова по-щастлив ще се чувствате.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Най-щастливият ден: понеделник, 19 юни 2023 г

Откакто Сатурн, господарят на времето и кармата, се премести в интуитивните Риби, имате нарастващо усещане, че сте предназначени да правите повече в професионалния си живот, отколкото просто да получавате заплата.

Не че не искате или не се нуждаете от финансово изобилие, но осъзнавате, че имате нужда от него, за да служите на по-голяма цел. Сатурн ви моли да се заемете сериозно с това и точно това можете да направите през седмицата от 19 до 25 юни 2023 г.

Сатурн в Риби, управител на вашата зона на кариера, ще се изравни с Юпитер в Телец, осветявайки вашите мечти и интуиция и помагайки ви да разкриете по-дълбока истина зад това, което търсите. Юпитер е планетата на късмета, така че това е идеалното време да си починете и да изясните какво търсите, защото Вселената е на ваша страна.

Рак (21 юни – 22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Най-щастливият ден: понеделник, 19 юни 2023 г

Риби е владетелят на вашия сектор на късмета, който управлява изобилието и новите преживявания и ви помага да прегърнете всички предложения в живота. Тъй като Сатурн се премести в Риби, трябва да станете по-сериозни в създаването на това, което търсите.

Няма повече просто да се надявате или да се носите по течението, без значение колко трудно е това за вас като воден знак. Вместо това сте били напътствани да станете по-отдадени на това, което искате да създадете и да привлечете повече в живота си.

През седмицата от 19 до 25 юни Сатурн в Риби ще се изравни с Юпитер в Телец, управител на вашата репутация и обществена зона, като ви помага да започнете да излизате от зоната си на комфорт. Част от създаването на изобилието, което търсите, е да знаете с кого да се обградите и да не се страхувате да помолите за помощ, ако е необходимо.

Лъв (23 юли – 22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

Най-щастливият ден: понеделник, 19 юни 2023 г

Юпитер, планетата на късмета и изобилието, в момента пътува през плодородния знак на Телец, помагайки ви да се доближите до това, което желаете от професионалния си живот. Може да сте мислили твърде малко по отношение на кариерно израстване или възможности, но Юпитер е тук, за да ви напомни никога да не спирате да се стремите към звездите, независимо какво се е случило.

Тъй като Юпитер в Телец се подравнява със Сатурн в Риби, управител на вашия сектор на трансформация, ще видите значима възможност, която ще помогне на повече от парчетата да застанат на мястото си относно посоката, в която трябва да следвате. Ще трябва да подходите към това по-смислено, тъй като Сатурн не изисква нищо по-малко, но този аспект на трансформация за вас ще гарантира по-голямо изобилие.

 Дева (23 август – 22 септември)

Късметче за вашата зодия Дева

Най-щастливият ден: четвъртък, 22 юни 2023 г

Понякога е трудно да се чувстваш свързан с това, което правиш, особено ако трябваше да поемеш работа или дори професионален път, просто защото е необходимо. Понякога обаче е по-голямо предизвикателство, когато ви е дадена дарбата да решавате какво ви търси. Колкото и да имате определени задължения в живота си, в момента сте насочвани да се съсредоточите върху това, което е най-важно за вас по отношение на вашата кариера и крайна цел.

В идеалния случай това, което правите за работа, и единствената ви цел трябва да са в съответствие. Можете да създадете това за себе си през седмицата от 19 до 25 юни. Астероид Веста, владетелят на вашия свещен пламък, навлиза в Близнаци, господството на вашата кариера и професионален живот, като ви помага да се съсредоточите върху това как да бъдете полезни и да се чувствате сякаш живеете в съответствие с целта на душата си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Късметче за вашата зодия Везни

Най-щастливият ден: четвъртък, 22 юни 2023 г

Като Везни, енергията на Близнаци е владетелят на най-щастливия сектор в живота ви. Тази област помага да се донесе изобилие, знания, пътувания, нови приключения и по-дълбоко чувство за духовност и смисъл. Винаги се стремите да създадете мирно съществуване, но понякога жертвате това, което искате да изпитате или постигнете за себе си. Не се страхувайте да разклатите лодката на промяната, ако това означава да си позволите да опитате нещо ново.

След като Веста, владетел на това, което е най-свещено за вас, навлезе в Близнаци, вие сте напълно напътствани да прегърнете вътрешните си душевни призиви по отношение на това, което преследвате или с което сте съгласни. Съсредоточете се върху мечтите, които винаги сте имали за себе си, и оставете Вселената да подреди всичко останало в живота ви. Докато обещавате никога повече да не затъмнявате светлината си в името на някой или нещо друго, изобилието, което търсите, скоро ще бъде ваше.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Късметче за вашата зодия Скорпион

Най-щастливият ден: сряда, 21 юни 2023 г

Слънцето е центърът на зодиака, представляващ мощна жизнена сила , която ви помага да действате и да създавате живота на вашите мечти. През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г. Слънцето навлиза в Рак, осветявайки вашия сектор на късмета и ви давайки шанс да проявите живота на най-смелите си мечти, дори ако този живот е просто свободата да живеете автентично и спокойно.

Трябва да сте готови да позволите на Вселената да ви изненада, да поемате рискове и да вярвате, че всичко, което се случва, е за ваше най-добро, защото Слънцето в Рак обещава късмет и изобилие. Трябва да ги прегърнете напълно – дори и да са страшни.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Късметче за вашата зодия Стрелец

Най-щастливият ден: сряда, 21 юни 2023 г

Стрелецът е зодия, която вижда далечните хоризонти на живота и се събужда с вълнение всеки ден, за да ги изследва. И все пак, когато се стигне до промяна на малките аспекти на живота, тези рутинни или комфортни зони, в крайна сметка се борите със себе си. Не можете да създадете живота, за който мечтаете, без промяна. Не можете да рискувате с нещо ново, без да се страхувате, че няма да работи.

Въпреки това, можете да имате вяра и доверие, които могат да ви пренесат, за да проявите желания живот. През седмицата от 19 до 25 юни Слънцето навлиза в Рак, владетел на вашия сектор на трансформация, помагайки ви да прегърнете възможностите за промяна, които имате в живота си.

Често промяната не означава да станете готови за това, което е ново, а да знаете, че не можете да останете там, където сте сега, нито минута повече. Трансформацията настъпва, когато най-накрая признаете това и вярвате, че пътят ще се появи, докато правите стъпките напред.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Късметче за вашата зодия Козирог

Най-щастливият ден: сряда, 21 юни 2023 г

Като земен знак, вие жадувате за стабилност и сигурност във всеки аспект от живота си. За ваш късмет се връща седмицата от 19 до 25 юни, когато астероидът Церера навлиза във Везни, който управлява вашата кариера и професионален сектор. Церера ви насърчава да се чувствате като у дома си във всяка област от живота, до която се докосва. Това носи мир и удовлетворение, което ви позволява да растете допълнително и да постигнете изобилния, жизнен живот, който желаете.

Въпреки че може да бъде изкушаващо винаги да гледате напред, като осъзнаете, че мястото, където се намирате в професионалния си живот, предлага всичко, което сте казвали, че искате, по-добре ще прегърнете сегашната си ситуация. Това не означава, че растежът не е достъпен за вас, но може да се окаже, че късметът, който търсите, ще бъде намерен точно там, където сте, а не някъде, което само изглежда по-добро.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Късметче за вашата зодия Водолей

Най-щастливият ден: сряда, 21 юни 2023 г

Церера е астероидът, който управлява естествените цикли на живота, заедно с отглеждането и грижите, които са най-свързани с архетипа на майката. През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г., докато Церера се премества във Везни, тя ще активира вашия сектор на късмет, изобилие и нови преживявания, давайки ви смелостта и увереността да прегърнете възможностите, които навлизат в живота ви за по-голям растеж и реализация.

Способността да създавате живот въз основа на вашата божествена уникалност винаги е ваша значима черта. Въпреки това, като прегърнете енергията на Церера, можете да откриете по-необикновена благодат в това да знаете кога да практикувате търпение вместо да предприемате директни действия.

Въпреки че може да сте се опитвали да проявите нещо в продължение на години, може все още да не е божественият момент . И все пак, докато Церера хвърля светлина върху всички теми около късмета, приключенията и по-дълбокото значение, най-накрая ще разберете защо нещо не се е случило преди и ще можете да влезете в него напълно.

Риби (19 февруари – 20 март)

Късметче за вашата зодия Риби

Най-щастливият ден: понеделник, 19 юни 2023 г

Откакто Сатурн се премести във вашия зодиакален знак, Вселената ви помоли да станете по-сериозни към мечтите си. Вие сте един от най-интуитивните знаци и не винаги можете да станете реалност, защото не вършите необходимата работа, за да стигнете до там. Всичко това започна, когато трябваше да предприемете по-сериозен подход, за да реализирате мечтите си, но сега това получава сериозен тласък от Вселената.

През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г. Сатурн в Риби се изравнява с Юпитер, планетата на късмета , в Телец, управител на вашия комуникационен сектор. Това ще ви позволи да обмислите нещата, за да направите окончателни планове и ще ви даде дара на думите ви, за да проведете разговорите или да участвате в проектите, необходими, за да стигнете до следващата глава от живота си. Време е да вземете мечтите на душата си и да ги оставите да се превърнат в плановете, създадени от вашите думи.

infomax-logo-50-15-HW Певицата Ерика Баду създава колекция с италианската модна къща „Марни“

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе