оргазъм
Интимно 18+

7 съвета за постигане на оргазъм

Всеки иска да достигне до оргазъм. Оргазмът е нещо, за което трябва практика, определен подход и разбира се, определена доза умение. За мнозина е достатъчно само да се отпуснат, за да постигнат сексуалната наслада, а за други това не е така и то се превръща в проблем, който не е лесен за разрешаване.Ключът към страхотния секс не винаги се крие в позата, въпреки че тя играе огромна роля. Често, това, което правиш е, за да подготвиш тялото си, което наистина ще те доведе до разтърсващи резултати.

Цененият оргазъм: Неуловим и магически. Желано, но не постигнато от всички жени хоризонтални измамници. Толкова близо, но толкова далеч. И така, какво прави това възхитително мистериозно, неосезаемо желание толкова трудно за улавяне за някои? Истината е по-близо, отколкото си мислите: това сте вие. Вие сте това, което ви пречи да извикате „ОМГ“ в страстната мъка на секса. Постигането на оргазъм обаче е по-лесно, отколкото си мислите. Свежда се до два основни блока: объркване на клитора и стрес. Съборете тези блокове и ще сте на път към кулминационните сексуални преживявания отново и отново.

8 случая, когато може да останете приятели с бившия

7 съвета за по-добър секс

7 съвета за постигане на оргазъм

1.Самостимулация

оргазъм
7 съвета за постигане на оргазъм

Може да сте го чували хиляди пъти преди, но ако не можете да стигнете до кулминацията, как можете да очаквате партньорът ви да го направи? Все едно да помолите някого да търси съкровище без карта. Така че да, това означава да се чувствате удобно със себе си и да мастурбирате. И когато го направите, не е достатъчно просто да дойдете; трябва да идентифицирате своя процес, за да можете подробно да обясните на партньора си как сте стигнали от точка А до точка Б. Самостимулацията ще ви помогне да достигнете до оргазъм.

2.Говорете

Сега, след като знаете пътя до съкровището, трябва да станете уверени да кажете на партньора си къде е златото. Просто казвайки „нагоре“, „надолу“, „още“ или „наляво“ вероятно няма да се справите. Трябва да сте наистина конкретни по отношение на местоположението, скоростта и натиска, така че той да осигури стимулацията на клитора ви, която всъщност ви стимулира. Или помислете да свършите работата сами, докато той е вътре във вас. Така по-лесно ще достигнете до оргазъм.

3. Втора фаза

оргазъм
7 съвета за постигане на оргазъм

Докато той е там долу, може да се насладите на акта на галене на гърдите ви. Гърдите ви, независимо от размера, имат впечатляваща мрежа от нервни окончания, които създават игрива ерогенна зона. Освен това, стимулирането на зърната може да доведе до допълнително освобождаване на окситоцин, „хормона на любовта“, което ще засили вашия оргазъм.

4.Отпуснете се

оргазъм
7 съвета за постигане на оргазъм

Релаксацията е ключова. За разлика от мъжете, които могат да правят секс и да достигат оргазъм навсякъде, по всяко време, на всяко място и при всякакви условия, жените са устроени по различен начин. Ако не сте отпуснати и отделени от стреса на деня, шансовете ви за постигане на оргазъм значително намаляват. Затова определете какво ви успокоява – било то свещи, гореща вана, дълбоко дишане или чаша вино – и след това се ангажирайте да влезете в тази релаксираща зона, преди да се опитате да достигнете това заветно „О“.

5.Създайте своя „O“ среда

Имате нужда от пространство, което ви вдъхва чувственост. Експериментирайте с различни видове музика, осветление, видеоклипове на заден план, огледала и т.н. Създаването на атмосфера, която ви възбужда, ще ви накара да се почувствате еднакво вдъхновени и спокойни. Така ще достигнете по-бързо до оргазъм.

6.Тайм аут

Често една жена се чувства виновна, че докато нейният партньор се опитва да й помогне да стигне до кулминацията или тя самата се опитва да го направи, за да приключи едновременно с партньора си, това отнема „много време“. Ами първо, знайте вашите факти: средностатистическият мъж отнема пет до 10 минути, за да постигне кулминация и оргазъм, докато средната жена отнема 15 до 20 минути. Така че седнете, отпуснете се и знайте, че ще отнеме известно време.

7.Пусни се!

оргазъм
7 съвета за постигане на оргазъм

Сексът е предназначен да бъде естествено преплитане на две енергии. Ако сте сковани или се концентрирате съсредоточено върху възможността за оргазъм (или липсата на такъв), тялото ви ще се бори с кулминацията и всъщност ще започне да произвежда по-малко естествен лубрикант, което прави целта по-трудна за постигане. Така че, просто легнете и се потопете в момента, позволявайки на ума и тялото си да приемат естествения дар на оргазма.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?