ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 6 септември 2022: Днес логиката ще отстъпи на заден план: страстта ще доминира в отношенията! Ще бъде много трудно да се контролирате. „Искам“ звучи толкова силно, че думата „трябва“ ще бъде практически нечуваема, което означава, че има значителна опасност да се забъркате в ненужни връзки, да се поддадете на моментното привличане. Хороскопът предупреждава: поговорката „Седем пъти мери – един път режи“ е най-подходяща за този ден като съвет. Това обаче е страхотен ден за тези, които не се страхуват от изненади: днес те, буквално, ще изскачат на всяка крачка!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Три зодии ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ през ЕСЕНТА на 2022 г.

Месец на промяната: 3 зодии, чийто живот ще се промени през септември 2022 г

Рецепта за пукани люти чушлета

МОЛИТВА към Св. пророк Захария и праведна Елисавета

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 6 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 6 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 6 септември, температурата на страстите рязко ще се повиши, възможни са неочаквани пориви, буря и дори цунами от емоции. Възможна е пълна загуба на сън и любовна треска. Страхувате ли се от подобни прогнози? Какво ще правите ли? Страстите са ветровете, които раздуват платната. Те могат да потопят кораб, но той не може да плава напред без тях. Хороскопът е обнадеждаващ: въпреки днешната непредсказуемост, всички възможни промени в отношенията в крайна сметка ще ви бъдат от полза!

Любовен хороскоп за 6 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 6 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Вашият любовен хороскоп днес е като фойерверк: ярък, горещ, избухващ. Но не е сигурно, че тези фойерверки ще се запалят по желание: околната среда около вас е толкова гореща, че може да възникне случайно изригване. Да, днес има големи шансове да се влюбите случайно или да се влюбите в себе си. В този ден действате на околните като червено платно пред тореадорски бик, а вие самите лесно ще се запалвате. Е, не стойте на пътя на високите чувства – подчинете се на страстта!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес въображението ви ще се вихри, като вятър през полята! Можете да се впуснете любовна авантюра, достойна за приказка, която сами сте съчинили. Хороскопът предупреждава да бъдете внимателни с прекомерния ентусиазъм и безпочвените илюзии. Днес нито един истински човек не е в състояние да отговори на вашите фантастични нужди. Не изисквайте прекалено много от любимите си хора! Не се превръщайте в принцеса от кулата или принц в търсене на „истинска кралица“. Отнасяйте се към своята сродна душа като към същество от плът и кръв, обичайте го и заради недостатъците му!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 6 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, на 6 септември, в любовта ви очакват чудеса, буквално зад всеки ъгъл: този ден ще бъде пълен с изненади! Събитията могат да се развиват бързо, така че бъдете готови за разтърсване! Хороскопът мълчи какви емоции ви очакват – наслада или напротив, но обещава, че определено няма да ви е скучно! Днес нарушенията на плановете и споразуменията са повече от вероятни – любовната среща, която чакате от няколко дни, може да не се състои. Съдбата е готова да размеси картите по всяко време! Или може би тя ще ви хвърли асо коз?

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Ако дълго време отлагате сериозен разговор с любимия човек, днес е моментът да го започнете. Ще имате достатъчно търпение и постоянство, за да получите отговори на всичките си въпроси. Просто бъдете подготвени за факта, че те ще бъдат неочаквани: хороскопът показва непредсказуемостта, присъща на този ден. От друга страна, по-добре е да изясните ситуацията, отколкото да бъдете разкъсвани от несигурност. Лъвът в търсене на любов днес е полезно да флиртува – флиртът може да даде интересни резултати!

Любовен хороскоп за 6 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес сърцето ви е неспокойно: мисли за любов или страдание от липсата й ще ви занимават през целия ден. Хороскопът ви съветва да не се съпротивлявате на тенденциите на деня и да посветите колкото се може повече време на личния си живот. Да, върху отношенията може и трябва да се работи и има прости и достъпни начини да ги подобрите: направете нещо хубаво за избрания от вас, не забравяйте да го попитате за проблемите и ще почувствате истинска интимност. Днес е позволено да бъдете романтични и сантиментални!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 6 септември, трябва да слушате сърцето си: то няма да сгреши! Ако напоследък не можете да разрешите някакъв проблем, свързан с отношенията, през този ден интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите. Любовният хороскоп ви уверява: днес съдбата ви дава улики, в които определено трябва да се вслушате! Чувствате ли се добре с някого, когото дори не смятате за партньор? Може би това е вашата сродна душа! Чувствате ли нещо, когато целувате любимия човек? Превърнало ли се е това в навик?

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес рискувате да загубите контрол над емоциите си. Хороскопът предупреждава: в зависимост от обстоятелствата в такива дни можете да спретнете скандал или да се влюбите лудо. Е, не можете да заповядвате на сърцето си, така че всичко, което остава днес, е да се опитате да се държите в границите на приличието. Не ругайте публично, ако все пак решите да се карате, и не се хвърляйте на врата на избрания от вас, ако сте били уцелени от стрелата на Купидон.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес сте като подводно течение – външно по нищо няма да личат бушуващите вътрешни страсти. Спокойни отвън, вътре сте изпълнени с емоции. Хороскопът силно препоръчва: изживейте емоциите, иначе ще избухнете! Наистина ли харесвате някого? Влюбете се, най-накрая! Връзката ви любимият човек е в застой? Скочете в морето от любов, спрете да чакате! Не се страхувайте да действате спонтанно, по заповед на сърцето! Днес в любовта можете всичко – най-важното е желанията ви да са искрени!

Любовен хороскоп за 6 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Напоследък сдържахте чувствата си, но днес сте изпълнени със страст, готова да избухне. Най-доброто, което можете да направите в този ден, е да откраднете любимия човек от целия свят и да се усамотите. Ако такова единство е невъзможно, измислете други начини да бъдете с него, поне в мислите си: обадете се, пишете му! Необвързаният Козирог днес блести със чар и затова можете спокойно да отидете на места пълни с доста хора от противоположния пол, които са ви интересни: хороскопът предсказва успех!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Трябва да запомните: искреното желание, идващо от сърцето, прави чудеса! Ето защо, ако наистина искате промени в личния си живот, трябва да отхвърлите всички съмнения и да повярвате, че всичко е възможно! Защо не го направите днес? Хороскопът ви уверява: в този ден съдбата е способна да направи неочакван обрат и да ви тласне към голямо и топло лично щастие. Най-доброто нещо, което можете да направите днес, е да не му се съпротивлявате!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 6 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Бъдете дръзки, смели, решителни – това е съветът за днес! Любовният хороскоп уверява: в този ден всичко е възможно! Захвърлете съмненията и се дръжте така, сякаш днес е последният ден от живота ви! Не се страхувайте да изглеждате забавно, кажете нещо не на място! Днес можете коренно да промените личния си живот, ако не се страхувате да направите дълго отлаган опит.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе