Огромен КЪСМЕТ на 28.06.2023 за три зодии
Астрология

Огромен КЪСМЕТ на 16.06.2023 за три зодии

Огромен късмет на 16.06.2023 ще имат три зодиакални знака благодарение на Уран в Телец. Днес има и важно послание за всички:

Животът е само един миг, изживейте го, обичайте го, изтанцувайте го, насладете му се, каквото и дасе случва около вас!

Планетните енергии днес са спокойни. Така че успокояването ще ви донесе по-добри идеи и творческа насока. Може дори да имате приятен разговор с колегите си днес изневиделица.

Луна в съвпад с Уран в Телец ще влее деня с необичайна силно положителна енергия. Така че, ако случайно ви се прииска да правите нещо, което обикновено не правите, или да преследвате идея, която седи в ума ви най-дълго време, ето защо. Не се тревожете обаче.

Огромен КЪСМЕТ на 16.06.2023 за три зодии

Ретрограден Сатурн ще промени живота на две зодии: те ще постигнат всичко, за което мечтаят

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Не живот, а приказка! 4 зодии, които звездите ще носят на ръце до края на годината

Привличат късмета с магнит: Три зодии ги очаква страхотна нова седмица 19-25 юни

Ето кои зодии ще имат огромен късмет на 16.06.2023

За много от вас денят ще ви донесе спомени, които не искате да си спомняте, Скорпион. Или ще осъзнаете, че трябва да преразгледате нещо от миналото си, за да предотвратите това да обърка бъдещето ви. Южният възел в момента е в Скорпион.

Така че не бутайте това, което е под килима. Понякога човек трябва да направи няколко крачки назад, за да продължи напред. Не е толкова забавно, но го приемете като танц ча-ча, но в крайна сметка ще ви отведе от повтарящите се цикли и ще ви помогне да затворите стар модел в живота си и ще ви донесе огромен късмет на 16.06.2023.

Уран в Телец е във вашия ъгъл точно сега, дори и да не се усеща така отвън. Колкото повече се облегнете на своята независимост и се отдалечите от зависимостите, толкова по-добър ще бъде животът ви. Някои Скорпиони имат авторитетна фигура, която тайно наблюдава напредъка им. Те искат да ви помогнат, но смятат, че сега не е подходящият момент да се представят.

Днешното послание е малко тежко, но вие сте в списъка със зодии които имат огромен късмет на 16.06.2023, защото точно това ще ви помогне да спечелите в бъдеще и да продължите напред. Упражнение за водене на дневник може да ви помогне да оставите миналото да си почива и да продължите стабилно напред.

Днес ще бъде спокоен ден за вас, Стрелец. Не по начина, по който си мислите. Все още ще имате своите планове, рутинни процедури и графици, за които да се грижите, но няма да бъдете разстроени от нещо неочаквано. Всички изненади, които идват по пътя ви, ще бъдат добри и ще имате Огромен късмет на 16.06.2023.

Лунният тригон Церера прави деня идеален за свързване с родителите ви и приятно прекарване на времето със семейството ви. Може да е забързано, особено ако имате заето (и голямо) домакинство, но радостта и любовта компенсират това.

Имайте вяра в себе си, докато вървите напред. Лилит в Рак тайно ви превръща в бунтаря, от който светът има нужда в момента… поне в личния ви живот и сфера на влияние. Винаги се чувства пътя трудно, но това само така ви изглежда сега, а не е така. Поемете по пътя на най-малкото съпротивление, но продължавайте напред.

Някои Стрелци имат нужда да „окастрят” социалния си кръг. Вземете това съобщение само ако интуицията ви е помолила да обърнете повече внимание на определени хора и техните червени знамена. Хората обикновено са изненадани от това колко бързо постигат успех, след като премахнат скептиците от живота си.

Водолей, днес трябва да се настроите към интуицията си. Някои от вас си имат работа с лице или организация, които отдавна мечтаете. Това буквално може да бъде култ, маскиран като хоби клас за някои от вас. Може да е и нещо друго.

Когато Луната преминава през Телец, тя обикновено носи огроменкъсметна 16.06.2023. Вашата естествена склонност да говорите и да питате за мнението на други хора само влошава проблема. Вашата интуиция е най-добрият ви приятел, дори и да не сте я използвали от дълго време.

Със Слънце в съвпад с Юнона и квадрат с Нептун, това е пряко свързано с част от любовния ви живот. Вие имате Огромен късмет на 16.06.2023 и ще бъдете по-щастливи от всякога, но не позволявайте на вашата несигурност да ви накара да тръгнете по пътеката с грешния човек или да се подлъжете да повярвате, че нещо е приказка, въпреки че червените знамена притискат интуицията ви. След като Слънцето излезе от Близнаци, ще ви е по-трудно да се справите с този проблем.

Ако се чувствате призвани, направете медитация за визуализация, за да се свържете с божественото или с която и да е по-висша сила или честота, в която вярвате. Можете дори да се свържете с бъдещото си аз и да получите съвет.

infomax-logo-50-15-HW Певицата Ерика Баду създава колекция с италианската модна къща „Марни“

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе