Внимавайте с тях! Мъжете, родени под тези 4 ЗНАКА са непостоянни и безотговорни

безотговорни
Астрология

Внимавайте с тях! Мъжете, родени под тези 4 ЗНАКА са непостоянни и безотговорни

Има и безотговорни мъже…внимавайте с тях! Всяка жена цени отговорността, благоприличието, честността и постоянството в мъжа, но не всяка избира мъже, които притежават точно тези ценни качества.

Поради своята специална природа някои представители на зодиака са по-отговорни, докато други, напротив, се стремят по всякакъв начин да избегнат сериозността в отношенията.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Кой е вашият мъж според зодията?

Разбира се, не трябва да разчитате на знаците на зодиака, за да направите окончателни заключения за даден човек, но тези 4 ЗНАКА наистина най-често не са най-отговорните и постоянни партньори. Не забравяйте, че винаги има изключения!

1-во място: ВОДОЛЕЙ

За съжаление на всички, които са влюбени във Водолей и живеят рамо до рамо с тях, можем да кажем, че този знак е най-безотговорният във връзките, поради факта, че някои негови представители бъркат понятията свобода и свободия.

И въпреки че в приятелството той може да остане верен и отдаден, в любовта – уви, Водолеите далеч не винаги са готови за сериозност и постоянство. Водолеите са постоянни само в едно – в стремежа към свобода.

Защо са такива? В любовта Водолеят е изобретателен и оригинален, но привързаността не е неговата силна страна. Той не обича задълженията, не обича, когато нещо му се налага. И още нещо: нервната система на Водолеите е доста уязвима, така че те често превключват на режим безразличие, само за да се спасят от излишни притеснения и нерви.

Можем ли да ги направим по-отговорни?

Направете всичко така, че да няма думата „трябва“, „трябва“ и вашият Водолей сам ще бъде в краката ви. Без робство Водолеят ще поеме отговорност, когато разбере, че му е трудно без твоето приятелско рамо.

Ако му дадете любовта и безкористното си отношение, без да изисквате нищо, а в замяна търпите лошото му отношение и безразличие, без да установявате свои правила, той просто няма да ви уважава и няма да бъде верен, постоянен и отговорен. По-добре е от самото начало честно да му признаете възгледите си за връзката и желанията си.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал 

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

 

2-ро място: БЛИЗНАЦИ

Друг въздушен знак няма да стане ваша опора и подкрепа, защото по-често от много други знаци той е безотговорен и непоследователен. Представителите на този знак често искат да успеят навсякъде и да научат всичко. Тези свойства ги правят винаги в движение. Мъжът Близнаци не обича да се занимава с някакви сложни неща и защо? Възприема живота лесно и спокойно, не вижда причина да се натоварва.

Защо са такива? Представителите на тази зодия обичат промяната и обстановката, отлично изразяват мислите си, но в чувствата са трудни. Подобно на Водолея, те не обичат, когато нещо се изисква от тях и когато в живота се появи „ангажимент“. Затова им е трудно да носят отговорност там, където се изисква, но е много по-лесно там, където могат да се чувстват по-свободни.

Можем ли да ги направим по-отговорни?

Много трудно, но възможно. Близнаците лесно правят нещо, ако имат интерес да го направят. Поддържането на постоянен интерес е най-трудната част.

По принцип той иска да види силна и независима жена до себе си, която няма да изисква нищо. Освен това всяка задача трябва да се приема с хумор, лесно, тогава той ще я види и сам ще се присъедини към решението. Не можете да оказвате натиск върху него, защото той възприема всеки натиск болезнено. Какво няма да помогне? Опитите за предизвикване на ревност, сравнения с някой друг.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

3-то място: ОВЕН

Овенът не обича рутината и скуката, а монотонността за него е истинско мъчение. Такава е природата на Овена, която е насочена към действие, движение и всичко ново.

Защо са такива? Поради желанието си за новости и промяна, Овните рядко са много отговорни. И ако въздушните знаци просто не се интересуват от отговорността от голямата камбанария, тогава Овенът просто се отегчава да се забърква в такива проблеми.

Овенът, подобно на предишните два знака, обича да е свободен от задължения и дългове, поради което, между другото, обикновено не взема пари назаем.

Можем ли да ги направим по-отговорни?

Струва си да го убедите, че отговорността ще му помогне да бъде лидер и много силен човек, тогава Овенът може да премести планини, за да остане на първите позиции и най-важното – да ръководи другите. Какво няма да помогне? Опитите да докоснете най-дълбоките му чувства: той просто няма да ви разбере.

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Зодии, които живеят най-дълго

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

 

4-то място: РИБИ

Мъжете-Риби не винаги могат да бъдат наречени безотговорни и непостоянни, те знаят как да обичат, знаят от първа ръка какво е грижа и нежност. Но все пак ги включихме в този списък по няколко причини.

Защо са такива? Първо, безотговорността на мъжете Риби започва, когато бързат и не могат да разберат от какво наистина се нуждаят. Второ, не всички Риби са готови да вземат важни решения. Разбира се, сред тях, както и сред предишните зодии, има много отговорни и знаещи какво искат от живота и отношенията мъже. Но така се случва, че повечето мъже Риби са много слаби и по-скоро като деца, които търсят грижи от другите.

Можем ли да ги направим по-отговорни?

Ако не е получил подходящо образование, е почти невъзможно да го направим много отговорен. Опитите ви да бъдете по-нежни и грижовни към него в моментите, когато проявява мъжки качества, обаче могат да му дадат малко повече надеждност. Той много се нуждае от това, така че ще се опита да получи вашите грижи и ще действа както искате.

Какво няма да помогне? Крясъци и избухвания, опити за изнудване или предизвикване на негативни емоции.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе