12 доказани начина да накарате мъжа да се пристрасти към вас

мъжа да се пристрасти
Любов и партньорство

12 доказани начина да накарате мъжа да се пристрасти към вас

 

 

Има милиони начини да накарате мъжа да ви иска, милиарди съвети и повечето от тях трябва да бъдат оставени в 19 век, където им е мястото.

Днес ще се научите как да се превърнете в богинята, която ще го накара (и всеки мъж) да се залепи за вас като с лепило!

Да се ​​промениш (драстично) по какъвто и да е начин, за да направиш мъжа зависим от теб, е всичко, срещу което се борим от дълго време, нали момичета?

 

И така, каква е тайната съставка, която има силата да накара мъж да се пристрасти към вас, да ви се поклони и никога да не спира да мисли за вас?

 

 

 

  1. Общувайте с него

 

Комуникацията е ключът към всяка здрава връзка. Когато няма комуникация, няма честност, няма споделяне на важните части от живота ви с вашия човек и следователно няма връзка. И разбира се, няма познания за това как всъщност се справяте двамата, защото решавате всички въпроси в собствената си глава и същото важи и за него. Когато живеете в два отделни свята, е трудно да достигнете това ниво на ангажираност, което е от решаващо значение, за да го направите зависим от вас и обратно.

Важно е да общувате, да го насърчавате да говори с вас за своите хобита и всички онези малки неща, които се случват в живота му.

 

  1. Бъдете добър слушател

 

 

Като сте добър слушател, вие създавате безопасно място за него, за да ви се разкрие, и се научавате да се доверявате един на друг и да бъдете най -добрият приятел един на друг, което е изключително важно за развитието на връзката ви.

И така, за да  пристрастите мъж към вас, е важно да му бъдете приятел, а след това любовницата, съпругата (или каквото и да е друго).

 

 

 

  1. Приемете недостатъците му

 

 

Всички имаме нужда от някой, който знае, че не сме супергерой, но все пак ни вижда като такива. Така че, точно както бихте искали да бъдете приети, приемете и него.

Обичайте го заради недостатъците и странностите му, не въпреки тях и имайте предвид, че никой не е съвършен. Единственото нещо, което има значение, е как вие двамата си пасвате заедно!

 

  1. Бъдете подкрепящи

 

Ако искате да накарате мъжа си да се привърже към вас, трябва да го насърчите, когато излезе от зоната си на комфорт, и да бъдете там, за да го утешите, когато нещата не вървят по план.

Най -добрите взаимоотношения са тези, които се основават на подкрепа. Така че, повярвайте ми, ако нещо ще укрепи връзката ви, то е това.

 

  1. Живейте живота си пълноценно

 

Чудите се как да направите мъж  пристрастен към вас?

 

 

Не се страхувайте да отделите малко време и за себе си. Да имаш мечти за следване и свой собствен живот, е това, което те прави необикновена и наистина вълнуваща.

Той ще се влюби лудо във вас, когато види, че сте свободни като птица – че не се страхувате да следвате сърцето си и да живеете живота си пълноценно!

Повярвайте ми, никой човек (независимо от неговия зодиакален знак, личност и предпочитания) никога не би могъл да остане безразличен към такава могъща жена – жена, която знае как да се наслаждава на живота и да цени всяка секунда от всеки момент!

Имайте предвид, че няма смисъл да давате всичко само защото сте във връзка.

Не се страхувайте да имате живот извън вашата връзка. Ще се изненадате колко малко разстояние може да помогне за поддържане на една връзка щастлива (и да го направи пристрастен към вас в процеса)!

 

 

 

  1. Бъди уверена

 

Как да направите мъж да се пристрасти ? Е, увереността е един от ключовете.

Единственото нещо, което е истинско в този живот, е увереността, вашата личност и естествената ви красота, така че не смейте да се занимавате с глупави неща като перфектен грим или коса.

Вместо да преследвате фалшиви идеали, търсете собственото си съвършенство и го прегърнете! Защото няма нищо по -привлекателно от жена, която е уверена и обича себе си, която уважава себе си и след това другите. Няма нищо по -могъщо от жена, която цени собственото си мнение и не се страхува да го сподели с други хора – жена, която е искрена до основи.

 

  1. Бъдете готова за приключения

12 доказани начина да накарате мъжа да се пристрасти към вас

Направете списък с всички неща, които искате да опитате, и тези, които вашият партньор иска да направи . След като списъкът приключи, започнете да планирате как да превърнете мечтите в реалност. Прегърнете вътрешното си дете и направете всичко, за което някога сте мечтали.

Докато прекарвате живота си заедно и създавате спомени, повярвайте ми, правите го правилно! Не забравяйте, че мъжете просто не могат да устоят на жените с приключенски дух!

 

 

  1. Направете го част от вашия живот – не от целия ви живот

 

Направете го част от вашия живот, но не и от целия ви живот! Вие двамата сте най -добри приятели, любовници и сродни души. Но това не означава, че останалият свят спира да съществува само защото двамата се влюбихте един в друг. Насладете се първо на себе си, защото времето само за вас е изключително важно да бъдете щастливи и здрави.

Не се страхувайте и не се срамувайте да се поглезите с дълга вана, да пиете любимите си коктейли, да препрочитате любимите си книги или да гледате любимото си телевизионно предаване сами или с най-добрите си приятели.

 

 

  1. Мъж за да се пристрасти -Уважавайте го и изисквайте уважение в замяна

 

Уважението и лоялността са една от най -важните части на всяка (потенциална) връзка.

Тъй като лоялността идва от уважение един към друг, това означава, че уважението е най -добрата съставка за щастлива и успешна връзка, наред с любовта. Така че, ако искате да го направите ваш, трябва да уважавате неговите граници и времето му, точно както бихте искали той да уважава вашите. Ако той каже, че излиза с приятелите си, насърчете го да го направи. Покажете му, че има вашето доверие. Уважавайте неговите желания, ценности и мечти, точно както бихте искали вашите да бъдат уважавани в замяна. За да успеят отношенията, трябва да се направят много жертви и компромиси.

 

 

  1. Бъдете себе си и го насърчавайте да бъде себе си

 

Бъди себе си. Оставете го да бъде себе си. Цялата идея за връзка е да правим неща заедно, да растем и да остаряваме заедно, да се променяме и развиваме заедно. Вие няма да сте същият човек, който бяхте миналата година, и той също няма. Но докато сте себе си, докато двамата говорите за проблемите и нещата, които се случват в живота ви, ще се справите.

Не се страхувайте да му покажете своята уязвима страна, както и своята лоша и яростна страна. Той се влюби в теб, в цялата теб. Не само в красивите части.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе