Любовен хороскоп за 9.11.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 9.11.2021 вторник

 

Днес любовният хороскоп гласи: Логиката ще се оттегли на заден план: страстта ще доминира във връзката! Трудно ще се въздържате, „искам“ звучи толкова силно, че думата „трябва“ ще бъде практически нечувана, което означава, че има значителна опасност да се забъркате в ненужни връзки, да се поддадете на моментно привличане. Спомнете си народната мъдрост: „Седем пъти мери – един път режи“, която е много подходяща за този ден като съвет. От друга страна това е страхотен ден за тези, които не се страхуват от изненади: днес те могат да дебнат буквално на всяка крачка!

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен вещае: Днес сърцето на Овенът е неспокойно: мисли за любов или страдание от липсата й ще го занимават цял ​​ден. Хороскопът съветва да не се противопоставяте на тенденциите на деня, а да отделите възможно най-много време на личния си живот. Да, можете и трябва да работите върху отношенията и има прости и достъпни начини да ги подобрите: направете нещо хубаво за избраника си, не забравяйте да го попитате за проблемите и ще почувствате истинска близост. Днес на Овните е позволено да бъдат романтични и сантиментални!

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец вещае: Днес Телецът трябва да слуша сърцето си и няма да сгреши! Ако наскоро не сте успели да разрешите някакъв проблем, свързан с връзката, в този ден интуицията ще ви каже какво да правите най-добре. Любовният хороскоп на Телеца уверява: днес съдбата ще ви даде улики, които определено трябва да последвате! Чувствате ли се добре с някой, когото дори не сте смятали за партньор? Може би това е вашата значима друга половина! Нищо ли не чувствате, докато целувате любимия човек? Нима това се е превърнало, просто в навик? Време е да разнообразие връзката.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: Днес Близнаците са изложени на риск да загубят контрол над емоциите. Хороскопът предупреждава: в зависимост от обстоятелствата, в такива дни можете да направите скандал или да се влюбите лудо. Е, не можете да наредите на сърцето си, така че всичко, което остава за Близнаците днес, е да се опитат и да се държат в рамките на приличното и нормалното. Не крещете публично, ако все пак сте решили да се скарате с някого, но и не се нахвърляйте на врата на избраника, ако сте били улучени от стрелата на Купидон.

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Днес Ракът е като тих басейн пълен с крокодили. Външно видимо спокоен, отвътре е бушуващ вулкан от емоции. Хороскопът силно препоръчва на Рака: позволете си да изпуснете парата, иначе ще избухнете! Харесвате много някого ли? Ами, влюбете се вече, най-накрая! Връзката ви с любимия човек замръзна ли на едно място? Скочете веднага, спрете да чакате! Не се страхувайте да действате спонтанно, по волята на сърцето си! Днес в любовта можете да направите всичко – основното е, че вашите желания са искрени!

Любовен хороскоп за 9.11.2021 вторник

Съвет за 9.11.2021 към всяка зодия 

Късметче за 9.11.2021 вторник 

Дневен хороскоп за 9.11.2021 вторник 

 

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Днес ще бъдете много активни в любовта, но не забравяйте: увереността в любовта е добра в умерени граници, в противен случай може да ви изплаши. Но като цяло денят може да донесе много изненади – от обещаващи нови запознанства до дългоочаквани победи на любовния фронт. Само изблиците на ревност и завист по отношение на „конкуренти“ могат да развалят всичко и най-вероятно те са напълно неоснователни.

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Девата трябва да помни: искреното желание, идващо направо от сърцето, прави чудеса! Ето защо, ако тя наистина иска да промени нещо в личния си живот, тя трябва да отхвърли всички съмнения и да повярва, че всичко е възможно! Защо не го направите още днес? Хороскопът уверява: в този ден съдбата е в състояние да направи неочакван обрат и да тласне Девата в посока към голямо и топло лично щастие. Най-доброто, което може да направи днес, е да не му се съпротивлява!

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Днес звездите съветват Везните да обсъдят плановете си за съвместна почивка с любимия човек. Спрете да мечтаете, време е за действие! Днес Везните трябва да седнат и да обмислят конкретни въпроси със сродната си душа: къде да отидат и колко пари са необходими за това. Ако все-още не разполагате с необходимите финанси, можете да помислите за заем или възможност да спестите известна. Е, ако едно романтично пътуване е по възможностите ви – струва ли си да го оставите на заден план?

 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: Отело е ангел в сравнение с вас, скъпи Скорпиони. Ревността и прекалената подозрителност не красят никого, но сега могат да обогатят житейския опит. За много Скорпиони най-важното нещо в този ден е любовта. Нов интересен човек е на прага на живота, а намеренията му са много сериозни. Ако все още сте оптимисти и жизнени, уговорете си час и не го отказвайте, когато получите покана. Днес всяко общуване ще бъде полезно и приятно. Освен това, със сигурност очаквайте нов човек в живота, който няма да е безразличен към вас.

Любовен хороскоп за 9.11.2021 вторник

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: Любовният хороскоп на Стрелец днес е като фойерверки: ярки, горещи, избухващи. Но не е факт, че тази фойерверка ще се изстреля само по искане на самия Стрелец: ситуацията около него е толкова гореща, че може да възникне непредвиден пожар. Да, днес имате големи шансове случайно да се влюбите или да се влюбите в самите себе си. В този ден Стрелецът въздейства на другите като червен цвят на бик, а самият той лесно се разпалва. Вместо да стоите на пътя на напрежението от чувства – подчините се на страстта!

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: Днес Козирогът има възможността да прекара една незабравима вечер с любимия човек! Ситуацията е в негова полза, а звездите даряват Козирога с особен чар в очите на партньора. Най-доброто, което може да направи днес, е да засили романтичната атмосфера с всички налични средства. Ако времето позволява, можете да погледате звезди заедно или да се разходите под лунната пътека. Освен това, можете да организирате нещо специално и у дома. Например, като се поставите възглавници, свещи и храна на пода.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Днес, в любовта на Водолея се очакват чудеса: този ден е пълен с изненади! Събитията могат да се развиват бързо, така че бъдете готови за разтърсване! Хороскопът мълчи какви емоции очакват Водолея – наслада или не съвсем, но обещава, че определено няма да скучае! Днес внезапните промени на плановете и споразуменията са повече от вероятни – любовната среща, която чакате от няколко дни, може да не се състои. Съдбата е готова да разбърка тестето с картите! Или може би точно тя ще ви хвърли Асото?

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби вещае: Днес Рибите могат да бъдат в истинска любовна треска! Ако правят първите стъпки в нова връзка или все-още са на прага й, днес ще им е трудно да мислят за нещо друго, освен за човека на мечтите си. Рибите виждат целта си и не се занимават много с философски въпроси като „Това ли е правилният човек, от който се нуждая?“, „Има ли перспектива нашата връзка?“ и т.н. Днес страстта им говори и може би има смисъл да се поддадете на нейните пламенни увещания?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе