любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 3 август 2022: Днес е прекрасен ден да освежите връзката си: предложете на любимия нестандартен вариант за прекарване на времето заедно, разнообразете романтичните и интимни моменти. Не бъдете мързеливи, а бъдете креативни и не се страхувайте от фантазиите на вашата половинка, по-добре ги подкрепите! Хороскопът също така отбелязва, че днес е чудесно време да започнете нов роман, като впечатлите някого, когото харесвате, с оригиналността си. Останете незабравими за него или нея!      

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

ДНЕВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)

4 зодии, които ще се радват на КЪСМЕТ през АВГУСТ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Магнитна буря още в първите дни на август 2022

Открий твоят път към щастието

СЕРОТОНИН: Хормонът към щастието

ЧУДОДЕЙНА МАЩЕРКА при херпес, грип, паразити, болки в ставите, артрит, ишиас и проблеми с пикочния мехур

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 3 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 3 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес Овенът е просто противопоказан за сериозност в отношенията с противоположния пол! Този ден е чудесен за почивка, флирт и приятно прекарване. Така че, ако все още нямате планове за вечерта, звездите на хороскопа силно ви съветват да измислите нещо интересно – да отидете в клуб или кафене, да гостувате приятелски на стари приятели или да ги поканите при себе си. Ако сте във връзка, прекарвайте възможно най-много време с любимия човек. И още по-добре – излезте и се слейте с красотата на природата!

Любовен хороскоп за 3 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 3 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес звездите от хороскопа съветват Телците да направят нематериалния еквивалент на пътешествие – потапяне във вътрешния свят на любимия човек. Повярвайте, в този ден това ще предизвика не по-малко изследователски интерес от изучаването на флората на някой остров, изгубен в океана! Хобита и любими занимания, скрити желания, детски мечти – днес вие не можете да скриете нищо от своя избраник, затова бъдете максимално искрени с него. След като организирате вечерта на разговорите от сърце, ще имате зашеметяващи взаимни открития, които допълнително ще укрепят връзката, свързвайки ви в едно.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 3 август, звездите на хороскопа тласкат влюбените Близнаци към решителни действия! Това е чудесен ден да започнете да изпълнявате всякакви любовни планове – от глобалните до най-простите: направете предложение за брак, закупете пакет за романтично пътуване, поканете човека, който харесвате на среща. Звездите от хороскопа вещаят, че резултатът така или иначе ще зарадва Близнаците, защото и най-малката конкретна стъпка, е неизмеримо повече от ефирни мечти.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 3 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес звездите на хороскопа настоятелно ви съветват да не се страхува да мечтае дори за най-„неосъществимото“. Наистина, мечтите често се сбъдват! И ако си забраните да фантазирате, може да не разберете какво наистина искате. Ако в сънищата си мечтае за истинска любов, тогава днес съдбата може да ви даде дългоочакваната среща или намек къде да намерите своята сродна душа. Ако вече сте във връзка, тогава в този ден не забравяйте да мечтаете с любимия човек – и мечтите, които се сбъдват пред очите ви, ще осветяват съвместното ви бъдеще с щастие.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, на 3 август, във въздуха витае нещо, от което и най-закоравелият Лъв ще стане поне малко романтичен! Звездите от хороскопа съветват, да се поддадете на това мечтателно настроение и да си позволите малко да се разсеете от скучната проза на живота. Такива дни дават вдъхновение и изпълват душата с нови емоции. И ето, видите ли, след вътрешните промени ще дойде ред и на външните. Не забравяйте, че Негово Величество Щастлив шанс в този ден може да се случи на всеки Лъв. И вие не сте изключение!

Любовен хороскоп за 3 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес е денят, в който както свободните, така и влюбените Деви със сигурност ще искат да демонстрират по някакъв начин своята независимост – от любим човек, от мнението на другите, от обстоятелствата. От друга страна, именно тази черта ще бъде привлекателна за противоположния пол днес. Вътрешната ви свобода и липсата на страх от отхвърляне ще ви улесни, да се запознаете с някой, който е събудил вашия интерес. Бъдете в най-добрият си вид на първа среща или освежете връзката със сродната си душа, получавайки много нови преживявания с нея.

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес звездите на хороскопа съветват Везните да избягват всякакви финансови въпроси в дискусиите с избраника: на тяхна основа могат да възникнат разногласия. Опитайте се просто да зарадвате любимия човек, без да мислите за парични проблеми. Това не е толкова трудно, колкото изглежда. Ако не можете да си позволите скъп ресторант – сгответе нещо вкусно у дома и вечеряйте на свещи. Не можете да си позволите ваканция на райските острови – пътуване до вилата с барбекю и славейски трели под прозореца ще ви осигури също толкова романтични вълнения. Основното нещо е да сте заедно, а останалото ще последва!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес звездите предупреждават Скорпиона срещу прекомерна критика към любимия човек, въпреки факта, че денят ще го склони към това. Дори изрази под формата на критични забележки в комична насока, могат да наранят егото на вашия партньор, което неминуемо ще се отрази на връзката. Бъдете благоразумни – днес е денят, в който мълчанието се цени повече от златото, а разговорите изискват особено деликатен подход и дипломатичен усет.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес денят склонява Стрелеца към самовглъбяване. Най-вероятно ще поискате да мълчите и да останете известно време сами, а всички опити на партньор да ви заговори или да ви изведе на разходка ще бъдат посрещнати почти враждебно. Хороскопът съветва: не изливайте раздразнението си върху любимия човек – опитайте се да му обясните причините за състоянието ви. В този миг ще се успокоите и ще успеете, да демонстрирате други, по-весели емоции на своя избраник.

Любовен хороскоп за 3 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес звездите от хороскопа съветват Козирозите да бъдат по-сдържани и да не се поддават на провокации. Спорът с вашият човек на сърцето, може да избухне лесно, но ще бъде по-трудно да съхраните баланса във връзка. Освен това, най-незначителните неща, които в други дни просто биха останали незабелязани, днес могат да станат обект на недоразумения. В този ден не трябва да се задълбочавате чак толкова сериозно в настроението си. Утре ще разберете, че сте постъпили мъдро.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3 август 2022 (сряда)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

На 3 август противоречивият Водолей трудно ще бъде разбран! Това е денят, в който той не може да каже нещо или да запази тайна от любимата си. Или безкрайно да сравнявате (мислено или дори на глас) своя избраник с човек от миналото, с когото някога сте били свързани от силни чувства. Хороскопът предупреждава: подобно поведение не допринася за укрепването на отношенията. За да избегнете недоволството, съветът за Водолеите днес: опитайте се да подредите нещата в мислите и чувствата си, бъдете искрени с партньора и със себе си.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 3 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите ще бъдат на настроени на философска вълна! Мислите ви могат, от време на време, да се връщат към глобални теми, като например перспективата на текущата връзка. Може би не сте доволни от дългото „бягане на място“? В този случай връзката няма да попречи на актуализация или разнообразяване, за да достигне ново ниво. Днес е чудесен ден да обмислите добре всеки чувствителен въпрос и да вземете най-балансираното, отчитащо всички фактори, решение.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе