СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 март – 3 април 2022

любовен хороскоп за месец юни 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 март – 3 април 2022

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии: 28 март – 3 април 2022: Огледайте се и не бързайте. Седмицата ще донесе със себе си много романтични изненади. Може би е добре да не изяснявате отношенията, а да чакате-само така ще се справите с всички трудности и неприятности.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 28 март – 3 април 2022: Планетите са в относителна хармония, така че в любовната сфера ви очаква доста приятна седмица, но не и пълен мир: възможни са събития, които ще развълнуват представителите на този знак. Възможно е любимият човек да иска разговор за нещо важно. Астролозите съветват да запазите спокойствие и да се отървете от негативността. Някои ефективни упражнения ще ви помогнат да постигнете вътрешно равновесие.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 28 март – 3 април 2022: Животът е твърде кратък, така че Телецът не трябва да губи време за копнежи и затваряне в себе си. В случай на проблеми във връзката, можете да направите кратка пауза и да останете сами със себе си, за да подредите мислите си. Това е благоприятен период за запознанства и намиране на сродна душа. Анализ на характерът ще ви помогне да се свържете с наистина приятен човек.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 28 март – 3 април 2022:  Това е много благоприятно време не за търсене на сродна душа, а за завършване на токсична връзка. Ако близнаците са в такава връзка много дълго време, но не могат да излязат от нея, те трябва да използват помощта на близки и приятели. Астролозите ви съветват да не се пренебрегват важни знаци от Вселената или съдбата. Звездите съветват семейните Близнаци да разчитат на въображението си и да зарадват себе си и близките си с приятни малки изненади.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 28 март – 3 април 2022: Раците ще имат много успешна седмица в любовните отношения. Тази седмица, така астролозите ви съветват да се избягват всички начини за изгаряне на енергия. Ако това не се направи, тогава в любовта могат да започнат проблеми, особено за тези, които вече са намерили сродна душа. Ако чувствате умора в отношенията, то това ще се отрази на вашата харизма и няма да успеете, да оставите правилното впечатление на този, който харесвате. Така че, вземете в предвид този съвет.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 28 март – 3 април 2022: Лъвовете, за да започнат нова връзка и успешно търсене на сродна душа, първо трябва да излекуват душевните рани след болезнена раздяла с предишен партньор. Ако настроението е добро, тогава в любовната сфера всичко обещава да бъде изключително добро. Астролозите съветват да не се сближавате с никого, да не разказвате за плановете на непознати, да не споделяте тайни с тях.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 28 март – 3 април 2022:  Разположението на планетите показва, че тази седмица влюбените Деви могат да бъдат разстроени от някои случайни и спонтанни събития. Може да се наложи да спорите за нещо с партньора. Не е приятно, но не се притеснявайте. До края на седмицата отрицателната утайка ще се разтвори. Девите принадлежат към най-влюбчивите знаци на Зодиака. Тази черта на характера ще ескалира, така че всеки от вас, който е свободен в момента, по-добре да не бърза.

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 март – 3 април 2022

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 28 март – 3 април 2022: Вселената ще даде на Везните това, което толкова силно искат. Процесът на постигане на целите може да бъде ускорен, следвайки четирите най-важни правила за визуализиране на желанията. Астролозите съветват необвързаните Везни да се подготвят за необичайни познанства, свежи емоции и ярки впечатления. Семейните личности от този знак ще успеят да избягат от рутината. За да осъществят това, просто трябва да променят настоящата ситуация.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 28 март – 3 април 2022:  Първото нещо, което Скорпионите трябва да избягват, за да не загубят късметът си в любовта, е да се освободят  от влиянието на отрицателната енергия. Венера във връзка със Сатурн в понеделник ще накара много скорпиони да се изнервят от дребни неща. Това е лесно разрешимо: трябва да се отървете от наложеното безпокойство. Предвид нестабилността на ситуацията, по-добре е да съхраните и успокоите нервите си. Астролозите съветват да не се прави нищо.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 28 март – 3 април 2022: За най-добри резултати в любовта, стрелците трябва да се отърват от нетактичните нагласи и суеверия. Възможно е на хоризонта да се появят бивши любови и други хора, чиито имена отдавна сте забравили или искате да забравите. Не всички срещи с миналото ще бъдат приятни и е важно да се подготвите за това.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 28 март – 3 април 2022: Козирозите в периода от 28 март до 3 април трябва да общуват възможно най-често с представители на подходящите си зодиакални знаци. Няма нужда да се изпълвате с негативизъм, защото това ще има изключително негативен ефект върху комуникацията и взаимодействието с роднините и любимия човек. Седмицата ще донесе на свободните Козирози нови познанства. Основното сега е да не следвате сляпо емоциите си, за да не правите грешки.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 28 март – 3 април 2022: Влиянието на планетите може да предизвика голямо разнообразие от събития. Водолеите могат да се защитят чрез контролиране на емоционалността. Ако искате да започнете нова връзка, най-добре е първо да проверите любовната съвместимост с този човек. Все още няма планети в ретроградна фазата, така че влюбените Водолеи трябва да действат и то възможно най-активно. Ще бъде чудесно, ако можете да преминете към съвместни дела и планове.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 28 март – 3 април 2022: Планетите и звездите съветват Рибите да проявят съчувствие, да потърсят опора и подкрепа от близки хора или сродната им душа. Извън утвърдените рамки, пролетта е времето за романтични срещи, разходки, пътувания. Затова съветът е кратък и ясен: трябва да излезете от рутината и да отидете на приключения. Всеки, който търси любов, трябва да използва ефективни методи, за да я привлече. С истинска вяра всичко е възможно.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе