ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник

Любовен хороскоп за 29 МАРТ 2022-вторник: Проявете предпазливост и сдържаност: възможни са усложнения в общуването с роднини и недоброжелатели. Партньорът може да не заеме вашата страна или да стои настрана от спора. Но ще получите шанс да научите за истинските му недостатъци и слабости. Днес не трябва да решавате спорни въпроси или да възстановявате по-рано развалени отношения.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 март – 3 април 2022 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 29 март 2022: Ще срещнете Овенът, там където животът кипи, например в бар с екзотична атмосфера, на необичайно парти, по време на вълнуваща екскурзия, която обещава приключение. Овенът се нуждае от непрекъснато вълнение. Много оригинални личности, изпълнени с увлекателни и свежи идеи. Това може да се превърне в магически ключ към сърцето му. Ако такава идея привлече вниманието му, те ще се заемат с нейното изпълнение. Те са родени лидери, винаги заобиколени от фенове и обожатели.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 29 март 2022: Обърнете повече внимание на половинката си. Не се колебайте открито да заявите чувствата си, намерете начин да зарадвате любимия човек. Очертава се емоционално напрегнат ден, така че не се сблъсквайте с половинката си и дори не се впускайте в обяснения, просто общувайте по неутрални теми. Ако любовта и взаимното доверие царуват между вас, можете да преодолеете всякакви трудности и да запазите връзката в продължение на много години.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 29 март 2022: Очертава се слабо напрежение във връзката, опитайте се незабавно да изясните ситуацията. Емоционално нестабилен ден са възможни всякакви крайности: от необуздано забавление до униние. Затова се опитайте да не шокирате любимият ви човек с поведението си. Необходимо е да можете да споделяте плановете и желанията си с партньора и то по-често: всички мечти са осъществими.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 29 март 2022: Любовният хороскоп ви съветва да се вслушате във вашата интуиция. Може би пропускате нещо през погледът ви, поради вашата подозрителност и нерешителност: доверете се на интуицията. Нестабилен ден в емоционален план. Възможни са колебания в емоциите: от необуздано забавление до съюз. Затова се опитайте да не шокирате любимият ви човек с вашите знания. Необходимо е да споделите плановете и желанията си с партньора: всички мечти са постижими.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 29 март 2022: Звездите ви съветват, да отделяте повече време с любимия човек. Възползвайте се от великолепната възможност, да зарадвате половинката си, например, организирайте романтична вечеря. Благоприятен ден за сключване на брак. Вярно е, че много ще зависи от вас самите. Числото на любовта олицетворява топлината на семейното огнище. Ако любовта и взаимното доверие живеят между вас, можете да промените много неща и да поддържате връзката в продължение на много години.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 29 март 2022: Любовният хороскоп съветва Девите да отделят повече време за романтика. Бъдете спокойни и толерантни към капризите на партньорът ви, не забравяйте да давате подаръци и си припомнете как можете да организирате приятни изненади по-често. Емоционално напрегнат ден. Затова не се сблъсквайте с половинката си и дори не се впускайте в спорове, просто общувайте. Любовната енергия на числото е в състояние да ви зареди с топли и приятни отношения.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 29 март 2022: Любовният хороскоп за Везни призовава за търпение. Може би по-старото поколение е несъвместимо с вашите разбирания. Опитайте се, поне, да намерите общ език с близките хора-това ще ви помогне да откриете път в живота, включително съдбовна линия. Успокояващата енергия на числото на любовта ще ви зареди с романтично настроение. Ако любовта и взаимното доверие съжителстват във вашата връзка, то това е сигурен знак за дълъг съвместен живот.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 29 март 2022: Любимият ви човек ще ви изненада с неочаквана новина. Забравена ситуация или някаква история, подобна на вашата, ще ви напомни на вас самите. Действайте въз основа на това, което смятате за необходимо. Може да се наложи да доказвате своята гледна точка или правота на любимия човек, повече от веднъж. Бъдете търпеливи: днес отношенията с роднините на вашата сродна душа или недоброжелатели могат да се изострят.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 29 март 2022: Пазете се от необмислени решения. Днес сте твърде несериозни и повърхностни, за да ги приемете. Не заставайте на ничия страна в спора: възможно е да се наложи да изберете и вземете нестандартно решение. Доверете се на случая или изчакайте времето. На този ден миналите обиди могат да се изострят или неприятните хора да напомнят за себе си.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 29 март 2022: Внимавайте, дребните спорове могат да прераснат в сериозен конфликт. Днес може да ви се струва, че близки и доверени хора крият нещо от вас. Случайно дочут разговор или неочаквана идея ще ви помогне да изясните ситуацията. Действайте потайно, не директно: директните действия само ще усложнят създалите се обстоятелства. Отложете съвместните пътувания или домакинските задължения.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 29 март 2022: Поемете инициативата във връзката. Днес можете не само да прочетете мислите на другите, но и да помогнете на любимият ви човек да разреши някакъв проблем или задача. Срещата, планирана за днес, обещава да бъде приятна и романтична. Вечерта не се отказвайте от възможността да направите ново познанство, да покажете своя чар и да пофлиртувате.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 29 март 2022: Днес ще ви бъде по-трудно да контролирате емоциите си от обикновено. Насочете активността в работната посока и е по-добре да ограничите комуникацията с партньора си до ниво социални мрежи или съобщения. Не е най-доброто време за решаване на съвместни въпроси: сега може да пропуснете нещо важно. В късният следобед е възможна много приятна изненада, която искрено ще ви развълнува.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе