Да те види щастлива – най-добрият начин да отмъстиш на мъжа, който те е оставил

Да те види щастлива - най-добрият начин да отмъстиш на мъжа, който те е оставил
Любов и партньорство

Да те види щастлива – най-добрият начин да отмъстиш на мъжа, който те е оставил

Да, раздялата е особено болезнена. Още повече, когато ти си зарязаната, изоставената… Още повече, когато това се случи неочаквано и нямаш никакво време да се подготвиш. Защото раздялата е силен удар не само за сърцето, но и за психиката, която рухва след това.

Ето как да го накараш да съжалява, че те е заразял

Бъди оптимист

Ако искаш да накараш бившия ти да ревнува, тогава не му доставяй удовлетворението да види, че те е грижа. Бъди винаги усмихната, фокусирай се върху своите цели и никога не показвай, че страдаш за него.

Винаги, когато сте в една компания, действай по-смело и дръж главата си високо вдигната. Не му позволявай да разбере колко ти липсва. Не и сега. Той първо трябва да осъзнае грешката си.

Бъди учтива, но дистанцирана

Вместо да се държиш като най-щастливата и оптимистична жена, остани приятелски настроена и отново позитивна, но и спазвай дистанция, която е особено полезна в случая. Бъди мила, учтива и любезна за всичко, което сте имали заедно, но не прекрачвай границата. Не и сега. Още не е дошло времето.

Не допускай да търси отново рамото ти за щяло и нещяло. Остави го да ти споделя, но не прекалено. Емоционалната интимност, която сте имали преди, сега е по-трудно да я задържиш, но и не е нужно. Нека види, че не е загубил само своя партньор, но и истински приятел, чиято липса ще усети много скоро.

Когато се разделим с някого, най-трудната част е как някой, с когото някога сте се чувствали толкова близък, вече не играе важна роля в живота ни. Но винаги се свиква с всичко. Така е устроен животът, така сме устроени и ние. Като хамелеони, променяйки цвета си в името на оцеляването.

Никакъв контакт с него

Това е един от най-сигурните начини да накараш бившия да съжалява, че те е оставил и работи всеки път. Без контакт означава никаква комуникация с него. За това се изисква да избягваш всякакъв тип комуникация с него, нито виртуална, нито физическа. Идеята зад всичко това е да накараш бившия си да мисли, че продължаваш напред. Не е лесно да се направи, но резултатите могат да бъдат невероятни.

Може да отнеме няколко седмици, преди бившият ти да разбере какво изобщо се случва. Но когато той осъзнае, ти вече ще си продължила напред. И бившият ви ще остане да се чуди защо вече не се свързвате с тях.

Много експерти не препоръчват контакт след раздяла, защото това може да шокира бившия ти да осъзнае какво е загубил и да започне да съжалява. Но най-хубавото е, че това също ти дава шанс да продължиш с живота си и да се съсредоточиш върху себе си.

Време е да изглеждаш по-добре от всякога

Друг страхотен начин да накараш бившия си да се почувства зле, защото те е оставил е, когато изглеждаш по-добре от всякога след раздялата. Няма по-добър начин да му покажеш какво е можел да има, но сам се е отказал от него.

Скъпа, раздялата понякога не е чак толкова вредна. Тя се отразява особено добре на тези, които решават да се борят за себе си и да не се поддават на депресията и тъгата. Запиши се на спорт, тренирай, смени прическата, посети козметик, отиди на шопинг с приятелки. Просто се грижи за себе си, защото помни, че ти си си най-важна.

Да бъдеш привлекателна далеч не означава да си красива външно. Колкото по-добре се чувстваш, толкова по-уверена и секси ще изглеждаш. Сега е моментът да си позволиш този малък лукс. Хубавото при женската психика е, че веднъж преодоляна раздяла, след нея жената се чувства свободна и щастлива. Чувства се така, сякаш е премахнала тежък товар от плещите си и най-накрая има свободата да диша и да се наслаждава на всеки миг от живота.

А за този, който я е изоставил – той ще осъзнае какво съкровище е изгубил тогава, когато я види щастлива и причината за това няма да е той, а някой друг. Идва ден, когато срещаме този, който ни е отреден от Бог. Този, с който не спираме да цъфтим, сияем и усмихваме. С правилният мъж жената се чувства истински щастлива, красива и желана. С грешния – тъжна, депресирана и някак си по-неуверена в себе си.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе