Как да задържим мъж, роден под воден знак?

Как да задържим мъж, роден под воден знак?
Астрология

Как да задържим мъж, роден под воден знак?

Мъжете от водни знаци се характеризират с повишена чувствителност и емоционалност. Те са склонни да идеализират избраницата си, а когато романтичният воал се разсее, чувствата им започват да избледняват. Познаването на астрологичните особености на представителите на водната стихия, за които ще ви разкажем, ще ви помогне да задържите водните мъже на вълната на любовта и да защитите връзката си  от разпадане.

 

 Рак

Мъжът Рак е привърженик на дома и семейството. Този знак се управлява от Луната, непостоянната планета на емоциите, така че тяхната емпатия и „шестото чувство“ могат да бъдат много силни. Ако мислите как да задържите мъжа Рак, използвайте задушевен подход за това. Опитайте се да го доведете до откровен разговор, потопете го в спомени от детството и споделете скрити мисли. Искреността и емпатията са много важни в отношенията с Рака. Раците се нуждаят от морална подкрепа: освен външна красота, ще трябва да му предложите разбиране и топлина. Такъв човек търси убежище от другите в къщата си, така че основната ви задача ще бъде да създадете комфорт и безопасна атмосфера.

Скорпион

Ако мъж Скорпион реши да сложи край на връзката, е невероятно трудно да го задържите. С този упорит воден знак е по-добре да следвате превантивна тактика – първоначално да не оставяте интереса му да избледнее. Няма да стане с хитри женски трикове – проницателният Скорпион надушва фалша на километър разстояние. Честността и доверието са най-добрите качества, които ще помогнат да разтопите сърцето му. Скорпионът ще цени своята спътница само ако е сигурен, че той е единственият мъж за нея. Скорпионът мрази манипулацията, но понякога иска да „ловува“. Мъжът Скорпион бързо ще се отегчи и ще си тръгне, ако не го стимулирате на интелектуално ниво. Опитайте се да останете вечна мистерия за него: придържайте се към необикновени възгледи, периодично извършвайте необясними действия. Нека разгадаването на вашата женска логика се превърне за него във вълнуващо занимание за цял живот.

Риби

От жената, от която мъжът Риби е емоционално зависим, той никога няма да си тръгне. Господин Риби не обича да взема трудни решения, така че с удоволствие ще даде на своята половинка тази почетна мисия. Тревожността и депресията могат да бъдат негови постоянни спътници, така че той ще бъде благодарен на жена, която ще успее да го спаси от лошо настроение, подозрения и черни дни. Понякога Рибите могат да изглеждат студени, но той наистина се нуждае от топлина и внимание. От друга страна, такъв човек е лесно да се загуби, ако не се отнасяте към него с доброта и уважение. Не му харесва, когато външни лица виждат, че партньорът му показва презрение към него. За да задържите мъжа Риби, отделете му повече внимание и обич. Като цяло мъжете от водните знаци са доста послушни и лоялни същества. Използвайки астрологичните им особености , е по-лесно да ги запазите, отколкото представители на други елементи.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе