5 знака, че най-добрата ви приятелка е сродната ви душа

5 знака, че най-добрата ви приятелка е сродната ви душа
Психология

5 знака, че най-добрата ви приятелка е сродната ви душа

Мигновено си допаднахте и оттогава насам смело преживявате всяка буря рамо до рамо. Независимо дали става дума за върхове или спадове, знаете, че този човек ще бъде с вас на всяка крачка и ви мисли доброто. На нея искате да кажете всичко добро и лошо, което ви се е случило. Искате мнението й по важните въпроси. Тя знае всичките ви съкровени тайни, страхове и приключения. И вие нейните. Познава ви по-добре, отколкото вие самите се познавате. Тя е човекът без аналог в живота ви. 

 

Чувствате се така, сякаш сте се познавали през целия си живот

 

Въпреки че сте се запознали преди няколко години, всъщност не изглежда така. Когато говорите, нищо не е по-важно от това и винаги имате още какво да си кажете. Знаете, че винаги ще ви разбере и подкрепи. Че винаги ще намери правилните думи да ви утеши. Че ще ви развесели, когато сте тъжни. Ще говори с вас с часове, докато се успокоите след тежка раздяла. Ще се интересува от всяка подробност и ще даде всичко от себе си да се почувствате по-добре и по-щастливи. Знаете, че сте късметлийки, че съдбата ви е събрала. 

 

Заедно сте в добри и лоши времена

Независимо от обстоятелствата в живота ви, знаете, че тя винаги е насреща. Можете да й се обадите и в три през нощта, ако се наложи. Спомня си колко пъти сте го правили и вие за нея. 

Плаче, когато знае, че вас ви боли и се усмихва, когато вие се радвате. 

Дори всичко около вас да се разпадне и да сте сами на света, винаги ще имате нея. Вашият пристан. От споделяне на женски дреболии до обсъждане на важни въпроси – тя е авторитетът, на чиято преценка се доверявате. 

 

Имате специална връзка

И яростно я защитавате. Не позволявате на никого да разруши взаимоотношенията ви, защото това е особен вид любов, която устоява във времето. 

 

Винаги усеща, когато нещо не е наред. 

Най-добрата ви приятелка има специален радар, с който успява да долови всеки нюанс на настроенията ви и винаги знае какъв съвет да ви даде. 

 

Може да се виждате много рядко, да сте в различни градове, дори на различни континенти, но това не повлиява на близостта ви. Наречете го инстинкт или може би дори телепатия в известен смисъл, но винаги се появява в точния момент. 

Обсъждате неща, които са табу за останалите и не бихте си помислили да споменете пред когото и да било, но с нея е различно. Тя ще разбере. С половин дума. Дори без думи понякога…

 

Сродната душа е всъщност това малко удобно пространство, в което се прибираш, след като пътуваш по целия свят! 

 

Приятелството не може да се измери количествено. То има духовна стойност и създава уникална връзка. Когато светът ви се сгромоляса, не забравяйте, че има един човек, който ще бъде до вас, докато се изправите. И никога нищо няма да е толкова страшно, докато го имате. 

Tagged , ,
на горе