Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп от 19 до 25 юни 2023

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп от 19 до 25 юни 2023

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп от 19 до 25 юни 2023

Тук е не само лятото, но и вашият седмичен любовен хороскоп от 19 до 25 юни 2023. Лятното слънцестоене в сряда бележи началото на сезона на Рака и величието на слънцето, така че опаковайте кошницата за пикник, поканете семейството и приятелите си на брега и създайте спомени за утрешния ден.

Тази седмица енергийните филтри позволяват на всички зодиакални знаци да виждат нещата такива, каквито са, като същевременно носи надежда за по-голям растеж и пространство за по-дълбока емоционална интимност в отношенията. По-дълбоката емоционална интимност е това, с което е известен сезона на Рака . Тъй като започва в средата на седмицата, той предлага важна възможност да прегърнете напълно и да обмислите това, което ви предстои скоро.

Месечен хороскоп юли 2023 общ за всички зодии

Как ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ ще промени живота на всяка зодия

Какво трябва да направите през ЛЯТОТО на 2022 година според зодията

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Прочетете, за да разберете какво очаква вашия знак чрез вашия седмичен любовен хороскоп от 19 до 25 юни 2023 г.

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Най-добрият ден за любов: четвъртък, 22 юни 2023 г Според седмичен любовен хороскоп от 19 до 25 юни, ви очаква ви толкова много спокойствие през предстоящата седмица, че това също ще ви помогне да излекувате всички рани от скорошни борби в отношенията. Вие се движите през своето изцеление и растеж неимоверно от началото на годината, докато Юпитер се движи през вашия знак. Сега, когато Юпитер е в Телец, ви остава да сортирате парчетата, за да разберете всичко и да знаете какво ще запазите и какво трябва да пожертвате. В седмицата от 19 до 25 юни 2023 г. астероидът Церера преминава във Везни, владетелят на вашия романтичен сектор, което ви дава по-голямо усещане за благополучие и лекота. Церера управлява способността ви да се чувствате комфортно и сигурни със себе си. Това също ще ви помогне да се чувствате по-удобно при вземането на необходимите решения и избори – дори ако това включва жертване на нещо или някого, на когото държите.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Най-добрият ден за любов: сряда, 21 юни 2023 г Една важна тема, която се появява за вас, според седмичен любовен хороскоп от 19 до 25 юни, включва изричането на вашата истина без страх какви последствия или промени може да донесе. От края на миналата година работите, за да станете по-сигурни в себе си, за да се ориентирате във важни промени в живота и любовта. Вие сте напълно насърчени да влезете в по-голяма прозрачност, тъй като Слънцето преминава в Рак, осветявайки вашия комуникационен сектор. Никога не трябва да се страхувате да споделяте чувствата си в една връзка; ако сте, с това осъзнаване, това показва повече, че държите на връзката, отколкото за вас самите. Поемете рискове, като кажете истинските си чувства и желания тази седмица, вярвайки, че няма да разберете нищо лошо, ако това е правилният човек.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Най-добрият ден за любов: сряда, 21 юни 2023 г Тази година любовта беше вълнуващо пътуване, тъй като се научихте как да идентифицирате и да се доверите дали конкретен човек или връзка са предназначени за вас. Част от вашата работа е установяването на вашата окончателна истина, дори ако тя се различава от това, което другите в живота ви искат за вас или дори от онези мимолетни капризи. Добре е да имате момент или ден, в който нещо ви призовава, но основната истина е различна – защото това никога не се променя. След като Церера се премести във Везни, активирайки вашия сектор на радост, отдаденост и деца, вие ще почувствате подновено доверие и осъзнаване на вашата основна истина, позволявайки ви да прегърнете напълно това, за което сте били на ръба. Не можете да бързате с щастието си, но заслужавате да му се насладите, след като пристигне.

Рак 22 юни – 22 юли

Най-добрият ден за любов: сряда, 21 юни 2023 г Имаше голяма трансформация във вашия романтичен живот, тъй като Плутон завърши своето пътуване в Козирог, управител на вашия романтичен сектор. Много връзки и бракове приключиха неочаквано, когато разликата между задължение и истинска романтична връзка стана ясна. Това беше предизвикателство, защото вашата връзка и дом означават всичко за вас – но вие също бяхте призовани да започнете да разбирате кой сте автентично, отделно от всеки и всичко друго. Докато Церера преминава във Везни, активирайки вашия домашен и семеен сектор, вие ще почувствате по-дълбоко чувство на доверие и способност да се грижите за себе си. Това ще ви помогне да вземете или да се придържате към всички решения, които сте взели наскоро романтично, и ще внесе по-спокойна енергия в живота ви. Плутон се премести обратно в Козирог за още един преглед, така че ако видите, че предишни романтични избори се връщат, доверете се на растежа си и се опитайте да не предполагате сърцето си.

Лъв 23 юли – 22 август

Най-добрият ден за любов: сряда, 21 юни 2023 г Вие се движите през огромен растеж, тъй като напоследък имаше толкова много възможности около вас във всеки аспект от живота ви. Понякога е трудно да се разбере кой е истинският, когато нещата се развиват толкова бързо, дори ако всичко е положително. Вие се борите с това, тъй като сте се ангажирали да правите нещата по различен начин този път, но също така трябва да си дадете пространство, за да видите реалността на вашите възможности и това, което вече сте започнали да създавате. В сряда, 21 юни 2023 г., Слънцето навлиза в Рак, за да започне сезона на Рака, време на мощен и огромен растеж, тъй като осветява вашия сектор от тайни, интуиция, сънища и несъзнаваното. Това е особено интензивна енергия за вас, тъй като ще ви позволи наистина да видите как се чувствате относно това, което се е развило в живота ви и връзката ви. Използвайте това време, за да развиете по-голямо доверие в себе си и чувствата си, като същевременно си позволите да видите пълната истина за всяка ситуация – тъй като това ще бъде единственият начин да сте сигурни, че можете да подходите към този момент по различен начин.

Дева 23 август – 22 септем.

Най-добрият ден за любов: понеделник, 19 юни 2023 г Сатурн се премести в Риби, запалвайки вашия романтичен сектор по-рано през годината и внасяйки по-голямо чувство за ангажираност или желание за такава. Това обаче върви бавно и колкото и да искате да отделяте време, трябва също да сте сигурни, че не търсите проблеми там, където ги няма. Колкото и плановете да са необходими за любовта и възприемането на чувство за почтеност и истина, вие също трябва да осъзнаете, че съвършенството съществува в способността да намирате благодат в несъвършеното. През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г., когато Сатурн в Риби се подравнява с Юпитер в Телец, ви се предлага по-висока перспектива, която ви помага да видите докъде сте стигнали и какво сте постигнали в изграждането с вашия партньор. Докато Сатурн подчертава вашия романтичен сектор, Юпитер в Телец осветява вашата зона на изобилие, късмет и знание. Използвайте това, за да намерите по-дълбока благодарност, за да оцените това, което имате, вместо винаги да мислите, че то се нуждае от повече.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Най-добрият ден за любов: понеделник, 19 юни 2023 г Като зодиакален знак, който управлява везните на справедливостта, здравето на една връзка често излиза наяве. Независимо дали това става по-здравословно за вас самите, в начина, по който подхождате към взаимоотношенията си или дори във вида на партньорите, които избирате, това се превръща във важна част от вашето романтично пътуване. Този здравен аспект включва вашето тяло, ум, сърце и душа. Колкото по-здрави сте, толкова по-здравословна любов ще изберете, което ви позволява да почувствате, че тези везни на справедливостта са фино балансирани. Сатурн се движи през Риби, започвайки преглед на всичко, свързано с вашето здраве. През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г., когато се изравни с Юпитер в Телец, управител на вашия сектор на интимност и трансформация, вие ще почувствате ново осъзнаване и равновесие, разцъфтяващи в живота и връзката ви. Въпреки че това може да пристигне в момент, който не сте готови, за да намерите най-голямата полза за вас и връзката ви. Понякога всичко, което е необходимо, е лека промяна в гледната ви точка, за да видите внезапно нещата в изцяло нова светлина.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Най-добрият ден за любов: понеделник, 19 юни 2023 г Откакто Юпитер се премести в Телец, управител на вашия романтичен сектор, сте видели рязко увеличение на развитието в любовния си живот. Юпитер не може да не увеличи каквото и да докосне; в случая всичко опира до любов и взаимоотношения. Освен това ви позволява да прегърнете и използвате уроците, които сте научили. В понеделник, 19 юни 2023 г., Сатурн в Риби, управител на вашата зона на радост и ангажираност, ще се свърже с Юпитер в Телец, позволявайки ви да се съсредоточите върху щастието, което искате да създадете, и връзката, за която копнеете. Това е чудесен шанс да изведете връзката си на следващото ниво или дори да проведете важни разговори, тъй като Плутон се върна в Козирог, активирайки вашия комуникационен сектор. Отделете време, градете от нулата и няма ограничение за любовта, която можете да създадете.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Най-добрият ден за любов: четвъртък, 22 юни 2023 г Вселената винаги знае какво прави, дори понякога да се чувствате изгубени. Точно както Плутон се завърна в Козирог, помагайки ви да затвърдите тези уроци за самооценка и стабилност, астероидът Веста се премества в Близнаци, осветявайки романтичния ви сектор със знанието за това, което е най-свещеното и специално за вас. Като човек, който трябва да може да изследва, преди да разбере каква е вашата истина, разбирането кога някой или нещо е незаменимо наистина променя играта. През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г., когато Веста се премества в Близнаци, точно когато Плутон се завърна в Козирог, най-накрая можете да видите как вашата самооценка е свързана с вашите романтични избори. Не можеш да избереш по-добро, докато най-накрая не повярваш, че си заслужаваш, но след като го направиш, този някога голям избор, който зловещо се очертаваше на хоризонта, изведнъж става най-лесният за правене. Това е разликата между растежа и избора на това, което подпомага вашето изцеление, вместо да допринася за вашето нараняване.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Най-добрият ден за любов: четвъртък, 22 юни 2023 г Въпреки че винаги търсите обвързване, вие се борите с изцеление след разбито сърце. Разбира се, това е нещо, което всеки изпитва до известна степен. И все пак, поради това колко неразделна част правите успеха на една връзка с удовлетворението от живота си, когато една връзка приключи, това в крайна сметка ви кара да се затворите и да подхождате към всичко от призмата на страх и самозащита. Работата е обаче, че като се придържате към това, в крайна сметка изключвате и любовта. Тъй като Юнона, астероидът, който управлява брака, се премества в Рак, осветявайки вашия романтичен сектор през седмицата от 19 до 25 юни 2023 г., ще почувствате силен призив да подходите към връзката си по различен начин. Тази енергия ще ви позволи да отворите сърцето си повече, тъй като се засилва и от преместването на Слънцето в този воден знак. Най-накрая ще бъдете на място, където ще можете да намерите повече надежда и дори да се възползвате от повторния опит. Независимо дали се свежда до любов или дори предложение, вие сте готови за тази нова нова глава от живота си и я заслужавате.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Най-добрият ден за любов: четвъртък, 22 юни 2023 г Венера, планетата на любовта, наскоро премина в страстния знак на Лъв, управител на вашия романтичен сектор, запалвайки период на голямо удоволствие и връзка във вашия романтичен живот. Юпитер в Телец носи разширяване и изобилие във вашия домашен сектор на дома и семейството. Това наистина е най-доброто от двата свята и оставя много възможности за растеж и ангажираност. Понякога това също се свежда до признаването на стойността на вашия партньор или конкретна връзка. Астероид Веста, владетел на всичко, което е най-свещено за вас, ще се премести в Близнаци, владетел на вашия сектор на радост и ангажираност, през седмицата от 19 до 25 юни 2023 г., като ще започне период на истина и трансформация. Докато Венера активира връзката ви, Юпитер носи изобилие в дома ви. Веста представлява свещения пламък на истината, напомняйки ви, че всеки избор, който направите, трябва да носи по-голяма радост. Дори ако това е забавено удовлетворение или труден избор за постигане на по-добър резултат, всеки от тях трябва да носи по-голямо удовлетворение, щастие и дори истина в живота ви. Колкото по-дълбоко си спомняте, толкова по-далеч се отдалечавате от миналите си страхове.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Най-добрият ден за любов: четвъртък, 22 юни 2023 г Вие в момента пътувате, защото докато сте точно там, където трябва да бъдете сега, това също не е мястото, където ще останете. Знаете това интуитивно, дори ако понякога се затруднявате да стигнете до тази нова дестинация или може би се страхувате какво можете да загубите по пътя. Част от това, което правите сега, е просто да се научите да прегръщате всяка истина, когато се появи пред вас, като същевременно сте отворени за нещата, които се развиват по различен начин, отколкото сте очаквали. През седмицата от 19 до 25 юни 2023 г. Юнона, управителят на брака, ще влезе в Рак, осветявайки вашия сектор на ангажираност, радост и семейство за изненадващ изход от ситуация, с която сте се борили. Като оставате отворени за това как се развиват нещата, като сте гъвкави по отношение на плановете и сте търпеливи с времето, вие сте си позволили да прегърнете пълния божествен график на Вселената. Юнона в Рак е домакин на възможността за значителен обрат в живота ви, тъй като можете напълно да разберете, че най-добрите неща често отнемат време, за да се съберат най-накрая – но след като се случат, няма да ги разделите.
Последни новини
Астрология

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп от 19 до 25 юни 2023

на горе