Любовен хороскоп за 6.11.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 6.11.2021 събота

 

Днес любовният хороскоп предвещава страхотен момент за разрешаване на конфликти с любовен характер: хороскопът обещава, че съзнанието в този ден уверено ще надделее над емоциите, така че влюбените да могат да подредят връзката без излишни оплаквания. Опасността на деня може да се нарече желанието да решите някои въпроси сами, без участието на вашата сродна душа. За да избегнете недоразумения, свързани с това, запомнете основното желание на всички двойки: „съвет и любов“. Смисълът на тази мъдрост е, че едното е невъзможно без другото.

 

ОВЕН

Ако отношенията на Овенът с любимия човек сега са в етап на криза, то днес има големи шансове да се изострят още повече. Невъздържаността и раздразнителността на Овена ще доведат до изключително негативни резултати и затова хороскопът предлага да изоставите опитите за „сериозен разговор“: този ден не е подходящ за разправа. Най-добрият начин да разтопите леда е да прегърнете страстта. Само в леглото Овенът ще почувства и разбере своя партньор.

 

ТЕЛЕЦ

Любовният хороскоп за днес показва наличието на рамка, която сдържа Телеца в желанията му. Нещо му пречи да постигне пълна интимност с любимия човек и това може да повлияе на настроението на Телеца по най-негативния начин. Тъй като днес е малко вероятно да успее да изхвърли належащите дела от главата си, по-добре е да опита да премахне препятствието, което стои между него и половинката, или поне да състави за ясен план за премахването му. Само тогава ще може да диша спокойно и да се погрижи за други дела и ангажименти.

 

БЛИЗНАЦИ

Влюбените Близнаци днес трудно ще сдържат чувствата си, чак способни да правят глупости. Хороскопът съветва за внимание към „решителни стъпки”, граничещи с напрегнато поведение, както и прекомерна откровеност. Ако преживявате служебен романс, е напълно излишно да казвате на колегите си за това. Не трябва да обсъждате подробностите за неприятностите с любимия човек, с приятелки и приятели. За да поддържат на ниво личното си щастие, Близнаците трябва да проявят сдържаност в езика на общуване днес!

 

РАК

Днес сърцето на Рака спори с мозъка: искате романтика и любов, но трябва да вършите работа и бизнес… Вятърът в главата ви пречи да се концентрирате, а мислите за любимия ви могат да се превърнат в мания. Хороскопът уверява: докато Ракът не разреши любовните проблеми, които го измъчват, той няма да може да обърне достойно внимание на други области от живота си. Така че примирете се, ако сте в раздор, поканете някой, който наистина харесвате на кафе или се връщайте към работата! В противен случай днешния ден ще бъде напълно непродуктивен.

Любовен хороскоп за 6.11.2021 събота

Дневен хороскоп за 6.11.2021 събота

Късметче за 6.11.2021 събота 

СЪВЕТ за 6.11.2021към всяка зодия

ЛЪВ

Днес ще бъде трудно за Лъвът да се настрои на една и съща дължина на вълната с любимия човек: представителят на тази зодия е готов да прави само това, което иска сега, веднага, на момента и изобщо не иска да се адаптира към никого и нищо! Така че, ако другата половина на Лео не е пример за английска сдържаност, конфликтът е повече от вероятен. Хороскопът приканва Лъвът да вземе предвид днешното си състояние на духа и по-рядко да стои на задните си крака.

 

ДЕВА

Днес е време Девата да се влюби в себе си: в този ден тя е истинска секси жена и не става дума толкова за външния й образ, а за специалната енергия, която превръща представителя на тази зодия в апетитно лакомство. Хороскопът предлага да не бъдете срамежливи, а да се покажете на света в пълната си красота и блясък. Не се страхувайте да бъдете в светлината на прожекторите, не крийте очите си, когато някой ви „хване“! Е, за Девата във връзка, днес ще има страхотен момент да потвърдят статута си на най-очарователни и привлекателни в очите на любим човек!

 

ВЕЗНИ

Ако Везните се състезават с някого за вниманието на харесван човек, днес е моментът да дадете на състезателя решителна битка! Разбира се, не в ръкопашен бой… Този ден е много подходящ за атака на сърцето на вашия избраник. Във войната всички средства са добри и следователно правете това, което смятате за необходимо, дори и да надхвърля границите на приличието: съблазнявайте с луксозен външен вид, предлагайте невероятното, пленете и очаровайте. Хороскопът насърчава: грабнете вниманието на човек, който харесвате днес, а той ще се влюби във вас!

 

СКОРПИОН

На този ден има голяма вероятност някой друг да се опита да се намеси във връзката на Скорпиона със сродната му душа. И ако в Скорпиона има достатъчно издръжливост, за да не се поддаде на провокации, тогава любимият му човек може да бъде на милостта на чуждото мнение. Ако чуете, че любимият ви говори с думи на други хора, опитайте се да не се дразните, по-добре е да му затворите устата – с целувка, разбира се! Хороскопът твърди, че днешният ден за Скорпион е единственият сигурен начин за разрешаване на конфликта във връзката.

Любовен хороскоп за 6.11.2021 събота

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

Женски интимен хороскоп за 2022 г

СТРЕЛЕЦ

Въображението на Стрелецът може да го отведе много далеч днес: в мечтите си той ще бъде смел и решителен. Любовният хороскоп за днес предлага да не сдържате импулсите на душата и да дадете свободна воля на фантазиите си. Неслучайно звездите изпращат Стрелеца в днешния полет на фантазията: след като се върне в реалността, той ще може да разбере какво и с кого наистина иска и да вземе решение за по-нататъшни планове в личния си живот.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирог е като в сън! В него бушуват страсти, той иска да действа, за да промени нещо в отношенията с любимия човек, но изглежда е с оковани ръце и крака, не може да направи това, което смята за важно и необходимо. Любовният хороскоп показва, че днес Козирогът е безсилен да повлияе на ситуацията. Колкото и да е трудно, трябва да изчака този ден да отмине, всички опити за коригиране на ситуацията ще доведат до обратния резултат.

 

ВОДОЛЕЙ

Каквито и да са плановете на Водолея за вечерта, хороскопът предлага да ги преобрази с помощта на любовната магия в романтични! Ако можете да намерите време да се срещнете с любимия човек, можете да усетите енергията на страстта! Така че, зарежете всичко и полетете към срещата с любимия/любимата си! Е, Водолеят, който все още не е намерил време да срещне сродната си душа, днес има голям шанс да я намери. Но за да стане това, той трябва да се внедри в непозната компания или да отиде на ново за него място. Този ден подготвя изненади за Водолеите!

 

РИБИ

В този ден испанските страсти могат да се разгорят около Рибите: възможно е да започнат ожесточени битки за сърцата им, в които всеки, включително и самите Риби, може да пострада. Ако не сте готови да се превърнете в ябълката на раздора, опитайте се да определите позицията си в отношенията. Днес е това е възможно. Разбира се, хубаво е да си в светлината на прожекторите, но само до определен момент. Хороскопът съветва Рибите да избягват евтината популярност сред хората от противоположния пол, да се въздържат от кокетство и твърде привлекателните тоалети.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе