съвет за 11.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 6.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 6.09.2022: Продължавайте напред без страх, положителните резултати със сигурност ще се появят, но в никакъв случай не бързайте.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 септември 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

 Вашият съвет на астролога за днес, 6.09.2022, според зодията

Съвет за 6.09.2022 зодия ОВЕН

Объркани сте и не можете да намерите решение. Отпуснете се, защото решението съществува и то наистина е лесно. Усмихвайте се по-често, защото тъгата само ще ви навреди.

Съвет за 6.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Вашият инат допълнително ще обърка нещата. Знаете какво трябва да направите, но докато не се откажете от този неуместен инат, нямате шанс за успех. Гледайте на всичко спокойно и прагматично.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 6 септември 2022: Вие знаете какво искате и какво трябва да направите. Вашата интуиция ви подсказва всяка стъпка, която трябва да следвате. Откажете се от страха и мислите, че нямате необходимия опит.

Съвет за 6.09.2022 зодия РАК

Денят е спокоен, но неочаквано събитие ще предизвика изненада. Ще трябва да преминете малък тест, но вашата интуиция ще ви направи победители. Доверете се на това, което чувствате и действайте без съмнения.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Сред многото ситуации, които трябва да бъдат разгледани спешно, има и други неща, които изискват вашето внимание. Като сте спокойни и точни, ще успеете. Семейството е с вас, приятелите също. Всичко ще бъде наред.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Проблемите у дома се решават много спокойно и с голямо внимание към нуждите на другите. Вашата интуиция ще ви помогне. Не се вкопчвайте в мрачни сценарии, не всичко е такова, каквото изглежда.

Съвет за 6.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Вие сте уравновесен човек, но липсата на търпение може да ви създаде проблеми и репутацията да пострада. Помислете добре какво искате и участвайте активно. Имате всичко необходимо.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Спрете да се тревожите! Наистина е безполезно. Действайте, вярвайте на това, което ви казва душата и ще решите кое е най-добро за вас. Готови сте за всичко, което предстои, имате много енергия и успехът е близо. Устоявайте на негативизма.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 6 септември 2022: Ще трябва да започнете нещо ново. Ще се развивате и ще се чувствате наистина полезни и ценени, а наградата ще е съизмерима с вашата отдаденост.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Вие сте по-силни, отколкото си мислите, така че би било добре да се доверите на себе си, за ваше добро. Не се страхувайте от неизвестното, вървете напред, колкото и труден да е пътят, и нещо красиво ще се случи в живота ви: промяната, за която отдавна мечтаете е близо.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Можете да направите всичко, защото имате всички необходими ресурси. Повече самочувствие, няма как да сгрешите, действайте смело. Не се опитвайте да навлизате твърде дълбоко в излишни анализи.

РИБИ, вашият съвет за днес

Страхувате се от бъдещето, но знаете, че нищо лошо няма да се случи. Също така трябва да сте по-селективни относно помощта, която оказвате на други хора.

Tagged , , , , , , , ,
на горе