Меган Маркъл и принц Хари могат да превърнат коронацията на Чарлз III в „хаос“

Принц Хари и Меган Маркъл
Интересно

Меган Маркъл и принц Хари могат да превърнат коронацията на Чарлз III в „хаос“

Меган Маркъл и принц Хари изложиха исканията си, които могат да превърнат церемонията по коронацията на Чарлз III в „хаос“, съобщават световни медии. Поканата за мегасъбитието е получена от принца и по-малък син на бъдещия крал.

На 6 май ще бъде коронацията на новия британски монарх Чарлз III. Въпреки кавгите и разногласията, свързани с издаването на мемоарите на принц Хари, той и Меган Маркъл получиха покана за церемонията. Но херцозите на Съсекс са готови да дойдат на коронацията само при изпълнението на редица условия.

Първо, по време на тържеството Хари и Меган  Маркъл поискаха да им бъдат дадени места на балкона на Бъкингамския дворец. Има един нюанс: кралският протокол дава такава възможност само на работещи членове на кралското семейство.

Второ, младото семейство се притеснява, че децата им – Арчи и Лилибет – не са получили покана за коронацията. В същото време, семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън ще присъства на церемонията в пълен състав. Освен това, в деня на коронацията синът на Меган Маркъл и принц Хари ще има рожден ден.

Трето, след тържествената церемония младите херцози на Съсекс искат да прекарат време с всички гости в двореца. Те също така настояват да организират празнична вечеря в чест на 4-ия рожден ден на Арчи, който е в деня на коронацията.

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

„Дворецът се опитва да завърши преговорите възможно най-скоро, тъй като не могат да се заемат веднага с работата по организирането на коронацията. Но всичко това може да доведе до хаос в организацията и прецизното протичане на церемонията“, заявил източник от Бъкингамския дворец.

Две световноизвестни звезди отказаха да участват на церемонията по коронацията на Чарлз III. Освен на официалната част, гостите на церемонията ще се насладят на богата развлекателна програма с горещи хедлайнери. В събитието обаче, няма да участват двете главни звезди на британската сцена – Адел и Ед Шийрън.

„Организаторите се свързаха и с двамата, но получиха отговор, че не са на разположение. Беше огромно разочарование“, казва източник от Двореца за Daily Mail.

С Ед Шийрън всичко е ясно – той има доста натоварен график. На 7 май той ще трябва да бъде в Тексас, където ще се състои концертът му. От своя страна, отказът на Адел е неоснователен. Последното й участие ще се състои на 25 март в Лас Вегас – след което има много свободно време в графика си. Обществото вярва, че тя, подобно на легендите Джон Ленън и Дейвид Бауи, просто не подкрепя новия монарх. Сега списъкът с участващите в церемонията звезди ще трябва да се попълни с още дама певци.

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Как легендарната Нел Гуин изтласкала любовницата на Чарлз II от леглото му?

Сър Елтън Джон също няма да може да участва в церемонията,  тъй като провежда прощалното си турне. До 6 май то няма да приключи. Певецът планира да прави концерти в цяла Европа. На свой ред, потърсеният Хари Стайлс също има натоварен график – през май му предстои турнето Love On Tour. Остава само да гадаем кой ще забавлява гостите на церемонията по коронясването.

Не само принц Хари може да развълнува обществеността със скандалните си изказвания и откровени мемоари. Чарлз III реши да продължи тази тенденция на бунтарство. За коронацията си той не иска да носи традиционното облекло на владетел, който се качва на трона. Така Чарлз III ще наруши вековната традиция.

Какво не можа да угоди на краля в традиционното облекло? Според The ​​Sun, монархът смятал чорапите и панталоните за остарели – това не бие с началото на нов период на управление. Но Чарлз III все пак ще носи нещо традиционно: кралят ще се появи на коронацията във военна униформа.

infomax-logo-50-15-HW Световната премиера на петия филм за Индиана Джоунс ще бъде в Кан

infomax-logo-50-15-HW Ще снимат нов тв сериал по Хари Потър

infomax-logo-50-15-HW  Излизат нови факти за жестоко издевателство над фолкпевицата Мария

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе