Модни тенденции лято 2021: Цветови комбинации и стилове

Модни тенденции за лято 2021
Мода Лайфстайл

Модни тенденции лято 2021: Цветови комбинации и стилове

За да изглеждате възможно най-уверени и добре, първо е важно да проучите основните тенденции от лятото на 2021 година. Нека да разгледаме топ тенденциите в модния свят и да разберем какви комбинации от вашия гардероб ще бъдат най-успешни през това лято!

В модната индустрия 2021 г. предвещава свобода след дългата сивота, затворени граници и монотонност от 2020 година. И тенденциите от 2021 г. се основават на: ярки цветове, леки материи, свободно прилепване.

И така, списъкът на основните тенденции за лятото на 2021 г. включва:

• Привличащи цветове комбинации;
• Леки полупрозрачни материи;
• Удобни и минималистични рокли;
• Ярки щампи: от ивици до абстрактни елементи;

Привличащи цветови комбинации

Помните ли цветовете на Pantone на 2021 година? Модните дизайнери отиват по-далеч! Това лято можете да бъдете в тенденция, съчетавайки не само основните цветове от 2021 г., но и всички ярки цветове, които можете да намерите в гардероба си. Колкото по-необичайно, по-ярко и по-контрастно, толкова по-добре! Без ограничения и рамки, просто свобода и смелост в цветовете! Оранжево със синьо, червено със зелено, лавандула и жълто – изберете това, което отразява настроението ви и няма да сбъркате.

Лекота и ефирност – тенденцията на летния сезон

За любителите на романтиката и леката мистерия е време да изберете нова нежна блуза или фина шифонова рокля. Полупрозрачните, ефирни материи са една от най-основните тенденции за лятото на 2021 година.

Шифонови ризи, блузи, рокли и поли – всичко, което ни придава лекота, женственост и романтика. Този сезон избираме както ярки, така и пастелни нюанси и не се страхуваме да ги комбинираме с топове и дантелени блузи.

Мини поли – една от основните тенденции през лятото на 2021 година

Дизайнерите оспориха дързостта и излязоха на пробив. Мини полите ще се превърнат в основната тенденция на лято 2021! В случая на тази тенденция дори няма нужда да избирате ярък цвят – дължината ще говори сама за себе си: смела, закачлива, стилна.

Пижамен стил в ежедневието? – Защо пък не!

През 2020 г. много от нас се влюбиха в домашния уют и оцениха привилегиите да си си вкъщи: да работите, да си направите кафе и да се отпуснете, без да е нужно да ходите никъде. Така че тенденцията за пижамен стил ще бъде модерна през 2021 г. , когато се връщаме към активен начин на живот извън дома, носейки домашен уют и стил със себе си! Избирайки външния вид на пижамата, ние не се страхуваме да играем с щампи и стилове, като изборът само на една пижама ще бъде 100% разбиващ тенденциите на 2021 година.

Изрязани топове, съчетани със сака

Модата на саката със своите необичайни комбинации е обичана от мнозина! И това е разбираемо, защото играта на контрасти добавя женственост и по специален начин привлича любителите на елегантността.

Топовете съчетани с якета са стилни, ярки и актуални! Но бъдете сигурни, горнището със сако ще бъде на върха на тенденциите за лято 2021 г. и много от нас могат лесно да подчертаят своята изтънченост и свободолюбие.

Макси роклите вече са свързани с комфорт и минимализъм

Комфортът като тенденция на сезона набира скорост – сега макси роклите трябва да бъдат избрани в такива кройки като леки, свободни и просторни. Може да добавите акцент към стила си с подходящи аксесоари и бижута.

В летните дрехи няма рамки и ограничения – ние си даваме свобода! Сами избираме това, което ще ни накара да се чувстваме удобно и можем смело да се наслаждаваме на тенденциите от лятото на 2021 г.

Ярки щампи: от ивици до абстракция

Най-трендове от лятото на 2021 ще бъдат ивиците и абстракцията. Абстракция – ярка, контрастна, претенциозна. Изберете смели и необичайни комбинации. Това лято щампите могат да бъдат както основата на визията ви, така и допълнение под формата на шал или необичайна чанта.

В допълнение към абстракцията, тенденциите от лятото на 2021 г. включват щампи под формата на ивици. Повече цветове, повече цветови комбинации! Експериментирайте и се наслаждавайте на собствената си смелост и яркост.

Едноцветен външен вид – елегантната тенденция от лятото на 2021 година

Ако наистина се откроявате, тогава го направете с простота и елегантност и това е най-важното нещо, което трябва да знаете за цялостната ви визия – еднаква цветова схема.

Това е чудесно решение за добавяне на грация и женственост, перфектно подчертаваща фигурата ви, правейки я много лека и изискана. Потърсете всякаква цветова схема, от най-ярките цветове през 2021 г. до пастелни и меки нюанси. Това ще ви помогне да се откроите и да изглеждате супер стилно през този сезон!

Tagged , , ,
на горе