Дали твоята любов си мисли още за теб? Виж знаците, които го издават

Дали твоята любов си мисли още за теб? Виж знаците, които го издават
Любов и партньорство

Дали твоята любов си мисли още за теб? Виж знаците, които го издават

 

Едно от най-трудните неща в съвременните отношения за жената е, когато не знае дали мъжът, когото харесва изпитва същото към нея. Любовта днес не е като онази в миналото. Да признаеш чувствата си към някой е истинско предизвикателство. Но още по-трудно е да стоиш в неведение и да чакаш. Особено за жените. Съмненията и надеждите понякога може да се окажат твърде изтощителни за тях. А когато и последната надежда угасне, те са способни на неща, които не биха предположили, че някога ще имат смелостта да направят. Склонни са да се откажат от всичко, дори и от любовта, която така или иначе може би няма да получат. Тайната на щастието е да останеш позитивен, въпреки всичко. И да, може би любовта е най-голямата сила, най-хубавото чувство, което бихте могли да изпитате, но несподелената любов е способна да убие и последната надежда, която жената таи в себе си.

 

Ако постоянно се тормозиш, дали той все още има чувства и си мисли за теб, виж знаците, които ще ти помогнат да разбереш.

 

Усещаш го

Жената чувства всичко. Много преди да сте ѝ признали истината, тя вече я знае. Както, когато среща някой за първи път и още след първия разговор разбира, дали иска този човек да бъде в живота ѝ. Ако той те харесва също, постоянно ще си търсите погледите и ще се засичате навсякъде. Последното го приемете като знак от Съдбата. Необяснима сила, която винаги работи правилно.

Той се появява в сънищата ти

В състояние на покой не се упражнява никаква енергия, която да блокира психическите предавания. Това е и една от причините, поради която хората, които сънуваме са толкова ярки. Когато сънуваш мъжът, когото харесваш, това е ясен знак, че той си мисли за теб. Има и още едно твърдение, свързано с тези странни събития, когато заспим. Ако той ти се явява на сън, това е вероятно, защото му липсваш. Сънищата са необяснима сила, която може да даде отговор на много от нашите съмнения.

Усещаш напрежение, когато сте заедно

Когато сте близо един до друг, започваш да изпитваш напрежение, но приятно. Стомахът ти се свива, става ти доста по-топло. Може дори да започнеш да изпускаш неща, например книга или питието, което държиш, когато той се приближи към теб. Контролирай емоциите си, защото ще се издадеш първа за чувствата си. Когато това се случи и си твърде разсеяна и не може да се овладяваш, е сигурен знак, че някой се опитва да те достигне на подсъзнателно ниво.

Той се появява, когато си мислиш за него

Когато си мислиш за този, който харесваш, той винаги се появява неочаквано. Това е знак за силна психическа връзка, която не може да се осъществи без силата на любовта и нейната енергия. Това е като да мислиш за любимата си песен и точно в този момент да я чуеш по музикалния канал или радиото. Странно, но и много вярно.

Езикът на тялото го издава

Нашите тела имат естествени реакции към хората, които намираме за привлекателни. Според проучване, зениците на човек се разширяват за всеки, който подсъзнателно ни привлича. Това е силата, която нашето подсъзнание има над телата ни. Според друго проучване, когато някой ни харесва, докато разговаряме с него, той често пъти се усмихва и поглежда надолу. Бъди внимателна и ако забележиш да прави някои от тези неща, когато е с теб, несъмнено има чувства.

Усещаш как някой те докосва, когато си сама

Не става дума за призраци, а за мощна психическа енергия. Когато някой си мисли за вас, това може да предизвика силни енергийни вибрации във въздуха, които се разпространяват и затова имаш чувството, че някой те гали, но всъщност си сама. И не, не си луда. Просто човекът, за когото си мислиш, също си мисли за теб.

Усещаш изблик на енергия

Когато внезапно усетиш порив на енергия и мотивация да свършиш работата, с която си се захванала, това означа, че някой мисли за теб и ти желае най-доброто. Ако това се случи, не прахосвай енергията си напразно. Бъди уверена и смело върви напред. Възползвай се от силата, която усещаш, за да осъществиш всичките си цели и задачи.

Вижте още ⤵️

Как да разрешите споровете за пари във връзката 

Изненадващи черти на жените, които влудяват мъжете 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе