Най-добрите начини бързо да възбудите мъж
Интимно 18+

Най-добрите начини бързо да възбудите мъж

Чудили ли сте се как бързо да възбудите определен мъж?Нивото на неговото либидо и темперамент са отговорни за сексуалната активност и възбудимостта на мъжа. Често има ситуации, когато сексуалните апетити на мъжа могат да намалеят на фона на някои отклонения в тялото.

Въпросът как бързо да се възбуди мъж е особено актуален, когато става въпрос за семейни двойки с дълга връзка. Човешкото тяло и отношенията между партньорите са устроени по такъв начин, че след известно време страстта и привличането могат да изчезнат. Ако това изисква корекция, експертите са готови да споделят ефективни методи за повишаване на либидото и бързо възбуждане на мъжа. Но първо трябва да идентифицирате причините за ниското либидо и да ги отстраните, а след това да се запознаете с видовете стимулация.

https://happywoman.bg/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F/

Какво да очаквате от секса, след като навършите 40?

6 тайни как да събудите горещата си страна

infomax-logo-50-15-HW  Вижте петте тайни за добър секс

Най-добрите начини бързо да възбудите мъж

1. Направете първия ход

възбудите
Най-добрите начини бързо да възбудите мъж

Въпреки че идеята да флиртуваш с човек, да разкриеш интереса си или дори да го поканиш може да те ужаси, всъщност това е чудесен начин да привлечеш вниманието му. Докато само една от 10 жени прави първата крачка, 92% от мъжете харесват, когато го правят.

Може да е изненадан, но доволен. Не се срамувайте! Ако усетите, че човек, с когото разговаряте, се интересува, поискайте номера му. Или го покани на среща. Най-лошото, което може да каже, е не, нали? Като направите първия ход може след това лесно да го възбудите.

2. Осъществете зрителен контакт

възбудите
Най-добрите начини бързо да възбудите мъж снимка: pinterest

Това е едно от тези сигурни неща, които е сигурно, че с тях ще го възбудите, независимо дали никога не сте говорили с него (виждате го от другата страна на бара) или сте излизали няколко седмици… или години.

Контактът с очите е изключително ефективен, за да ви помогне да съблазните мъж.

Да, може да бъде предизвикателство да приковете погледи към някой, който ви интересува. Това ви кара да се чувствате уязвими. Имате чувството, че той може да разчете всяка емоция, която изпитвате.

Но това е смисълът!

Продължителният зрителен контакт показва вашия интерес. Също така е адски секси. Когато някой ни погледне в очите, чувстваме, че наистина ни вижда. Те знаят кои сме и ги е грижа за нас. Това е едно от най-големите вълнения за момчета (или жени) в моята книга.

3.Носете червено

възбудите
Най-добрите начини бързо да възбудите мъж снимка: pinterest

Знаете ли, че червеният цвят може да повиши кръвното налягане и пулса? Въпреки че може да е показвало опасност за нашите предци, сега червеното се смята за цвета на страстта.

Ако носите червена дреха – допълнителни точки, ако е ласкателна рокля – ще ускорите пулса му и ще го накарате да ви желае още повече. С червено ще го възбудите.

И червените устни могат да го направят и за него. Проучванията показват, че мъжете са по-привлечени от жени, носещи червено червило, отколкото всеки друг нюанс. Така че, ако не сте обмисляли червено, има още повече причина да го направите!

4.Имайте таен сигнал

възбудите
Най-добрите начини бързо да възбудите мъж

Измислете сигнал, който му позволява да разбере, че мислите за него лоши мисли и искате бързо да излезете от мястото, където се намирате, за да го вземете. Може да е намигване с очи, размятане на косата по определен начин или жест с ръце.

Използвайте този сигнал по средата на скучно парти. Когато сте навън с приятели. В магазина за хранителни стоки. Гарантирам, че той бързо ще остави пазарската си кошница и ще види какво го чака! Ще го възбудите бързо така.

5.Преструвайте се, че не се познавате

възбудите
Най-добрите начини бързо да възбудите мъж

Ако сте излизали известно време, ето една забавна малка възможност за ролева игра, с която ще го възбудите бързо. Отидете в бар и поръчайте питие. Изчакайте. Тогава вашият мъж се появява и сяда на бара до вас. Не признавате, че го познавате. Той се представя и вие разговаряте като непознати.

Той пита дали може да ви почерпи питие. Ти му позволи. Вие флиртувате. Той флиртува. Нека нощта ви отведе от там, където пожелаете.

Защо това е интересно за момчета? Това е идеята да вземеш непознат в бар … но безопасно. Ако сте излизали известно време, може да се приемате един друг за даденост, така че като се преструвате, че сте непознати, вие получавате онази оценка и химия, които може би са отдавна погребани.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?