8 сценария, при които не можете да бъдете приятели с бившия

8 сценария, при които не можете да бъдете приятели с бившия
Любов и партньорство

8 сценария, при които не можете да бъдете приятели с бившия

Когато приключите една връзка, има някои неща, които не можете да правите с бившия си. В момента, в който сложите край на едни отношения, се появяват сложни и объркващи емоции. Може да е трудно да определите точно какво чувствате. Ако сте били заедно дълго време, това е почти като да скърбите за края на една епоха. Но ако тази връзка не е приключила по драматичен и разстройващ начин, например изневяра или нещо подобно опустошително, остава фактът, че сте прекарали много време с този човек. Споделяли сте спомени. В такъв случай може би ще искате да го запазите в живота си.

Ако искате да задържите бившия си в живота си, трябва да се случи решителна промяна. Например трябва да преминете от зоната на взаимоотношенията към зоната само на приятелите с ясното намерение в ума. Ако успеете да направите това, напълно възможно е да останете приятели с някого, с когото някога сте били във връзка.

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Ако обаче сте напълно и безкрайно влюбени в него, тогава има вероятност приятелството да ви доведе само до адски много копнеж и нещастие. Тогава вие е можете да сте приятели.

Животът е сложен, нали?

Има положителни страни на приятелството между бивши партньори, но има някои ситуации в живота, в които просто не можете да останете приятели с някого, с когото редовно сте имали скандали.

Имали сте романтична връзка

Ако постоянно се обърквате в чувствата си към бившия си приятел, да сте приятели просто не е опция за вас Не можете да продължите с вашите чисти отношения, ако наистина сте имали романтична връзка. Цялата комуникация може да ви се стори странна.

Лудо влюбени сте в него

Не е изключено да сте се държали смело и да сте скъсали по взаимно съгласие с бившия си, замисляйки се за това, което е било, искате ли да сте все още в тази връзка? Понякога една връзка има нужда от раздяла, за да разбере истинската си стойност. Затова не е препоръчително да сте приятели след това, ако сте се чувствали зле с този човек. Също така, ако този човек няма желание да се вижда с вас отново, не можете да бъдете приятели, колкото и да ви се иска.

не можете
8 сценария, при които не можете да бъдете приятели с бившия

Мисълта, че е с някоя друга, ви побърква

Не става въпрос само за ревност, защото има случаи, в които знаете със сигурност, че никога повече не бихте излизали с този човек. В същото време обаче не можете да понесете мисълта, че той може да бъде щастлив с друга. Много жени са попадали в тази ситуация, така че не се тревожете. Просто преустановете контакт с него, за да не страдате излишно.

Няма какво да спечелите

Наистина, има ли смисъл да поддържате контакт с бившия или да останете приятели, ако наистина не можете да спечелите нищо от новата връзка? Ако е така, по-добре стойте далече.

Той е досаден

Бившият ви приятел е голям досадник, който се нуждае от вашето присъствие дори след раздялата? Обажда ли ви се и ви моли за помощ постоянно. Ако е така, може той просто да ви използва, така че не му позволявайте да ви унижава. Просто не можете да бъдете приятели с този човек.

Бившият ви е захвърлил

Да сте приятели с бившия ви не е забранено и има много ситуации, при които това е нещо естествено. Но има и такива като това той да ви е зарязал с разбито сърце, в които просто не можете да поддържате повече отношения с него, още повече приятелски. Просто не можете да останете близо до такъв човек, особено пък ако той ви е изневерил.

не можете
8 сценария, при които не можете да бъдете приятели с бившия

Ревнувате бившия си

Може и да сте скъсали с бившия си, но готови ли сте да се откажете от него заради някой друг? Ако сте тайно влюбени или се измъчвате от досадните видения, че бившият ви се среща с някой друг, освен с вас, просто не можете да бъдете приятели.

Свободен сте и търсите любов

Свободни ли сте и отчаяно ли търсите любов? Ако ви липсва любовта, но не можете да намерите човека за вас, това не означава, че трябва да се вкопчвате отново в бившия си. Дори ако вече сте близки, стойте настрана от него за известно време, докато не намерите човек, когото наистина цените. Дайте си възможност да се излекувате и да преминете през този процес, после всичко ще е по-лесно, ще видите.

Вижте още:

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Tagged ,
на горе