Любовен хороскоп за 3.11.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 3.11.2021 сряда

 

Днес е денят, в който вибрациите на сексуалността витаят във въздуха! Чувството за привлекателност и повишеният интерес на противоположния пол са специалните знаци на този ден. Ето защо, ако сте в романтично търсене, хороскопът съветва да отворите сърцето си за нови познанства. Бъдете в разгара на нещата, срещайте се, общувайте – и денят има всички шансове да отвори страницата на нова любовна история.

 

ОВЕН

Днес Овните ще бъдат на върха на сексапила си! Не става дума за външни белези – костюм или грим, а за вътрешно състояние: на този ден в Овен ще се събуди примитивна сила, привличаща противоположния пол със своя силен магнетизъм. Така че, не пропускайте да уловите възхитителните погледи и комплименти! Свободните представители на знака ще получат шанс да завържат интересно романтично запознанство, а заетите – как да задоволят вътрешните си потребности.

 

ТЕЛЕЦ

Ако наскоро Телецът е изпитал известно недоволство във връзката с любимия човек, значи е време да поправи всичко! Любовният хороскоп твърди, че днес е денят на залепените чаши. Примирете се, ако сте се скарали, разнообразете връзката, ако ви е студено. В развитието на всеки сюжет има възходи и падения, така че е дошъл моментът да наберете височина! Телецът, който е в романтично търсене, рискува да се потопи в отминали любовни спомени. Не идеализирайте миналото си, по-добре е да насочите погледа си към тези, които са наблизо.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще имат всички шансове да сложат нов трофей в своята касичка с любовни награди! Възможно е в този ден да забележат, че някои техни колеги, познати или състуденти имат особен интерес към тях. Е, ако харесвате кандидата и не сте ангажирани, защо не? Хороскопът предупреждава за ситуация, в която Близнаците ще използват нечия романтична нагласа за егоистични цели – и това е точно това изкушение, което може да имат през днешния ден.

Любовен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Късметче за 3.11.2021 сряда 

Дневен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021 

РАК

Днес харизмата на Раците ще се издигне до максимални височини! На този ден, именно тя ще бъде тяхното основно предимство. Ярката личност на Рака ще бъде забелязана и оценена от другите, предимно от противоположния пол. Ако наскоро Ракът се чувстваше самотен, то днес, благодарение на специалната атмосфера на деня, той има всички шансове да привлече вниманието на почти всеки човек на Земята! Така че, съвет към влюбените Раци в този ден – не се колебайте да направите крачка напред: признайте любовта си, запознайте се, поканете на среща. Защото ще успеете!

 

ЛЪВ

Лесни начини, ли? Днес Царят няма да иска да чуе за това! В любовната връзка той е готов да върви изключително и само по задните дворове и тайните  пътечки. Хороскопът предупреждава Лъва срещу интриги и алегории: говорете с любимия човек открито, директно, без намеци и посредници. Това е единственият начин да разберете този ден и да избегнете негодуванието. Просто не трябва да очаква, че неговата втора половина ще го разбере без думи: надутите устни и нацупеният поглед са детски трикове, които не водят до решаване на проблеми, а могат само да влошат ситуацията.

 

ДЕВА

Днес Девата ще бъде обзета от страст още от сутринта! Не че е мечтала за спокойна, премерена връзка през целия си живот – не й е чуждо да обича фойерверки – но интензивността, с която има шанс да се изправи сега, може да изненада дори и най-опитната Дева. Да, емоционално, днешния ден няма нищо общо с пасторалните мотиви на спокоен, премерен живот, по-скоро може да се сравни със състезания със спортни автомобили. Но, за щастие на Девата, звездите вещая, че всичко ще бъде наред с бурните емоции, бурната любов. Така че, в късния следобед тя трябва да се облече привлекателен, да изпие чаша червено вино и да продължи напред – към романтичното приключение!

Любовен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ 

ВЕЗНИ

Днес Везните ще се нуждаят особено силно от подкрепата на любимия човек: някои събития могат да ги извадят от психическото равновесие и за да компенсират това, те ще се нуждаят от допълнителни „прегръдки“. За да получат необходимата порция обич и любов, Везните не трябва да внасят лошото си настроение вкъщи – разкажете на сродната си душа за проблемите, които ви притесняват, но не бързайте прекалено. В противен случай, вместо утеха, в този ден има риск да получите нова порция негативизъм.

 

СКОРПИОН

Днес Скорпионът буквално ще „пръска“ чар! Ако иска да привлече нечие внимание, този ден е чудесен за съблазняване. Хороскопът съветва: подчертайте неотразимостта си с подходящия тоалет и не се колебайте да ловите сърца! Днес сте в състояние да постигнете това, което искате, използвайки забранени техники: дълбоко деколте, целенасочена „стрелба“ с поглед и откровени комплименти. Сексуалността на Скорпиона може да му помогне не само в отношенията със сродната душа, но и в справянето с някои работни ангажименти или да получи отстъпка в магазина.

 

СТРЕЛЕЦ

Любовният хороскоп на Стрелецът го предупреждава днес да не се опитва да оказва натиск върху любимия човек, без значение какви трикове използва за това: викане, убеждаване или безсрамно ласкателство. В този ден Стрелецът ще иска да настоява за себе си по някакъв сериозен въпрос, но звездите предупреждават, че това никак не си струва да се прави: има голяма вероятност мнението ви да е погрешно, а идеите – зле обмислени. Така че, ако Стрелецът не иска да прави грешки, в този ден трябва да забрави какво е авторитаризъм, прилагайки не до там добри модели на поведение в отношенията с партньора.

Любовен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

КОЗИРОГ

Хороскопът предупреждава: днес Козирогът е изложен на „риск“ да се влюби. Ако е свободен, няма от какво да се страхува, какво може да загуби, освен свободата си и спокойния сън? Но Козирогът, който е във връзка, в този ден трябва да се предпази от подобни опасности. Ако изведнъж си помислите, че някой до вас е много по-привлекателен от вашия избраник, не забравяйте, че просто не сте виждали този човек в особени ситуации. Днес, обаче Козирогът има шанс да се влюби във всеки – дори в собствената си половинка!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят едва ли ще може напълно да се концентрира върху работата или ученето: мислите му ще бъдат заети от любимия човек, взаимоотношения, планове за бъдещето. Не се измъчвайте: уговорете си среща за вечерта, а ако живеете заедно, намерете възможност да останете насаме със своята сродна душа. Водолеят, който все още търси любовта си, днес може да бъде особено притеснен за това. Хороскопът съветва: не стойте със скръстени ръце, а действайте! Какво може да бъде по-лесно? Поканете сладък колега на бизнес обяд, регистрирайте се в сайт за запознанства или отидете на парти.

 

РИБИ

Днес е страхотен ден за Рибите, които са в търсене на сродната душа. Съдейки по хороскопа, те дори не трябва да правят нищо за това, достатъчно е да се запасят със сутрешно добро настроение и кандидатът ще се прояви. Е, да бъдеш в пасивната роля на красива принцеса (принц) в кулата също понякога е интересно. Рибите трябва да обърнат внимание на новите познанства в този ден, а опитите на бивши любовници да се съберат отново не бива да се пренебрегват. Но тези от вас, които са във връзка, може да се опитат да очароват своята сродна душа: приятни изненади от нейна страна, не са изключени.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе