Мъжете, от които нямате нужда в живота си са тези, които не ви уважават и ценят

Мъжете, от които нямате нужда в живота си са тези, които не ви уважават и ценят
Любов и партньорство

Мъжете, от които нямате нужда в живота си са тези, които не ви уважават и ценят

Оставете зад гърба си мъжете, които се държат като малки момчета. Мъже, които казват, че ще ви се обадят, но така и не го правят. Е, такъв тип мъже не ви трябват. Имате нужда и искате човек, който няма да чака вие първа да го потърсите. Човек, който ще поставя вашето щастие пред своето его.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Оставете мъжете, които не ви отговарят на съобщенията и винаги ви карат да се чувствате, че не сте достатъчно добри. Мъжете, които се мислят за по-добри от вас и очакват да ги преследвате. Няма да гоните никого -те ще те гонят вас.

Оставете мъжете, които ви държат като резервен план. Мъжете, които имат множество възможности и ви правят на глупачка, като избягват да дефинират връзката ви, така че да могат да си тръгнат без никакви условия всеки момент, когато пожелаят. Вие нямате нужда от временни лица във вашия живот и не бива да се задоволявате с трохи. Не заслужавате това!

Любовта не е сделка и не подлежи на договаряне – запомни го

Оставете мъжете, които не са честни с вас. Измамниците, лъжците и манипулаторите нямат място в живота ви. Не допускайте лошите и нереалистични оправдания, които ви дават да притъпят съмнението и неудовлетвореността, която изпитвате във вашата връзка.

Оставете зад гърба си мъжете, които нямат смелостта да обичат. Мъже, които са твърде уплашени, за да бъдат наранени. Рискуваш, защото знаеш, че ако не го направиш, вярно е, че никога няма да бъдеш наранен, но никога няма да намериш и любовта. Нямате нужда от мъж, когото ще трябва да молите да ви обича. Вие заслужавате цялата любов на този свят.

Мило момиче, ако той не те обича, някой друг чака да го направи

Оставете зад гърба си мъжете, които се тревожат какво ще кажат другите. Тези външни мнения влияят върху техния избор и решения. Имате нужда от мъж, който ще ви се довери и ще бъде до вас – дори ако искате да направите нещо лудо, което другите не одобряват.

Оставете мъжете, които се опитват да ви променят. Мъжете, които не са доволни от вас такава, каквато сте, дори не трябва да се доближават до вас. Вие сте това, което сте, и ако не им харесва, могат да продължат напред. Със сигурност няма да останете достатъчно дълго, за да им дадете шанс да се опитат да ви променят.

Винаги бъдете себе си – и правилният ще се влюби във вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Споделената любов преобразява по особено красив начин жената

Да излизаш с безчувствен мъж е болезнено и безсмислено

Нужен си ми като въздуха, който дишам, скъпи мой! Дори повече

Tagged , , , , , , ,
на горе