Любовен хороскоп за 2 април 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Любовен хороскоп за 27 март 2023: Ако времето позволява, звездите препоръчват на този ден вие и вашият любим човек да се завърнете за кратко в детството ви. Как точно ще направите това не е важно. Но очевидно трябва да се забавлявате на улицата, у дома…, това няма значение. По-важното е, че ще се чувствате толкова щастливи, че няма да искате, да се завърнете обратно в реалността.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023

Дневен хороскоп за 27 март 2023

5 неща, които той може да си мисли, когато не му отговаряте

4 зодии, които вярват в приятелството преди връзката

17 позитивни мисли за любовта на Петър Дънов

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Овен

любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 27 март 2023, е денят, в който Овните ще могат да променят ситуацията само със силата на своите мисли и желания. За да спечелят вниманието на любимия човек или да променят нещо към по-добро в отношенията си с него, звездите съветват да се концентрират и да решат този въпрос, най-напред, вътре в главата си. Колкото и да е „антинаучно“, в близко бъдеще Овните ще имат всички шансове да наблюдават как днешните им мисли постепенно се превръщат в истинска реалност.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Телец

любовен хороскоп за 27 март 2023

Днешната среща на Телеца с любимия човек просто трябва да остане много специална! Днес се отклонете, поне за малко, от утъпканите пътища. Може би няма да се интересува да седи на същата маса в същото кафене, както обикновено, а да се откъсне и да отиде със своята любов в друг град, на кино или да си направи пикник в парка – това е, от което ще се нуждае Телеца. Колкото се може повече свежи впечатления са рецептата за днешната му хармония в любовта.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес Близнаците ще се чувстват, както когато са срещнали за първи път своята половинка. В главата им ще просветне мисълта: „този човек завинаги ще остане в сърцето ми!“ Ще се чувства, че всеки ден е изключителен и животът е изпълнен с ярки цветове! Обичам, когато ме гледаш с вълшебните си очи, увиваш ме нежно в прегръдките си и ме целуваш сладко! Когато си наоколо, целият свят замръзва, оставаме само ти и аз!“

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 27 март 2023, Раци, ако вашата сродна душа ви попита какво е по–ярко: звездите или очите, вие отговорете така: „Че от очите й излиза толкова ярка светлина, че направо боли да гледате в тях“. Ако ви попита кое е по-важно: нейният или неговият живот или вашата любов, отговорете, че няма живот, ако в него не сте заедно. Кажете колко много я/го обичате – лудо, безкрайно, безвъзвратно, безусловно. Така шансът да останете заедно завинаги е огромен!

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес Лъвът ще бъде настроен за флирт и необвързващи запознанства! Е, понякога изобщо не е лошо да се разсеете, само ако, разбира се, той е свободен от обвързващи задължения. В този случай звездите го съветват да прекара тази вечер там, където определено няма да му е скучно и където може да се изяви в пълният си блясък! Неговият чар и игриво настроение ще го направят невероятно привлекателен в очите на противоположния пол.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Взаимоотношенията се градят на любопитство, лекота и непринуденост. За да не се отегчите, имате нужда постоянно от интелектуален контакт, съвместни разходки и пътувания. Променете обичайната обстановка, организирайте незабравима романтична вечер, отидете до най-близкото предградие, наемете вила или посетете спа комплекс, гледайте романтичен филм с любимия човек. Ако сте необвързани, обърнете внимание на околните, може би вашата сродна душа ви дава признаци на внимание от дълго време.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Везни

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 27 март 2023, на Везните е противопоказно да мислят твърде много за пари и още повече – за финансови проблеми. Нека е леко в джобовете ви, но това не е причина да избягвате срещи и събития. В сферата на любовта и флирта парите далеч не са основното нещо! Ако Везните имат дори и капка въображение, те лесно могат да превърнат днешния ден в истински празник на изкушението и любовта. Можете да организирате романтична вечеря у дома, а след това просто трябва да приложите творческото си въображение в спалнята!

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес в любовните дела Скорпионите трябва да овладеят желанието за контрол над ситуацията и да слушат гласа на интуицията си. Звездите вещаят, че докато се опитват логично да управляват развитието на връзката, потенциалът им е ограничен от твърдата рамка и зависи от това как сами се програмират. Ако днес пуснат юздите, доверявайки се на шестото чувство, в любовта пред тях ще се отворят много нови възможности, за съществуването, на които, дори не са подозирали!

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 27 март 2023

В отношенията със съпружеската половина ще сте в състезателен дух, вероятно ще се опитате да разберете „кой е шефът“. Но най-вероятно този въпрос ще остане неясен, тъй като няма да имате желание да спорите по тази тема. Другата ви половина също ще остави опитите за изясняване на отношенията и Стрелецът ще трябва само да прекарва спокойно време, наслаждавайки се на компанията на другия. Вероятно ще чуете добър съвет или предложение в разговор за вашите дела.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 27 март 2023

На шега или сериозно, днес Козирогът може напълно да се потопи в любовната игра. Той толкова иска да се потопи в романтика, че е готов да отговори на призива на симпатичен човек или да флиртува сам, дори ако ситуацията не е напълно подходяща. На този ден Козирогът е изключително емоционален, време е за среща! Хороскопът обещава късмет в любовните отношения: ако мечтае да спечели нечие сърце, днес той ще има чудесен момент да съблазни набелязаната „жертва“.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Ако напоследък Водолеят се опитва, да устои на нечий натиск, възможно е днес упорит фен да успее да открадне сърцето му! На този ден той е по-близо от всякога до развяването на бялото знаме. Романтичното настроение увеличава шансовете да се влюбите напълно и безвъзвратно и затова, ако не искате да загубите ума си, по-добре се заключете у дома, като изключите телефона си! Хороскопът вещае, че по въпроси, свързани с личния живот, Водолеят днес се ръководи изключително от емоции – аргументите на разума са напълно игнорирани.

Любовен хороскоп за 27 март 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 27 март 2023

Днес Рибите могат да бъдат обхванати от любовна треска. Ако изпитват трудности между тях и тяхната сродна душа, те ще бъдат хвърлени в огъня, а след това в студа, те може да не са в състояние да мислят разумно по всякакви въпроси, свързани с отношенията с любимия човек. Преживявайки Шекспировите страсти, Рибите рискуват да се държат неподходящо и дори да правят глупости, за които ще съжаляват след това. Хороскопът уверява: днешният ден може да бъде тест за силата на чувствата на този знак.

infomax-logo-50-15-HW Диана Димитрова: Щом съм се пращала гола на дъщерята на Юлиан Вергов, чакам да излязат и с това, че съм човекоядец

Tagged , ,
на горе