Наистина ли котките са пратеници от други светове, за да ни пазят от зли сили и негативни влияния?

Наистина ли котките са пратеници от други светове, за да ни пазят от зли сили и негативни влияния?
Домашни любимци

Наистина ли котките са пратеници от други светове, за да ни пазят от зли сили и негативни влияния?

Настина ли котките са пратеници дошли от други светове, изпратени от боговете, за да се борят със злите сили, за да неутрализират негативните влияния?

Не е тайна, че още от древни времена народите са вярвали, че котките са пратеници и били почитани за свещени животни. Хората са гледали на тях като на пратеници на боговете.

Защо котките обожават да спят върху хората?

Признаци, че вашата котка ви закриля

Наистина ли котките са пратеници от други светове?

Много хора са убедени, че котките са представители на друг, загадъчен и мистичен, свят. Учените от много години се опитват да разшифроват природата на удивителните способности, с които са надарени котките.

 

котките са пратеници

Котешки феномен – котките са пратеници

Още през 30-те години на миналия век група учени доказват, че котките са надарени с невероятни когнитивни и телепатични способности. Те са установили, че тези животни усещат предварително приближаващата опасност.

Минало време и изследователите достигнали до още необясними способности на котките – психокинеза и ясновидство.

Според немски биохимик, способността на пухкавите любимци, е да фиксират положително заредени йони и атоми в атмосферата. А също, че усещат дори и най-слабите вибрации на почвата (предусещат земетресения), промените в магнитното поле, улавяне на звуци, които са недостъпни за човешкия слух.

Нещо повече, тези животни са надарени с добре развито „трето око“ – уникален сетивен орган. Всичко това обаче обяснява само част от необикновените котешки способности.

котките са пратеници

Котките са пратеници и за 9-те котешки живота

Тези мекички и пухкави създания, както е известно, че котките са пратеници от други светове, попаднали в смъртоносна ситуация или паднали от голяма височина, сякаш могат да се превъплъщават. За съжаление или не, ние, хората не можем да проследим този феноменален процес.

Според известен зоолог това се дължи именно на много гъвкавото тяло, катераческите умения, умението да скачат и да падат правилно, могат да издържат дълго време без храна. Усещат ли котките смъртта?

Способността на тези животни да предусещат смъртта е забелязана от хората още преди няколко века. Учените се опитват да обяснят този феномен с техния изключителен слух, който им дава възможност да чуват процесите, протичащи в човешкото тяло и да реагират предварително.

Също така, екстрасенсите вярват, че котките притежават зрение, чрез което могат да виждат душите на хората. Според тях тези животни могат да пътуват свободно между световете, както и да осъществяват контакт с починалите роднини на собствениците.

По време на Втората световна война котките често спасяват стопаните си от смърт, като ги „предупреждават“ за предстоящи бомбардировки. Косматите животни често се качват на кораби, подводници, за да се предвиди опасност с тяхна помощ.

Наистина ли котките са пратеници от други светове, за да ни пазят от зли сили и негативни влияния?

Фелинотерапия – истински истории

Много хора имат истории за това как тези животни са им помогнали да се справят с болката или болестта. Съществува специален термин описващ лечебните сили на котките, наречен фелинотерапия. До фелинотерапия се прибягва при сърдечно-съдови заболявания, проблеми с опорно-двигателния апарат, високо кръвно налягане. Котките помагат на хората да се справят с депресията.

Историята: Сърцето на 45-годишен мъж започнало да излиза от ритъм. Той предприел мерки и направил всички необходими изследвания. Назначеното лечение не дало желания ефект. Тогава той бил посъветван да си вземе котка у дома. Разбира се, това мистично създание доловило със свръхчувствителните си сензори какъв е проблема е на стопанина. Във всеки удобен момент котето лягало върху сърдечната област на човека и започвало да мърка по точно определен начин. С всеки изминал ден, човекът започнал да се чувства все по-добре и по-добре. На контролен преглед лекарите с изненада установили, и дори го заявили като чудо на медицината, че пациента вече не страда от сърдечна аритмия.

Да, може би има основание да мислим, че котките са пратеници от други светове, за да ни помагат! Да, човекът бил излекуван и знаете ли как се случило това…? Постоянният ритъм на мъркащото създание, се слял със сърдечната честота на стопанина, благодарение на което, сърцето на човека влязло отново в обичайния си  ритъм.

Лекари дават обяснение защо пухкавите домашни любимци лежат върху проблемните места. Това се дължи на тяхната чувствителност към повишаване на температурата, което им позволява да идентифицират зоната на възпаление.

Неизмеримата емоционална чувствителност на котките е свързана с наличието на допълнителен орган в тях, който позволява разграничаването на хормоните по миризма и улавянето на феромони.

Наистина ли котките са пратеници от други светове, за да ни пазят от зли сили и негативни влияния?

Котките са пратеници – котките са най-вълшебните животни на земята!

Котката е едно от най-вълшебните животни на земята, котките са пратеници. Нейната аура е толкова силна, че покрива не само конкретен човек, но и неговото семейство, дом и територия, която котката смята за своя. Ето защо, трябва да разберете, че когато котката се търка в краката ви, тя не само се сърди, опитвайки се да постигне своето, но също така означава, че споделя своята магическа, астрална сила с вас.

Този, който отблъсква котката в този момент, казвайки й „махни се, не зависи от теб“, просто отказва положителната енергия, с която тя иска да го зареди. Много е вероятно, на следващия път котката вече да няма желание да даде на този човек част от своята астрална сила.

С какво да се съобразите, преди да подарите домашен любимец

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе