Вашият лунен знак и неговото значение
Астрология

Вашият лунен знак и неговото значение

 

Повечето от астрологичните зодии се основават на знаците на слънцето. Знакът на Слънцето описва как сте се появили на света. Лунните знаци са метафора – те изразяват сенките, движението, промените и озаренията на личността – точно като луната.

 

Ако не разпознавате себе си (вашата личност) в тези лунни знаци, може да не е необичайно. Типът личност на лунния знак може да се крие във вас и да има нужда от светлината на вашето внимание, за да заблести ярко.

Вашият лунен знак може да се определи според месеца, в който сте родени. Всеки месец има едно пълнолуние (понякога две). Пълнолунието на определен месец изразява определени аспекти от вашата личност.

 

 

Януари: Знак на вълчата луна

Ако сте родени под януарската вълча луна, най-вероятно сте имали (може би все още имате) много проблеми, с които трябва да се справите в живота си. Това ви дава уникална възможност да израснете и да се развиете. Свикнали сте с упорита работа и преминавате през препятствия. Хората ви виждат като вълк. Ще решите проблемите си сами.

Февруари: Знак на снежната луна

Упоритата работа не ви е чужда. Много от вас са имали невероятно трудно детство и преминаха през непреодолими трудности. Тези трудности могат да ви накарат да погледнете на света с малко суров поглед. Това не ви прави сляп за красотата, вие оценявате физическата красота, особено красотата на природата. Цветя, дървета, животни ви отвеждат в друг свят.

Март: Знак на враната

Ако сте родени през март, вашият лунен знак показва, че сте добър комуникатор. Способността ви да изразявате себе си и вашите идеи идва от способността ви да бъдете гъвкави и адаптивни. Вие сте родени във време на бурен преход. Това ви дава уникална готовност, движещ се ум. Това ви позволява да общувате в различни области на живота.

Април: Знак на семето

Вие сте известни като Луната на семената, ако сте родени през април, защото представлявате растеж. Обичате да виждате и чувате всичко по свой начин. Виждали сте много трудности в детството, а с годините развивате воля и твърд характер. Вие сте твърде честни и не можете да търпите несправедливостта. Вашият знак показва, че сте пълни с потенциал. Това означава, че ще откриете специални подаръци за себе си, дори когато остареете.

Май: Цветен знак на Луната

Вашият цветен знак казва, че сте доста щастливи в живота. Имате способността да избягвате трудностите. Надарени сте с приятелско отношение, изглежда, че можете да се разбирате добре с всеки. Този знак ви носи много ухажори. Ще привличате хората, защото дарявате любов. Вие сте щедри и обичате да споделяте щедростта си с другите. Цветните лунни знаци лесно се смесват с тълпата.

Юни: Знак на ягодовата луна

Имате толкова много идеи, че понякога имате чувството, че главата ви ще гръмне. Във вас има гений. Хората идват при вас за съвет, защото знаят, че сте зрял. Имате способността да манипулирате ситуациите, защото виждате вътрешния и външния сценарий едновременно. Обичате да образовате хората около вас и особено членовете на семейството – вашите деца и/или домашни любимци.

Юли: гръмотевична луна

Имате ярка личност. Слънчевият ви вид е парадокс, защото имате и огромна дълбочина. Повечето хора не осъзнават това. Държите вътрешната си дълбочина скрита. Тази двойственост ви принуждава да бъдете силно интуитивни. Знаете следващите стъпки на другите. Наистина, често знаете бъдещи събития, които все още не са се случили. Познаването на нещата може да ви направи капризни и хората често не успяват да разберат внезапната тъмна промяна в поведението ви.

Август: Есетрова луна

Въпреки че може да ви се е налагало да понасяте трудности в живота, вие знаете как да преуспявате. Имате отворена личност, която приема най-доброто, което земята може да предложи. Това прави пътя ви по-лесен. Вие сте много защитени към приятелите и семейството си. Въпреки че сте много щедри, можете да се съсредоточите само върху себе си.

Септември: Жътварска луна

Вие имате умение да създавате изключителни връзки. Знаете точно коя двойка ще бъде по-щастлива в брака. Вие сте пазител на мъдростта и също сте отговорни за съветите си. Имате присъщ баланс с чувство за правилно и грешно.

Октомври: Ловна луна

Усещането ви за време е безупречно. Имате съзнание за себе си и за обкръжението си. Това дразни много хора и мнозина се страхуват от вас заради интелигентността ви. Следователно често се оказвате сами, въпреки че често мечтаете за партньор, който ви разбира. Всъщност прекарвате по-голямата част от времето си в опити да намерите партньор.

Ноември: Сребърна Луна

Вие също сте родени във времена на преход. Готови сте да действате според новите тенденции. Искате да помогнете на другите да стигнат до следващото ниво в своето пътуване. Така хората ще искат вашата помощ при преходите. Можете лесно да се изгубите в чуждата драма. Това блокира способността ви да помагате и лекувате себе си и другите. Вашият житейски урок е да не се губите в прехода.

Декември: Студена луна

 

Подобно на името на вашия лунен знак, вие сте склонни да имате студена външност, но факт е, че сте леки и топли отвътре. Нещастието не е ваш враг и сте склонни по чудо да преодолявате различията, с които изумявате публиката. Имате силен интелект. Хората гледат на вас като на човек с голяма сила и стабилност.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе