7 тайни, които вашият мъж никога няма да ви сподели

няма да ви сподели
Любов и партньорство Психология

7 тайни, които вашият мъж никога няма да ви сподели

 

Жените често искат да знаят абсолютно всичко за своята половинка, а понякога дори повече. Но дали цялата истина ще направи жената по-щастлива? Едва ли. По-голямата част от мъжете добре осъзнават, че някои тайни е най-добре да се пазят далеч от ушите на жените.

 

Какво никога няма да сподели съпругът на жена си?

 

 

Страхува се да не успее като мъж

Всеки мъж, дори семейството му да е приоритет, а не кариерата, дълбоко в себе си има известни страхове. Нашата реалност е, че мъжете винаги се оценяват преди всичко по финансовото им състояние. Следователно човек, който не се е осъзнал като личност, винаги изпитва някакъв дискомфорт и някакво съмнение в себе си.

Любовта свършва там, където започват лъжите

Страхува се от предателство

Отвън изглежда, че за мъжете връзките са по-скоро допълнение към натоварения им живот, а не от първостепенно значение, както например при жените. Но не всичко е толкова просто. Мъжете могат да бъдат далечни и не особено съпричастни в личния си живот, но мисълта за предателство от страна на жена ги изпълва с див ужас. За мъжете предателството не е само загуба на любим човек, това е на първо място сериозен удар по самочувствието.

Пет техники да започнете задълбочен разговор с новата си половинка

Страхува се от „инциденти“ в леглото

Мъжът няма да може да се почувства напълно мъж, ако има определени проблеми по въпросите на леглото. И това се отнася не само пряко до неговите „проблеми“. Той също така възприема женското недоволство, както и отхвърлянето на интимността, като свой собствен провал. Съпругът никога няма да каже на жена си, че интимността наистина е толкова важна за него. Но подсъзнателно той винаги ще си дава плюс за страстна нощ и минус за всякакви грешки в тази сфера.

Липса на комуникация и интимност-  най-големите врагове на любовните отношения

 

Той винаги има скривалище

Мъжът, дори и да дава цялата заплата на жена си до стотинка, винаги има „скрити“ пари за собствените си разходи. Нито един мъж не иска да свикне с ролята на син, който трябва да отчита разходите си на „мама“, така че винаги имат определена сума пари, за която жената не знае.

12 доказани начина да накарате мъжа да се пристрасти към вас

Понякога си спомня за бившите

Нека тази точка не ви притеснява много, но все пак мъжете понякога си спомнят бившите си. Но спомените им са малко по-различни от спомените на жените. Ако жените си спомнят бившите с известна доза романтизъм и носталгия, то спомените на мъжете са по-прости и повърхностни. Той може да си спомни нейните вкусни палачинки или акробатични умения в леглото, но тези спомени са само страница от живота му. Едва ли ще прави паралели между реалността и миналия си живот.

 

Харесва му да бъде харесван от други жени

По правило любящите мъже често използват фрази в речника си, като „не ми трябва никоя, освен теб“, „за мен няма други жени“. Не се заблуждавайте, те съществуват. А вниманието и съчувствието им за всеки мъж е приятно и ласкателно. Друг е въпросът, че не всички мъже се поддават на изкушението и флиртуват с всяка жена, която проявява симпатия към тях.

 

Той гледа други жени

Това наистина ли е всичко, за което мъжете мълчат? Не. Мъжете определено мълчат за това, че гледат на други жени. Такава е природата на мъжете. Те обичат красивите жени, но могат да го скрият, за да поддържат спокойни и хармонични отношения с жена си. Не позволявайте на този факт да ви ядоса или разстрои. Един истински любящ мъж никога не надхвърля позволеното. Както се казва, оставете го да гледа, да се възхищава, да развие апетит. Вечерята все още ще бъде у дома.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе