6 доказани начина да го накарате да ви преследва
Любов и партньорство

6 доказани начина да го накарате да ви преследва

На всяка жена рано или късно й се случва да срещне онзи специален мъж, за когото е мечтала. И разбира се, всяка уважаваща себе си жена знае, че последното, което трябва да направи, е да му се хвърли на врата, показвайки, че е готова на всичко. Грешка! Единственият начин нещата да се случат по правилния начин, е да го накарате да се потруди да ви завоюва.

Ако искате да играете този вид игра, трябва да обърнете внимание на някои неща. Само по този начин ще получите това, което искате и ще останете доволни от резултата.

 

И така, ето 6 доказани начина да го накарате да ви преследва като луд.

 

 

Живей живот, от който той ще ревнува

 

Дами, това е толкова просто, колкото дишането. Ако мъж види, че сте доволни от собствения си живот, той ще иска да бъде част от него.

И така, това, което трябва да направите, е да имате невероятен живот с много приятели и семейство, които ви подкрепят, независимо какво решите.

Той трябва да види, че живеете живота си пълноценно и че не искате да го променяте за нищо на света. Това също означава, че сте жена с висока стойност.

По този начин буквално ще му влезете под кожата, защото гарантирано ще му хареса идеята да бъде с жена, която работи здраво над себе си, за да бъде най -добрата версия на себе си.

 

Добре е да си сам

 

Когато мъжът види, че сте необвързани, той ще си помисли, че сте някаква загадка. Искаме да кажем, вие сте красиви, трудолюбиви, умни и забавни, но все още сте сами. Това ще го накара да се замисли два пъти по този въпрос и той ще иска да ви има. Той ще почувства, че сега сте доволни от живота си и че може би нямате нужда от мъж, който да ви завърши.

Когато започне да мисли така, БУМ, той вече е паднал в капана.

Само защото нямате нужда от него, той ще иска да бъде част от живота ви. Сега вие решавате дали искате да го имате или не!

 

Високите стандарти за любов са това, от което се нуждаете

 

Трябва да повишите стандартите си, за да привлечете вниманието на мъжа. Никой мъж няма да гони момиче, което е лесно да получи и което ще приеме всякакви условия на връзка.

Трябва да му покажете, че ако иска да бъде с вас, той трябва да се потруди, за да ви покаже, че ви заслужава. Не се продавайте за кратко и не позволявайте на мъж да ви води.

 

Не му давайте кредит толкова лесно

 

Мъжът трябва да се постарае, за да съблазни жена, която харесва.

Така че, не му позволявайте да мисли, че той вече е ваш приятел само защото ви е поканил на вечеря и ви е купил питие. Нужно е много повече, за да считаш някого за гадже, затова се увери, че не се държиш като приятелката му, докато той не го заслужи.

Това ще го накара да ви преследва още по -силно и ще се съсредоточи върху това повече от всякога.

 

 

 

 

Бъдете трудна

 

Мъжете обичат момичетата, които се печелят трудно. Честно казано, всеки мъж би се отказал от момиче, което сваля гащите си след първата чаша вино.

Те искат нещо повече.

Те искат жена, която се грижи за тялото и душата си и която няма да се продаде за кратко. Ако направите това, всеки мъж ще иска да ви преследва и ще иска да бъде част от живота ви. Хубав трик, нали?

 

Имайте самоуважение

 

Има ли нещо по-секси от жена със самоуважение?  Ако искате мъжът да ви преследва, уверете се, че имате самоуважение и че поставяте себе си на първо място.

И помнете, момчетата ще идват и си отиват, но вие сте единствената, която ще влезе в спалнята ви през нощта и ще остане сама със собствените си мисли.

Не правете грешка; този път покажете себе си, че сте специална и че предпочитате да изчакате да дойде правилния, вместо да имате сто грешни!

Tagged , , , ,
на горе