Дневен хороскоп за 9.11.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 9.11.2021 вторник

 

Днес дневният хороскоп ви съветва: Не се месете в чуждите дела и проблеми. Днес повече от всякога ще искате да командвате и да показвате раздразнение по отношение на тези, които са мързеливи или не се справят с работата си. Новините, които можете да научите днес, могат да променят бъдещето ви, но мълчете за това, което чувате, в противен случай някой друг ще се възползва вашия късмет.

 

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Основните грижи на този ден ще бъдат свързани с по-младите членове на семейството. Какво можете да направите, по-младото поколение изисква внимание, постарайте се да отделите поне час. По-възрастните ще трябва да проявят разбиране. Вечерта може би някой от вашето семейство ще намекне за липса на независимост, дори и така да е, дайте им нужната свобода, но нека си поемат цялата отговорност върху раменете си. Време е да се отпуснете в удобно уединение или да направите нещо полезно за здравето си, а безкрайните ежедневни проблеми могат да почакат.

 

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: Денят не е подходящ за започване на нов бизнес. Днес шофьорите от представителите на зодия Телец трябва да бъдат много по-внимателни на пътя от обикновеното, възможна е извънредна ситуация, а пешеходците трябва да бъдат с повишено внимание. Денят е благоприятен за покупки на едро. Ако имате нужда от нестандартни подходи при решаване на финансови въпроси, помолете приятелите си за помощ, тяхната подкрепа няма да ви кара да чакате, дори и за миг.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Днес си направете, нещо като празник за душата, обръщайки се с цялото си същество към красивото, било то природа или шедьоври на изкуството. Ще получите невероятен прилив на сила и жизнеността ви ще се удвои. Вечерта децата могат да донесат много радости на семейството Близнаци, смятайки се за възрастни, те са готови да ви дадат съвет как да живеете. Струва си да ги изслушате. Ще ви трябва търпение и издръжливост, но няма да е трудно да промените ситуацията във ваша полза.

 

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Сърцата на влюбените бият в унисон само в романите, но прозата на живота е такава, че той или тя иска да седне в хамака, а вие сте изпълнени с желание да се разходите под лунната светлина. Бурни събития, подвизи, романтични приключения и преживявания ще направят този ден вълнуващ и запомнящ се. Паричните разходи не са изключени, но звездите не ви съветват да се преструвате на „Сребролюбив рицар“, сега това не е тенденция, а за Раците това изобщо не се вписва.

Дневен хороскоп за 9.11.2021 вторник

Съвет за 9.11.2021 към всяка зодия

Късметче за 9.11.2021 вторник 

Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11.2021 

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Вероятността да изпълните на 100 % планираното днес, е много висока. Тези от вас, които имат деца – те могат да изискват допълнително внимание, защото ще ви поставят неочаквани задачи. Всичко, обаче се преодолява лесно, основното е да не правите от мухата слон. Добре е да си спомните как бихте се държали в детството при такива обстоятелства. За да поддържате добри отношения с любимия човек, Лъва ще се нуждае от нестандартен подход. Няколко неочаквани предложения от вас как да прекарате уикенда, а вашата половина отново ще бъде увлечена по вас.

 

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Пазете се от неочаквани недоразумения. Разговорът между Девите и по-възрастните роднини ще изисква специална деликатност. На този ден трябва да простите на близък човек, много хора не са способни на това. Опитайте се да върнете дълговете си днес, в противен случай, попадайки в черния списък, рискувате да останете без финансова подкрепа в бъдеще. Тази вечер е подходящо време за романтични срещи. Кръгът на общуване ще се разшири и ще се появят атрактивни перспективи за бъдещи ползотворни взаимоотношения.

 

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Романтичната връзка на Везните може да претърпи някои промени. Съдбата подготвя любовни изпитания, може би ще се почувствате разочаровани, след като помислите върху връзката ви с партньора. Простете старите обиди и помислете за нови планове. Отделете време за разговор от сърце още тази вечер. Вашата честност в общуването ще ви помогне да изградите нови отношения с любимия човек.

 

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: Намалете темпото – днес здравето ви може да ви провали плановете. По-добре да направите нещо, което не изисква бърза съобразителност и реакции, или просто да си починете. За да се възстановите, обадете се на приятелите си или разгледайте социалните мрежи. Новините, получени днес, може с течение на времето да са полезни, както за вас, така и за вашите близки. Не вярвайте на обещанията на други хора, дори ако искреността на събеседника е извън съмнение – те едва ли ще се сбъднат и ще ви бъдат от полза.

Дневен хороскоп за 9.11.2021 вторник

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: През днешният ден на Стрелецът може да му се наложи, да промени някои правила в личния си живот, основното е не само да не пропуснете късмета, но и да не отблъснете близките с постоянството си. Срещите със значими хора в обществото обещават да се проведат в открита и приятелска атмосфера, можете да поискате нещо за себе си – те няма да откажат да ви помогнат. Вечерта анализирайте отношенията си с хората около вас, ако с някого нещата не са толкова гладки, обикновено и двете страни имат вина.

 

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: Ден на фалшиви надежди и не до там искрена доброта. Скъпи Козирози, не бъдете егоцентрици, защото това разрушава, не само връзката с близките, но и душата ви. Поемете отговорност и не се изкушавайте. Начинът, по който действате днес, ще остави отпечатък върху личния ви живот. През втората половина на деня здравословното състояние може да се промени. Отпуснете се в тихата вечер или се разходете с някой, който харесвате.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Скъпи Водолеи, чарът ви неотразим, излъчвате мистериозна светлина, умеете да преодолявате всякакви препятствия и да се превърнете в универсален обект на любовта. Денят е подходящ за завършване на започнатата по-рано работа. Днес можете да вземете пари назаем или да дадете назаем по собствено желание. Ако е във вашите възможности, тогава дарете за нещо полезно. Романтичните срещи днес ще имат голямо влияние за в бъдеще. Не бъдете твърде горещи в любовните афери, това може да доведе до конфликт.

 

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Днешният ден се характеризира за Риби с увеличаване на ентусиазма и креативността, а необикновеният прилив на енергия ще помогне за преместването на планини. Просто се опитайте да спрете навреме, тъй като пренапрежението от сили може да доведе до нежелани последствия за вашето здраве. Ще бъде приятно да отидете на пазар или в някой супермаркет. Покупките, направени днес ще ви зарадват, а закупените от вас неща ще издържат достатъчно дълго.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе