Ето как мъжете от различните зодия показват любовта си (когато се притесняват да го кажат)

показват любовта си
Астрология Любов и партньорство

Ето как мъжете от различните зодия показват любовта си (когато се притесняват да го кажат)

 

Ето как мъжете от всяка зодия показват любовта си

Овен (21 март – 19 април)

Той ви обсипва с комплименти.

Когато Овенът ви обича, той се вдъхновява от вас. Той ви смята за умна, интересна и целеустремена. Всъщност Овенът се смята за най-умния, мъдър и талантлив и не заради нарцисизма си, а защото наистина е такъв. Има нужда от партньорка, която да го вдъхновява и мотивира. Не че той обича всички, които му се възхищават, но ако се интересувате от Овен, имайте това предвид.

 

Телец (20 април – 21 май)

Той ще се погрижи всички да знаят, че сте си близки

Телецът обича отчаяно и дълбоко. Когато попаднете в неговия кръг от близки хора, можете да смятате, че ще останете в живота му завинаги. Ако Телецът се стреми да бъде ваша защита и подкрепа и иска хората да знаят, че сте заедно, тогава наистина сте докоснали сърцето му. Това е един от най-малко очевидните признаци, че Телецът изпитва силни чувства към вас.

 

Близнаци (22 май – 21 юни)

Те ще направят всичко, за да се погрижат за вас.

Близнаците са невероятно мили, любящи и безкористни хора. Тяхната позитивност прави хората щастливи. Ще разберете, че мъжа Близнаците ви обича, когато поиска да ви приготви вечеря, да ви покани на парти, да ви се обади вечер, за да разбере как е минал денят ви. Близнаците са резервирани партньори и са добри към тези, които се грижат за тях.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

Той ще се чувства неудобно в присъствието ви

Ракът далеч не е несигурен човек, така че ако започне да се държи срамежливо или непохватно, погледнете го по-отблизо. Ракът е съвкупност от емоции със силно самосъзнание, което означава, че преди да излезе от черупката си и да ви даде да разберете, че се интересува, той ще направи всичко възможно да ви накара да го харесате.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Той просто се държи така, сякаш вече сте заедно.

Обикновено Лъвът не се страхува да каже на обекта на своята симпатия, че я харесва. Той просто е уверен, когато става въпрос за връзки. Дори и да не го казва директно, той го изразява с постъпките си. Не се изненадвайте, ако един ден Лъвовете променят статуса си във Facebook на „във връзка“ и просто ви кажат, че вече официално излизате.

 

Дева (23 август – 22 септември)

Той  се опитва да бъде хладен

Когато мъж Дева е влюбен във вас, той ще се опита да направи всичко, за да ви угоди, докато защитните му стени рухнат. Но дотогава Девата е вашият най-добър приятел. Той обаче няма да отвори, докато не разбере, че може да ви има доверие.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Те ви очароват.

Ако Везните се страхуват твърде много да ви кажат, че ви харесват, те ще се опитат да ви очароват до степен, че вие ​​сами ще направите първата крачка към тях. Везните са бавни, когато става дума за романтика. Приятно им е да ги ухажват и ласкаят и предпочитат да накарат другите да се влюбят в тях, за да не покажат своята уязвимост. Везните ще направят всичко възможно, за да ви привлекат.

 

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Той задава въпроси.

Един Скорпион ще ви зададе милиони въпроси, за да научи за живота ви, без да разкрива своя. Къде се разхождахте миналата седмица? Какво прави майка ти? Какво мислите за политиката? Какви хора не харесвате най-много?

 

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Шегува се саркастично.

Стрелецът има силно чувство за хумор, което се проявява, когато емоциите му се взривят. Така той те опознава и се забавлява. Той става по-игрив в хода на връзката и ще откриете, че приоритетът на Стрелеца в любовта не е да ви разкрие, а да ви опознае по-добре и той ще го направи.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Той става несигурен.

Фразата „несигурен“ е последното нещо, което може да си помислите за един Козирог, но когато той изпитва чувства към вас, нещата за него стават сложни. Той се плаши от емоциите си и в крайна сметка се държи неловко, което изобщо не е типично за него. Козирогът по природа е затворен човек и когато е под влиянието на чувствата, това си личи.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Той дава приоритет на времето с вас.

Водолеят е дистанциран човек, когато става дума за любов и обич. Склонен е да направи всичко възможно, за да изглежда безгрижен. Водолеят е най-малко объркващият потенциален партньор. Ако той не се интересува от вас, вие ще знаете за това. Ако е обратното, така или иначе ще го усетите.

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Говорят ви през цялото време.

Рибите проявяват интерес към близкото общуване с вас, придават на чувствата си словесна форма. Влюбените Риби също ще искат да прекарват колкото могат повече време с вас и ще го правят възможно най-често. Те ще говорят с вас за всичко, ще изпращат забавни емотикони.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе