6 причини, поради които бившият ви отблокира
Любов и партньорство

6 причини, поради които бившият ви отблокира

Раздялата може да бъде опустошителна, а още по-неприятно е, когато бившият ви блокира по телефона и в социалните мрежи. Това става, когато все още се надявате, че можете да разрешите проблема. Тогава започвате да се чудите каква е причината за поведението му.

Ако бившият ви реши да ви блокира, това може да означава, че или вече не се интересува от връзка с вас, или между вас има нерешени проблеми. Невинаги е ваша вина, ако ви блокира, и понякога опитите да поддържате контакт могат да доведат до окончателно прекъсване на връзката. Това може да бъде разочароващо и объркващо преживяване, тъй като сте оставени да се чудите за неговите намерения.

Резултатът от блокирането зависи от начина, по който бившият ви партньор преработва раздялата и се справя с емоциите си, които се влияят от неговата личност. Колкото и да ви е трудно, започвате да се примирявате до момента, в който той ви отблокира и започнете да се чудите защо го е направил и има ли още чувства към вас.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

За да ви подскажем, ето някои възможни причини, поради които бившият ви отблокира в социалните мрежи:

Вече не ви мрази

Ако вие сте допуснала грешка и бившият ви е ограничил в социалните мрежи, да ви отблокира може да значи, че той вече не изпитва силни чувства на омраза към вас. Разпространено е мнението, че това, че една двойка се разделя, не означава, че тя напълно спира да се интересува един от друг.

Ето защо, ако сте обидили бившия си по някакъв начин и той се свърже с вас след известно време, възможно е да е забравил колко много сте го наранили. Възможно е обаче и да не са ви простили истински и все още да се справят с болката, причинена от вашите действия.

бившият ви

Липсвате му

Ако бившият ви партньор ви отблокира, една от възможните причини е, че вече му липсвате. Емоциите и носталгията може да са свързани с минали спомени, което води до желание за възобновяване на връзката.

Той може също така да се чуди дали вие все още изпитвате чувства към него и дали е отворен за възможността да се събере отново. Важно е да се подхожда предпазливо към такива ситуации и да се общува ясно, за да се избегнат недоразумения и наранени чувства.

Все още го е грижа за вас

Да, много е възможно бившият ви партньор все още да го е грижа толкова много за вас. Може би той наистина се интересува от вашето благополучие и е загрижен за това как се справяте след раздялата.

Възможно е да предполага, че изпитвате болка и може би се нуждаете от неговата подкрепа, ако той е сложил края на връзката. Но дали действително се нуждаете от неговата помощ? Дали разговорът с вашите ще влоши още повече ситуацията? Това са някои точки, които трябва да обмислите, преди да вземете решение.

бившият ви (2)

Иска да общувате отново

Възможно е бившият ви да иска да говори с вас и да се интересува как се справяте. Може би му липсват дните, когато двамата сте водили дълги разговори и сте се наслаждавали на компанията си.

Ако смятате, че бившият ви заслужава възможност да разговаря с вас, продължете и му позволете. Може би ще откриете, че той са е превърнал в човека, който винаги сте се надявали да бъде. Може би ви е било писано да бъдете заедно.

Осъзнава, че блокирането ви е било грешка

Някои хора са склонни да блокират бившите си партньори, без много да мислят бързо. Въпреки това, след като са имали известно време да се успокоят и да приемат реалността на ситуацията, е вероятно да ви отблокират и дори да започнат контакт.

Ако бившият ви партньор има обичай да постъпва така след раздяла, тогава може да се предположи, че причините да ви блокира не са достатъчно силни, за да продължат за постоянно.

бившият ви

Иска да провери дали се срещате с нов човек

Някои хора могат да бъдат толкова лесно ревниви. Ако бившият ви приятел е един от тях, той може да иска да проверява профила ви от време на време, за да види дали вече не сте го заменили.

Дори да има вероятност да сте продължили напред, той вероятно желае да бъде информиран за това. Той смятат, че профилът ви в социалните мрежи може да му предостави необходимата информация. Или пък може да искат да се допитат до вас, за да потвърдят дали в действителност се срещате с някой друг.

Каквато и да е причината, помислете отново…

Възстановяването на връзката с бившия партньор често може да бъде сложно, тъй като същите проблеми, които са причинили първоначалната раздяла, могат да се появят отново. Преди да се опитате да съживите романтиката, е важно да се справите с всички основни проблеми, които сте имали

За съжаление причината, поради която бившият ви е решил да ви отблокира, може да е толкова груба, колкото опит да ви разстрои. А може и да е толкова невинна, колкото копнеж по предишната ви връзка. Независимо от причината, не позволявайте на несигурността да ви погълне.

Вижте още:

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе