5 причини защо да сте интимни с партньора сутрин
Любов и партньорство

5 причини защо да сте интимни с партньора сутрин

След дълъг и уморителен ден често се случва двойките да избягват да са интимни с партньора нощта, защото това отнема цялата останала енергия. Преживяването в леглото през нощта става вяло и безинтересно. Така, в един момент то се превръща в монотонна рутина, която в един момент омръзва на двойките.

За разлика от това, ласките в леглото сутрин са много по-добър вариант за двойките, които често нямат време. По този начин те могат да се събудят свежи и да се оставят на прилива на емоции. Все пак интимната възбуда е по-вероятно да бъде в своя пик сутрин, така че възползвайте се от момента.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Ето някои причини, поради които по-често трябва да сте интимни с партньора сутрин, вместо късно през нощта:

Повишаване на енергията

Много хора се чувстват по-енергични сутрин, което е напълно нормално поради причините, които вече изброихме. Това пък е нещото, което може да доведе до по-приятни преживявания в леглото с тяхната половинка. Тази закономерност важи особено за хората, които отдават приоритет на добрите навици за сън и се събуждат с чувство на отпочиналост.

Ако обичате нощния живот и редовно ходите по дискотеки или клубове обаче, нормално е да не сте се наспали и да се чувствате уморени. Ако обаче не сте от този тип и имате достатъчно енергия под ръка да сте интимни с партньора сутрин, усещането ще става още по-приятно.

интимни с партньора

Хормонални промени

Нивата на тестостерон често са най-високи сутрин както при мъжете, така и при жените, което може да повиши либидото и желанието да сте интимни с партньора ви. По-лесно е да се отдадете на горещи преживявания в леглото, тъй като и двамата партньори могат да се чувстват възбудени.

Така че не е нужно да си поставяте за цел да сте интимни с партньора ви сутрин. Вашият организъм го предразполага повече, отколкото си мислите.

Чувствате се освежени

След добър нощен сън много хора се чувстват освежени и подмладени, а не уморени, както логично са вечер след дълъг и натоварен работен ден. Тази нова позитивна енергия, която имат сутрин, пък да създаде положително настроение и да увеличи вероятността да се насладят на това да са интимни с партньора.

Двойките могат да позволят на свежестта да се влее в любовната им рутина и веднага да видят промяна в интимното си време заедно.

интимни с партньора 2

Прекарвате по-качествено време насаме

Сутрините са много спокойни, тъй като предлагат тихо време за двойките да останат насаме заедно, преди да започне напрегнатия ден. Това може да създаде интимна и спокойна атмосфера за активност в леглото.

Разбира се, ако ставате прекалено рано за работа и обичате да спите повече, това може да се окаже малък проблем, но и за вас има решение. В краен случай уикендите все още си остават чудесна опция да сте интимни с партньора сутрин. Ще видите как вие самите скоро ще започвате да ставате малко по-рано и през седмицата.

интимни с партньора (2)

Да сте интимни с партньора ви сутрин ще ви даде най-доброто начало на деня

Нищо не може да се обърка, ако започнете деня с това да сте интимни с партньора. Освен това, ако получите оргазъм, ще се почувствате много щастливи, позитивни и добри. Тези вибрации ще ви помогнат да започнете деня правилно и да запазите същата динамика през целия ден. Нещо повече – страхотното начало на деня ще накара и двама ви да мислите за случилото се през целия ден, особено ако е нещо ново за вас.

Не е изключено двамата толкова да се заредите от сутрешното преживяване, че да нямате търпение да се приберете от работа и да го повторите вечерта. Така с един куршум ще ударите два заека, както се казва. Хем ще започнете деня си по отличен начин, хем ще разчупите рутината в леглото вечер.

Вижте още:

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе