любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 16 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 16 юни? Основната тенденция на този ден е желанието да се завърши започнатото, което ще повлияе напълно на състоянието на любовните отношения. Ако има открит проблем в отношенията с партньора, днес е добре да го разрешите. Хороскопът предупреждава: желанието бързо да се „отървете от проблема“ може да ви подтикне към необмислени действия.

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

infomax-logo-50-15-HW Мадалина Геня нападана Гришо на Уимбълдън

 

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес денят дава активност и енергия на Овена и това е неговият могъщ романтичен потенциал. Звездите обещават на Овните много възможности за срещи навсякъде, където „движението е живот“. Във фитнеса, в басейна или клуб по танци Овенът ще бъде наистина неустоим! Ако той имате уговорена среща за днес, защо не я прекарате по оригинален начин, тичайки заедно в парка? Или отидете заедно на клуб и танцувайте от сърце.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: хороскопът предупреждава: днес Телецът може неудържимо да тегне към любовни приключения! Той ще почувства необходимостта да бъде сигурен в собствения си чар. За да потвърди своята неустоимост, Телецът може да се опита да порази някого с умението си да флиртува, също така е възможно да използва тежка артилерия: подхвати и откровен флирт. Днес такова поведение е допустимо за необвързаните, без да прекаляват.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес Златна рибка ще плава покрай Близнаци: някой ще може да изпълни дългогодишното си романтично или дори фантастично желание. Все пак Близнаците не бива да бъдат прекалено взискателни – помнете какво се случва, когато желанията станат неразумни. Хороскопът съветва да не забравяте за благодарността: отплатете се на любимия си магьосник (магьосница) с реципрочна радост в замяна. Това е чудесен ден за взаимни изненади! Освен това комплиментите ще бъдат страхотни за Близнаците – приятните думи могат да разлеят лечебен нектар върху душата на сродната душа.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес за Рака няма да е лесно да разпредели времето си между любимия човек и други области от живота, които изискват неговото внимание. Разбира се, любовта е на първо място, но Ракът има други отговорности – през днешния ден те ще се почувстват, отвличайки вниманието от романтиката. Ракът ще трябва да се върти като катерица в колело, за да има време да свърши нещата, а любимия му човек няма да скучае без неговото внимание.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес хороскопът призовава Лъва да помогне на любимия човек, въпреки собствените си проблеми, умора, тежестта от грижи и задължения. Дори Лъвът да почувства, че умората му е достигнала предела, хороскопът го съветва да се мобилизира. Близките хора се надяват днес на любовта и подкрепата на Лъва. Дайте им това, от което се нуждаят в момента и ще ви се върне стократно. Любовта и грижата са невероятен ресурс, който нараства, колкото повече го споделяте.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес Девата има всички шансове да усети пролетта в сърцето си! Кръвта ще кипи във вените й, тя ще възприема всичко красиво на този свят с необикновено изострено чувство. За Дева във връзка днес може да бъде чудесен момент за съживяване на страстта: организирайте романтична вечер или по някакъв друг начин намекнете на избрания, че светлината не е изгаснала. Необвързаната Дева ще търси някой, който да потуши романтичните й емоции, а хороскопът твърди, че днес има всички шансове да намери любовта си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везните, които не са 100% сигурни в сродната си душа, днес рискуват отново да се усъмнят в искреността на нейните чувства. Нещо в поведението или думите на избраника може да ви накара да се чудите дали правилно преценява нивото на доверие и интимност. Може да става дума не само за ревност – не е изключено в този ден Везните да бъдат обидени от любим човек. В никакъв случай хороскопът не препоръчва днес да се опитват да поставят точка над „i“. Не се вълнувайте, може би още на следващия ден ситуацията ще ви се стори много по-безобидна.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес Скорпионът трябва да реши важен въпрос в личния си живот: да продължи напред или да отстъпи? Да направите резервно копие, преди да е станало твърде късно, или да принудите нещата да се случат? Може би Скорпионът може да даде много аргументи за и против двата варианта, но основното, което трябва да направи днес, е да погледне в сърцето си. Логиката и добрата преценка са хубави неща, но не и когато става дума за любов.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес звездите съветват Стрелците да рискуват – освен ако, разбира се, не се е появила такава потребност в личния им живот. Спрете да тъпчете на едно място, време е да продължите напред! Трудно е да се каже до какво ще доведе тази стъпка, до щастлива любов или до провал, но ако Стрелецът не опита, тогава той никога няма да разбере. Всяка връзка е риск, и ако наистина се укорявате, по-добре е да направите нещо нередно. Отколкото да не прави нищо.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес Козирогът, подобно на кралицата от Алиса в страната на чудесата, има шанс да повярва в дузина невъзможни неща още преди закуска. И има основателни причини за това! Според хороскопа днес е настъпил момент за магическата трансформация на Вселената около Козирога, хармонизиране на отношенията му с противоположния пол. Това, което доскоро изглеждаше нереалистично, нереално и чиста фантазия за Козирога, в този ден може да започне да се сбъдва точно пред очите му. Светът на Козирога днес се управлява от любовта и всичко, което остава за него, е да приеме обожание и наслада в своя адрес, да се наслаждава на всеки момент и да не допуска съмнения в сърцето си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес звездите предупреждават Водолеите, че е време за промяна в личния живот! Нови хора и нови събития вече се очертават на хоризонта и много скоро те ще се проявят. Дори и да знаете или просто да предполагате, че знаете какво е заложено, най-вероятно грешите. Промените ще бъдат неочаквани както за тях, така и за партньора им. Всичко, което Водолеите могат да направят днес, е да се подготвят психически и, доверявайки се на съдбата, да приемат изненадите, които тя им е подготвила.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес е денят, в който Рибите и техният любим човек са способни на малки романтични лудории, за да се харесат един на друг. Днес можете да постигнете това, което искате, като използвате забранени трикове: целенасочено стреляне с поглед и откровени комплименти. Вашето излъчване може да ви помогне, не само в отношенията с вашата сродна душа, но и в решаването на работни въпроси или получаване на отстъпка в магазина. Нека любовта ви бъде като приказка: ако не всеки ден, като днес, то поне понякога.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 16 юни 2023

на горе