хороскоп за август 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник

Дневен хороскоп за 29 МАРТ 2022-вторник: За днешният ден хороскопа вещае, че ще бъдете склонни към активна дейност и реализиране на лични идеи във всички области. Важно е да насочите енергията си в правилната посока, без да я хабите за дреболии. Това е подходящ момент за правене на пари, но не изпадайте в крайности. Като цяло, основната рецепта за днес, е да се спазва мярката. Това важи за всички области: от работа до храна и алкохол. В противен случай са възможни здравословни проблеми, причинени от преяждане, преумора или друго свързано с „пре“.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 март – 3 април 2022 

ОВЕН

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен за 29 март 2022: Във вашата среда се развива тенденция: хората използват чарът си, за да постигнат целите си, докато вие продължавате да използвате добрия стар метод — опитайте се да заслужите това, което искате. Вместо да се възмущавате от царуващите несправедливости, защо не се включите в играта? В крайна сметка, вие притежавате десетки пъти повече чар от всеки друг човек. Насочете го, така че да отваря врати пред вас, да започнете разговори с важни хора и да си помогнете, да се доближите до заветна цел.

ТЕЛЕЦ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец за 29 март 2022: Вие сте пълни с енергия, която може да стресне някои хора, въпреки че те така или иначе няма да могат да стоят настрана. Хората около вас искат да общуват по-близо с вас и това не е изненадващо, като се има предвид, че днес сте на върха. Хващате всички тенденции в движение и хората искат да знаят каква е вашата тайна. Споделяйте информацията постепенно, за да запазите най-важния коз за себе си. Не разкривайте веднага всичките си тайни на любопитните.

БЛИЗНАЦИ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци за 29 март 2022: Вървете с потока-това ще ви достави толкова удоволствие, колкото никога досега не сте имали. Този ден е идеален за организиране на емоционално разтоварване, даване на свобода на чувствата и сбогуване с всичко, което ви потиска. Предайте на някого отговорността, която напоследък тежи на раменете ви — нека сега другите хора вземат решения, правят планове и се притесняват. Опитайте се да простите на тези, които неволно станаха причина за проблеми — те просто се опитаха да си свършат работата. Много скоро ситуацията ще се подобри.

РАК

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак за 29 март 2022: Има проблеми, които са свързани с вашият дом, но те няма да се проявят до следобед. Това може да се отнася, както за домакинството, така и за отношенията между хората, които живеят в него. Ако напоследък ви е трудно да се разбирате с роднини или съквартиранти, тази вечер ситуацията ще достигне своя връх. Но това си има своята добра страна: проблемът ще бъде решен много бързо и няма да бъде толкова сложен, колкото се страхувахте.

ЛЪВ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв за 29 март 2022: Очаква ви голяма победа, вероятно успех в бизнеса, който предприехте без увереност в крайния резултат. Професионалните преговори са много добри, успявате да намерите съюзници, чиято помощ ще бъде наистина безценна. Вероятни са интересни открития, новата информация се оказва полезна. Жизненият ви потенциал е много висок. Въпреки че денят е доста стресиращ, няма да се чувствате уморени. Добър ден за различни експерименти, импровизации, творчество.

ДЕВА

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева за 29 март 2022: Няма нужда смирено да търпите скуката-имате нужда от стимулация и колкото по-скоро, толкова по-добре. Дълбоките, дълги разговори са добри, но сега имате нужда от активни действия. Несъгласията ще възникнат по-скоро по ежедневни и скучни причини, но ще ви помогнат да тренирате, за да защитите мнението си. Мисленето в хода на действието е едно от най—добрите ви умения и вие не сте го използвали от доста време. Всички тези спорове и постоянно движение ще ви донесат море от удоволствие.

ВЕЗНИ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни за 29 март 2022: Днес ще бъдете особено чувствителни към красотата, така че е време да излезете от къщата и да се насладите на това, което радва естетическите ви сетива. Цветя, изкуство, атрактивни пейзажи и всякакви други изрази на естествена красота ще бъдат особено приятни за вашата душа. Дори онези неща и хора, които преди не са ви предизвиквали особена наслада, днес ще изглеждат по-привлекателни от обикновено. И ако ще отидете на първа среща с някого, тогава вашата привлекателност в очите на вашия спътник ще се увеличи многократно.

СКОРПИОН

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион за 29 март 2022: Колкото по-бързо опознаете света около себе си, толкова повече разбирате съществуващите проблеми. Тези нови знания ще ви бъдат много полезни. Ще започнете да чувствате все повече, че и вие сте отговорни за решаването на тези проблеми. Участвайте активно в социални дейности-това ще ви помогне да разберете колко обещаващо може да бъде вашето бъдеще. Светът около вас е прекрасно място, просто трябва да положите повече усилия, за да разберете и оцените красотата му.

СТРЕЛЕЦ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец за 29 март 2022: Казват, че смехът е най-доброто лекарство, но понякога е по-добре да се лекувате със специални лекарства. Уверете се, че всичко е наред със здравето ви. Ако, не сте били преглеждани от лекар от доста дълго, значи е време да го посетите. Физическото здраве може да повлияе на вашето щастие и емоционално състояние, така че вземете това на сериозно. Няма да боли, ако преразгледате диетата си.

КОЗИРОГ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог за 29 март 2022: Приемете днешните предизвикателства с широко отворени обятия. Не безоблачните и лесни дни ви обогатяват с нови преживявания, а с препятствия, които трябва да преодолеете. Неприятностите ви помагат да разберете по-добре на какво сте способни. Ето защо, ако днес се появи пречка по пътя ви, погледнете оптимистично на случващото се. Може да не е най-добрият ден в животът ви, но ви дава шанс да изпробвате собствените си сили.

ВОДОЛЕЙ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей за 29 март 2022: Днес ще почувствате прилив на свежа енергия, благодарение на много приятен човек, принадлежащ към друга култура. Общуването с него ще ви накара да се почувствате желан и уважаван събеседник. Ще бъдете приятно изненадани от нивото на доверие, което ще прояви към вас. Отделете повече време за комуникация с този човек и обмен на идеи. Дори, ако говорите по банални теми като времето. Този разговор ще събуди ярки чувства у вас и ще ви развесели през останалата част от деня.

РИБИ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 МАРТ 2022-вторник
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби за 29 март 2022: Днес пред вас ще бъдат отворени няколко врати, но не си струва да губите време, опитвайки се да разберете през коя да влезете. Вашата интуиция ще ви насочи към правилната. Не се разочаровайте, ако съдбата реши, че трябва да продължите да се движите в същата посока, както преди. Ако този път ви е добре познат, това не означава, че не ви очакват нови възможности за растеж по него. Изчакайте малко-понякога дори нещо отдавна познато носи изненади.

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе