Дневен хороскоп за 3.11.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 3.11.2021 сряда

 

За днес звездите вещаят продуктивен, хармоничен и чудесен ден. Хората са като бръмчащи проводници с високо напрежение – бъдете внимателни до какви личности се допирате! Напрежението може да бъде голямо, така че спазвайте простите правила: не се бъркайте със съвети, когато не са поискани, не отговаряйте на агресията с агресия и се опитайте да се „заземите“ – гледайте на нещата с чувство за хумор.

 

ОВЕН

Днес поезията на бурите и вихрушките ще се разлива във вените на Овена. Недейте да крещите, защото колкото по-високо говорите, толкова повече мозъка на околните ще отказва, а емоциите са извън контрол. Но това има и своите положителни черти, ако представителят на тази зодия бъде достатъчно находчив, има какво извлече от този вихър. Хороскопът подсказва: любимия човек или творчеството могат да станат обект на приложение за постигане на вътрешен мир. Неподходящ момент, ако днес Овенът трябва да бъде организиран и сдържан. Е, той е абсолютно неспособен на това в този ден…

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът може да попадне в тъмен водовъртеж от клюки, подозрения и пропуски. На този ден той е податлив към негативното и е склонен да подозира другите във всички смъртни грехове. Днешното недоверие ще го накара да се оттегли в себе си, което допълнително ще засили пониженото настроение. Хороскопът съветва Телците да положат усилия върху себе си и да обсъдят преживяванията с надежден приятел. Понякога, за да разпръснете облаците, е достатъчно да погледнете на света със слънчева усмивка.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците са като Зевс – ще сипят гръмотевици и мълнии по околните, виновните (за наказание) и невинните (за превенция). В този ден за хората от тази зодия няма невинни хора – има само такива, чиято вина все-още не е доказана. Какво да се каже, освен, че е абсолютно точно да си признаете, че да неречете днешните Близнаци приятни събеседници, езикът няма как да ви се пречупи. Хороскопът съветва: тъй като имате склонността да се разсейвате, бъдете по-концентрирани и разумни. Например, помислете върху неяснотите в разписките за жилищно-комунални услуги или измислите къде да отидете с близък човек.

Дневен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Късметче за 3.11.2021 сряда 

Любовен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021

РАК

Ракът трябва да помни: крещенето не винаги помага на каузата. В този ден сте склонни към емоционални прояви и можете да се разпаднете на парченца, да станете причина за лошо настроение на семейството и приятелите. Днес се опитайте да бъдете по-толерантни към тях. Хороскопът предлага на Раците, ако е възможно, да ограничат комуникацията и да пуснат предпазителя. Отпуснете си ще почувствате, как решението на текущите дела ще се появи само. Излейте гневът чрез спорт.

 

ЛЪВ

Днес Лъвът няма нужда да се притеснява от нищо, просто трябва да бъде себе си. Кажете, каквото мислите, не се опитвайте да скриете емоциите си, правете това, което първо ви хрумне. Не се притеснявайте за реакциите на другите – ще се справите с тях по-късно. А, дотогава… изразете себе си. Хороскопът на Лъва показва необходимостта от „изпускане на парата“. По-добре е да дадете воля на чувствата, в противен случай те ще ви разкъсат отвътре. Рецептата за здрава психика е следната: плачете, когато ви е тъжно и се смейте, когато ви е забавно. Без да поглеждате назад към другите.

 

ДЕВА

Нещо ще накара Девата да сдържа емоциите си днес и това ще се отрази зле на настроението й. Потискането на негативните преживявания е особено опасно в този ден. Хороскопът на Девата настоява: намерете човек, с когото можете открито да обсъдите трудностите си. В противен случай, негативът може да избухне в най-неподходящия момент. За да не се карате на детето, да не крещите на сродната душа, да не бъдете груби с колега, откажете се от идеята да държите всичко за себе си. Играта на партизани е подходяща, но за друг ден.

 

Дневен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

ВЕЗНИ

Лесната ексцентричност на Везните няма да навреди в днешния ден. Искате ли да привлечете вниманието към човекът вътре във вас? Просто запознайте другите с вашите мисли, те ще ги оценят. Днес Везните са забележима фигура, дотолкова, че дори може да се превърне в причина или подбудители на скандал. Е, с разумен подход можете да се справите без трагедии, но за Везните е изключително трудно да сдържат емоциите в този ден. Хороскопът съветва да споделяте само положителни преживявания, но да изхвърляте отрицателните по време на спорт или тонизираща разходка.

 

СКОРПИОН

Това, което Скорпионът определено няма да успее в този ден, е да остане в сянка. Днес неговите действия са твърде забележими, движенията са твърде разпилени, думите са твърде силни. Е, хороскопът съветва да вземете предвид този факт – и да го обърнете в своя полза. Днес имате всички шансове да бъдете чути, така че се възползвайте от тази възможност и насочете мислите си към правилните уши. Време е да споделите със своята сродна душа плановете си за съвместно бъдеще, с мениджъра – вашата визия за развитие на отдела, а с приятел – идеи за съвместен бизнес.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът днес ще има завистливи очи и грабващи ръце. Той, честно казано, ще започне да става алчен. Това може да се изрази в желание на нещо, което не е ваше или може би в капризи, защото не получава достатъчно внимание, любов, разбиране … Хороскопът предупреждава: в този ден Стрелецът ще бъде обзет от емоции и следователно няма да може да оцени адекватността на неговите собствени изисквания. Ако днес някой ви каже, че прекалявате, слушайте и не се нахвърляйте върху набелязаната жертва с „юмруци“.

Дневен хороскоп за 3.11.2021 сряда

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

КОЗИРОГ

Днес огънят ще блести в очите на Козирога: никой няма да го спре по пътя към целта. Всичко, което Козирогът ще направи, ще бъде изпълнено с творческа енергия, следователно той може да реши всеки проблем по най-оптималния начин – дори и да е напълно нестандартен. Хороскопът призовава: бъдете по-смели в думите и действията, защото днес това е вашият ключ към успеха. На този ден Козирогът може да покаже „демонстративни изпълнения“. Разбирането, че действията му се наблюдават, не само няма да обърка представителя на тази зодия, ами, напротив, ще го развесели, ще го накара да даде всичко от себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеят не трябва да сдържа импулсите си днес: с помощта на вътрешния огън, който бушува в него в този ден, той ще може да постигне това, което иска. Днес е възможно, да попаднете във водовъртеж от събития, придружени от фойерверки от емоции. Е, тази компилация няма да ви навреди. Въпреки това, за да не се изгорите или да не се удавите, хороскопът съветва, да използвате индивидуални средства за спасение, например да вземете успокоителен чай.

 

РИБИ

На този ден Рибите ще трябва да се сблъскат с дълбоки преживявания. Възможно е някоя дреболия, за която сте си затваряли очите дълго време, да придобие голямо значение точно днес. Хороскопът съветва, да не се опитвате да прогоните това преживяване от себе си – дайте му достатъчно количество емоционална енергия. Не се страхувайте да се откриете, звездите ви карат да мислите така и това си има причина. Рибите трябва да слушат сърцето си – днес то е „по-умно“ от мозъка.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе