Новолунието във Водолей променя всичко! Какво очаква всички зодии

Новолунието във Водолей
Астрология

Новолунието във Водолей променя всичко! Какво очаква всички зодии

Този февруари новолунието във Водолей ще настъпи в 00:59 в нощта на 9-ти срещу 10-ти. Както обикновено, този период се счита за време на подмладяване и себеизразяване. Това е времето, в което можете да мечтаете смело и да правите големи планове. Можете също така да се държите малко странно – креативността и пакостите винаги са добре дошли по време на новолуние.

Раждането на новолунието във Водолей този път ще ни подкани да се замислим за начина си на живот и какви хора живеят около нас. Не забравяйте, че вие ​​сте архитектът на живота си и се заемете с работата. Астролозите на списание HappyWoman ни разказаха на какво точно ще трябва да обърнат внимание различните зодии.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Кодрит Кадир – неповторима арабска торта

8 съвета как да изградите живота, който искате

Топ 5 на най-красивите езера в България

 

Ето какво очаква всяка зодия с настъпването на новолунието във Водолей:

 

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Започнете да се отнасяте любезно и с любов към себе си и спрете да се опитвате да оправдаете очакванията на другите. Замислете се дали докато се опитвате да угодите на другите не сте пренебрегвали вашите нужди и тези на вашите любими хора. От новолунието във Водолей възприемете алтернативен начин на живот, който ще ви помогне да поставяте собствените си нужди на първо място.

 

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Успехът в кариерата е точно зад ъгъла от новолунието във Водолей . Но когато изразите мнението си, може да срещнете съпротива. Вашите странни и причудливи идеи може да накарат приятелите и семейството ви да ви гледат отвисоко. Но излезте от зоната си на комфорт и започнете да говорите с нови хора. Получаването на външно мнение може да ви даде надеждата, от която се нуждаете, и да ви придвижи към целите ви по-бързо.

 

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

По време на новолунието във Водолей започнете да изучавате някаква странна тематика, която малко хора разбират. Разбира се, хората може да ви помислят за странен, но този подход ще ви помогне напълно да промените парадигмата на собствените си мисли. Доведете този въпрос докрай. Никога не знаете как изпреварването на тенденцията най-накрая ще се отплати.

 

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Думите, които трябваше да кажеш преди много време, ще се излеят от теб като из ведро. Вие сте знак, който знае как да бъде в унисон с чувствата си и да се вслушва в интуицията си. По време на новолунието във Водолей се възползвайте от тези сили. Това ще ви помогне да усетите момента, в който трябва да кажете важни думи на любим човек и да предприемете действия.

 

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Чудили ли сте се колко хора обичат същите неща като вас? Да, не са твърде много от тях, но срещата с такъв човек се превръща в специален момент. Оставете скептицизма си по време на новолунието във Водолей настрана, сега е моментът да се срещнете с вашите хора. Може да откриете връзка (приятелска или романтична), която ще продължи цял живот.

 

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Нов подход към здравето и благосъстоянието може да е точно това, което трябва да намерите през новолунието във Водолей. Опитайте нови подходи за грижа за себе си или опитайте необичаен спорт. Точно сега можете да намерите това, което сте търсили цял живот. Експериментирайте като истински учен. Само експериментите носят истински открития.

 

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Искате ли да се отпуснете по време на новолунието във Водолей. Започнете да флиртувате. Разбира се, не си играйте с чувствата на другите, но малко закачливо общуване сега наистина ще стопли душата ви. Дори ако търсите дългосрочна връзка или работите за задълбочаване на настоящите си връзки, няколко взаимни комплимента ще бъдат лечебни за вас сега.

 

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Останете си вкъщи в деня на новолунието във Водолей. Можете да се забавлявате много, като се грижите за вашето пространство. Оставете социалния натиск пред вратата и не се тревожете за кариерата си. Имате нужда от рестартиране, опитайте се да намерите сили за това там, където е сърцето ви – у дома. Почивка, фокусирана единствено върху себе си и чувствата ви, ще ви се отрази добре.

 

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Да бъдеш безпристрастен и да изслушваш може да доведе до следващата голяма стъпка в живота. Чуйте и себе си. Запишете чувствата и преживяванията си в дневник, това ще ви помогне да избегнете повтаряне на грешки. Начинът, по който общувате и изразявате себе си, започва да се променя. Може да мислите, че вярвате в едно нещо, но животът ще предизвика вашите вярвания по време на новолунието във Водолей.

 

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Преценката не е лоша, но по време на новолунието във Водолей ви е позволено да вирнете малко носа си. Не крийте мнението си, когато чуете някой да говори глупави неща, да отказва страхотни оферти или да говори за нещо, което не разбира. Позволете си да изразявате разочарованието на глас, когато хората обиждат вашата интелигентност. Ако сте уверени в знанията си, настоявайте за тях. Нека другите се учат от вас и опита, който имате.

 

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Вашата интуиция ви води добре в живота напоследък и това си струва да се отпразнува. Всичко, което трябва да направите през новолунието във Водолей, е да бъдете себе си. В продължение на няколко седмици можете да се наслаждавате на яснотата, която осигурява интуитивното зрение. Медитацията, дългите разходки и релаксиращите душове са идеални практики за слушане на вътрешния ви глас.

 

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Помислете как трябва да бъдете себе си. Как можеш да спреш да се раздаваш в името на другите хора? Може да ви накара да се почувствате самотни, но ще ви помогне да се почувствате по-добре. Отделете време за себе си през новолунието във Водолей и ще се почувствате готови да допуснете други хора в живота си и ще разберете как да го направите правилно.

Tagged ,
на горе