Обичаната жена, е сила, която не може да бъде спряна
Любов и партньорство

Обичаната жена е сила, която не може да бъде спряна

Казват, че обичаната жена е сила, която не може да бъде спряна. Обичаната жена е като безкраен проводник на струяща сияйна енергия. Обичаната жена ще отвърне със същата чиста и безмерна Любов. Петър Дънов казва, че жената символизира Любовта. Обичайте я, уважавайте я, и ще получите повече от живота.

Обичаната жена е сила, способна да създава чудеса!

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

5 черти, които притежават щастливите жени

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

обичаната жена
Източник на изображението: www.pexels.com

Петър Дънов: „Гледайте, където стъпи женският крак, всичко започва да се движи само напред – и науката, и религията, и музиката, всичко за което се сетите. Жената е почвата, в която всичко процъфтява. Запомнете едно: ако жената изчезне, всичко ще изчезне: и науката, и музиката, и изкуството. Красота, богатство, знание, сила – всичко се съдържа в душата й.“

Тя ще излъчва щастие, където и да се намира. Ще свети, правейки този свят красиво, чисто, пъстро място за живот.

„Обичаната жена се отличава с нежност. Груба дума не може да излезе от устата й“, Дънов.

Ако една жена се чувства обичана по начина, по който тя заслужава, то с всеки изминал ден защитните й стени бавно ще започнат да се разпадат. Бавно ще разгръща криле, за да ги разпери, да се понесе с лекота. Ще се открие, ще блесне с цялата си прелест и доброта. Ще се превърне в най-добрата версия на себе си.

Обичаната жена ще ти покаже онези страни от себе си, които никога не е разкривала пред никой друг. Тя ще се превърне в достоен конкурент по сияние и на най-ярката и красива звезда в небесната шир. Защото тя се чувства обичана жена. Чувства се комфортно и достатъчно сигурна, за да бъде себе си – толкова истинска и невероятна.

Виждате ли, тя дълбоко цени най-много онези хора, на които може да има доверие и които държат на думата си. Съвсем заслужено, точно тези хора се наричат мъже на честта! Определено ще оцени този, който прави и невъзможното да я обича такава, каквато е, и както заслужава. Този, който иска да я направи, и я прави, истинска и щастлива жена. А тя от своя страна ще удвои тези усилия и ще даде на партньора си още повече любов.

обичаната жена
Източник на изображението: www.pexels.com

Обичаната жена става духовно по-силна и уравновесена!

Да, тя вече е силна сама по себе си, но ако в живота й се появи онази любов, която ще й позволи да покаже слабостите, които е скрила дълбоко в себе си, тя ще почувства силата и потенциала да промени света.

Защото нейната сила и независимост не я правят безчувствена.

Казват, че ако обичаш една жена по начина, по който може само един, тя отваря ума, сърцето и душата си за него.

Тя ще спре да крие чувствата си. Тя ще говори истината, без да се страхува от неизвестното, без да се тревожи, че може бъде осъдена. Тя ще говори свободно за всичко, което я притеснява, ще стане по-уверена и безстрашна.

обичаната жена
Източник на изображението: www.pixabay.com

Казват, че обичаната жена се стреми да прави наистина велики дела.

Всички тежки моменти, през които е преминала, всички тежки загуби, които е понесла, са допринесли да загуби почти всичко от себе си. Карали са я да се съмнява, губила е адски много енергия.

Токсичните хора опитали се да угасят светлината й, да я опитомят, да я дресират, да й счупят крилата, да отнемат лъчезарната й усмивка, опитаха да я накарат да вярва, че не е достатъчно добра.

Но една такава обич ще/я вдъхнови да полети отново!

Защото в живота й има партньор, който ще я подкрепя. До нея ще бъде човек, който вярва в нея, дори, когато тя сама се съмнява в себе си.

Жена, която се чувства обичана, която усеща безусловната мъжка подкрепа и закрила, се трансформира в сила, която трудно може да бъде спряна.

Тази щастлива жена ще излъчва щастие, където и да отиде. Ще озарява, ще краси, ще бъде добро, правейки този свят по-добро място за живеене.

Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Покажете му любовта си с някое от тези изречения. Гарантирано ще разтопите сърцето му

infomax-logo-50-15-HW СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ

Tagged , , , ,
на горе