Елена отново сияе влюбена…Евгени е вече в миналото!

Елена отново сияе влюбена...Евгени е вече в миналото!
Интересно

Елена отново сияе влюбена…Евгени е вече в миналото!

Красивата Елена, която стана абсолютна любимка на публиката във втория сезон на „Ергенът“, изглежда отдавна е забравила за Евгени. Тя не успя да спечели сърцето на Ергенът,но се оказа истинската победителка от реалити предаването. Вижте повече тук.

Елена отново сияе влюбена...Евгени е вече в миналото!

Валерия от „Ергенът“ хвърли тежки клетви към бременните жени

Майката и бащата на „Ергенът“: Валерия е страхотна! Харесваме я!

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Припомняме, че тя е може би най-влюбеният, активен  и напорист участник, който направи всичко възможно, за да спечели вниманието и обичта на пианиста Евгени. Да, тя определено се справи, дори стана втора в  надпревара. Въпреки, че Генчев разби очакванията й и тя проля много сълзи за несбъднатата си мечта да бъдат заедно с него, днес тя изглежда напълно преодоляла разочарованието си в любовта.

Може би, просто е на път да се влюби отново, ако това вече не е факт  Може би това е и причината да покаже надмеността си и лицимерието на концерта на Евгени в града на тепетата Пловдив. Вижте повече тук.

В последния слънчев ден Елена беше забелязана в Пловдив с мистериозен мъж. Двамата са пиели кафе в стария град, гукаха си и се целуваха страстно. Очите на редакторката изглеждали точно толкова влюбени, както когато е оставала насаме, в компанията на Евгени. Гледката разказаха очевидци.

infomax-logo-50-15-HW Ергенът бил женен за украинка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе