СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за всички зодии, 28 март – 3 април, 2022: Струва си да се съсредоточите върху обичайните въпроси. Не се очакват да възникнат трудности, ще можете бързо да получите желания резултат. Настроението ще се подобри значително, дори и околните ще го забележат,  мнозина ще искат да общуват с вас.

УИКЕНД ХОРОСКОП за 26 и 27 МАРТ 2022-събота и неделя 

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Хороскоп за м. АПРИЛ 2022 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец АПРИЛ 2022 г. 

ОВЕН

 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица Овните ще бъдат в необичайно настроение. Може да се наложи да влезете в конфликт, за да отстоявате правото си да вземате решения. През този период не са изключени търкания по време на работа с началници или напрежение в отношенията с родителите. Може да почувствате, че обстоятелствата ви пречат да постигнете реализирането на намеренията си. Междувременно това е благоприятно време да се заемете със здравето си, да обърнете внимание на духовните практики. Сред суматохата на ежедневието отделете време, за да останете в уединение, спокойно да се отпуснете и да помислите за последните събития. Това е необходимо, за да се възстанови своевременно силата и да се запази душевното равновесие.

ТЕЛЕЦ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица е подходяща за приятелска и романтична комуникация. Ще станете забележимо по-красиви, ще бъде приятно да се общува с вас, представителите на противоположния пол ще ви обръщат по-често внимание. През този период можете да промените стила на дрехите и/или прическата. Можете да привлечете вниманието на другите, да получите комплименти от тяхна страна. Сега можете да посещавате клубове или частни партита. Опитайте се да се държите свободно и открито, прекарвайте повече време сред хората. Междувременно това не е най-доброто време за тези, които са в период на обучение: възможни са трудности при усвояването на знанията. Също така се препоръчва да не се влиза в конфликти.

БЛИЗНАЦИ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица Близнаците могат да изпитат стресови ситуации, когато трябва да направят промени в плановете си и да реагират бързо на обстоятелствата. Това не е най-доброто време за шумно прекарване в приятелски компании. Ако цените приятелите, си струва да намерите основателна причина да не се срещате с тях. В противен случай комуникацията може неочаквано да се превърне в конфликт. Тази седмица може да искате да останете в тишина и уединение, да се отпуснете, да се насладите на времето със себе си, спокойно да обмислите всичко. Това е чудесно време за духовни практики, сесии за релаксация, медитация, автотренинг. Не поставяйте твърда рамка пред себе си, вървете наравно с посоката на времето.

РАК

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица Раците могат да усложнят отношенията си в партньорство (както на работното място, така и в личния си живот). Може би ще почувствате, че светът около вас става по-непоколебим и обстоятелствата не искат да се развият във ваша полза. Най-разумното в тази ситуация би било просто да изчакате, да не насилвате събитията. Отложете принципния разговор с партньора си, също се опитайте да не споделяте властта с него. Това време за приятелска комуникация е много по-положително. Вероятно ще бъдете погълнати от приятни, интересни и вълнуващи разговори с онези хора, които споделят вашите възгледи. Ако често използвате Интернет, тогава тази седмица комуникацията ви в социалните мрежи, форумите, сайтовете за запознанства може да стане по-наситена.

ЛЪВ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица Лъвовете ги очакват успех в кариерата, както и в постигането на всички поставени цели. За да направите това, опитайте да действате по-предпазливо. Внимание и такт, учтивост и приятни маниери на поведение – всичко това ще привлече към Вас симпатиите на другите, които с удоволствие ще ви помогнат. Не всичко, обаче ще се развива безоблачно през тази седмица. Опитайте се да избягвате пътуване с обществен транспорт. Също така, не трябва да се претоварвате в работата. Сега може да сте склонни да изразходвате силите си твърде интензивно, поради което ще настъпи умора, защитните сили на организма ще намалеят.

ДЕВА

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица Девите ще имат уникалната възможност да възобновят предишната си връзка със своята страст. Ако по някаква причина сте се разделили, но бихте искали да върнете този човек, опитайте се да намерите причина да се срещнете и още по-добре, да пътувате заедно. Като цяло това е благоприятен период за туристически пътувания. Ако сте семейни, поканете сродната си душа със себе си. Междувременно тази седмица може да донесе проблеми на тези, които са увлечени по хазарта. Опитайте се да стоите далеч от игралните зали, в противен случай има риск да загубите голяма сума пари.

ВЕЗНИ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 28 март – 3 април, 2022: Везните ще имат време за терапевтични и превантивни процедури, насочени към насърчаване на здравето. Това е подходящ момент за релаксиращи процедури. За да отворите нова страница от животът ви, въведете ред в домакинските дела. Сортирайте всички вещи и изхвърлете всички ненужни от тях. Освободете шкафовете и рафтовете от стари неща. Такъв символичен акт ще доведе до приток на енергия в живота ви и ще послужи като начало на период на обновяване. Междувременно не са изключени приказни моменти с брачният ви партньор или децата. Опитайте се да се възползвате максимално от този период.

СКОРПИОН

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 28 март – 3 април, 2022: Скорпионите ще се радват на романтичен период. Можете да срещнете човек, с когото ще имате шанс за романтична връзка, или да възстановите предишната си любовна връзка. Сега ще имате специален усет и ще можете фино да подходите към личните отношения. Ако се срещате с любим човек от дълго време, вероятно ще станете още по-близки един за друг. По-често се появявайте заедно на обществени места, на развлекателни събития, концертни изпълнения, годишнини. Това е подходящ момент за обявяване на годеж или сватба. Ако имате деца, общуването с тях ще бъде приятно. Междувременно това не е най-доброто време за извънградски пътувания.

СТРЕЛЕЦ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 28 март – 3 април, 2022: Най-добре ще се чувствате у дома, със семейството си, изобщо близките до вас хора. Това обаче едва ли ще бъде пасивна почивка. Вероятно ще искате да направите дома си още по-чист и по-красив, отколкото преди. Затова със специално удоволствие ще започнете да се занимавате с домакински дела, да извършвате генерално почистване, да подреждате нещата и да ги подреждате по рафтовете и шкафчетата. Ако наскоро сте преместили мебели в апартамент, сега може да искате да го върнете на предишните си места. За запознанства и романтични запознанства това не е напълно благоприятно време. Опитайте се да не обсъждате с любимия човек въпроси, свързани с пари, заплата, покупки, в противен случай няма да избегнете спорове. По-добре е да им изберете специални подаръци.

КОЗИРОГ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица звездите съветват Козирозите да организират празник за себе си и близките. Например, можете да организирате пътуване извън града или да отидете на пикник в парка. Като цяло всички кратки пътувания вероятно ще включват нещо приятно и вълнуващо. Романтичните отношения ще бъдат във възход, общуването с любим човек ще ви зареди с много положителни емоции. Ако имате деца, обърнете им повече внимание, ангажирайте се с тяхното възпитание. Детето ще ви бъде благодарно, ако отидете с него в гората или извън града. Основната радост от тези дни се крие в хората, които обичате. Можете да им направите нещо приятно: подарък или изненада.

ВОДОЛЕЙ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 28 март – 3 април, 2022: Тази седмица вероятно ще се радвате на хубави отношения. Няма да е достатъчно да направите жилището си удобно за живеене. Ще искате интериорът да е красив и да отговаря на вашият вкус. В тази връзка ще започнете преди всичко да преобразявате апартамента си. Ако отдавна искате да купите голяма картина, домашни растения или аквариум с екзотични риби, тогава е време да реализирате тези планове. Ще имате достатъчно пари, за да купите всичко необходимо. Основното е да подходите към процеса на декориране на къщата с любов. Тогава този процес ще бъде не само приятен, но и много вълнуващ. Не трябва да доверявате на хората с тайните си.

РИБИ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 март – 3 април 2022

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 28 март – 3 април, 2022: Рибите ще могат да постигнат положителни промени в обучението си. Сега няма да е трудно успешно да издържите всички тестове или изпити. През този период хората ще бъдат привлечени към вас, които ще започнат да изразяват признаци на съчувствие. Опитайте се да ги изслушате и помогнете на всеки с любезна дума, съвет или конкретно дело. Това е благоприятен период за възстановяване на отношенията със съседи, приятели или роднини, с които преди сте били в кавга. Тази седмица ще се установи рядка хармония между вас и хората около вас. Много пътувания ще се развият успешно, вашият социален кръг ще се разшири. Междувременно се опитайте да не харчите пари през този период за закупуване на нови продукти, като електроника, компютърна техника.

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе