Трите двойки зодии, които доказват, че противоположностите се привличат

Трите двойки зодии, които доказват, че противоположностите се привличат
Астрология Любов и партньорство

Трите двойки зодии, които доказват, че противоположностите се привличат

Всички сме чували, че противоположностите се привличат, като любовта не прави изключение. Нищо не може да се сравни с болката от разбито сърце, защото в днешния свят не всяка любов продължава цял живот. Но в същото време не всички раздели са постоянни. Понякога партньорите просто се отдалечават един от друг поради лични или служебни ангажименти. Докато от друга страна, някои полагат съзнателни усилия да се дистанцират от партньорите си, докато не разрешат проблемите. Те просто правят всичко възможно отново да бъдат заедно. И когато се въдят отново след дълъг период, в който са били разделени, не се пускат с часове.

Има три двойки зодии, които показват, че противоположностите се провличат. Каквито и пречки да има между тях, те вероятно ще се съберат отново, дори и да са се разделили.

Ето кои са те:

Рак и Скорпион

Връзките между тези два водни знака често могат да станат токсични. Причината е контролиращата природа на Скорпион и послушното поведение на Рака. Когато е влюбен, Ракът ще постави Скорпион на пиедестал. Той ще направи всичко възможно, за да угоди на половинката си. Въпреки това, когато Скорпионът не отвърне на това и продължи да бъде манипулативен, повечето Раци ще избягат. Очаквайте от тях да се скрият в черупката си. Но те имат голям шанс да се влюбят отново в чара на бившия си Скорпион. В много случаи след раздялата и двата партньори разбират колко ценен е бил човекът до тях. Бързо осъзнават каква грешка са направили и се впускат обратно към любимия с пълна скорост.

Дева и Овен

Добре облечената Дева и увереният Овен може да почувстват огромно физическо привличане един към друг. Това е забавно начало на връзката им. Но въпреки че противоположностите се привличат, контрастиращите им личности може да сигнализират за преждевременна раздяла. Това е най-вече, защото Девите обичат да планират целия си ден или седмица до минутата преди тях, но Овенът обича спонтанността. Те обаче няма да могат да стоят далеч един от друг твърде дълго. Споровете ще бъдат нещо, което често ще срещате в живота между тях. Връзката им ще бъде изпълнена с чести раздели и събирания. Това не е изненада, защото те колкото силно се обичат, толкова не могат да не се понасят. Това важи, особено ако прекарат малко повече време заедно. Те просто са с трудни характери.

Близнаци и Везни

Близнаците са склонни да влизат в зоната на комфорт на партньорите си, което понякога може да разгневи техния любим от зодия Везни. Тъй като никой не обича да се приема за даденост, половинката на Близнаци ще се почувства точно така и ще поиска да се разделят. Въпреки това, Близнаците имат уникалната способност да включват очарованието и биха молели на колене дни наред, преди да убедят бившия си Везни да им даде още един шанс. Съвместимостта между тези два въздушни знака работи добре. Поради това те често се събират отново след кратки периоди на раздяла. Всъщност никой от двамата партньори не иска да се разделят наистина. Това е защитна реакция, когато спорът между тях се задълбочи и им трябва малко почивка. Това са двата знака, който спокойно можем да кажем, че имат най-силна, но динамична любов. Те напълно оправдават максимата, че противоположностите се привличат. Не биха издържали повече от седмица да бъдат разделени. Всичко се повтаря всеки път, но никога не се стига до окончателна раздяла. Те просто се обичат много силно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе