ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Народната мъдрост казва: „Можете да обичате това, което правите и имате.“ Но с това твърдение може да се поспори малко, например какво да кажем за любовта от пръв поглед? Но не и на този ден. Звездите вещаят ​​консерватизъм в отношенията, така че възможността за нови запознанства и романтични командировки е минимална. Но това е прекрасен ден, за да се насладите на вече установената връзка, изпълвайки я с романтика, нежност и други прояви на чиста и истинска любов.

 

ОВЕН

Днес в любовните дела звездите не съветват Овена да чака времето да действа, вместо него: щастието му е в неговите собствени ръце! Ако Овенът има план как да привлече вниманието на своя избраник, да засили връзките с любимия човек или да ги изведе на ново ниво – време е да започне да действате, тук и сега. Ако, обаче, няма такъв план, той трябва да прекара ден, обмисляйки го: в бъдеще той определено ще му бъде полезен.

 

ТЕЛЕЦ

В този ден романтичното настроение на Телецът няма да е на ниво. По-скоро просто няма ден за това. Звездите го канят да си почине от любовните преживявания и да насочи вниманието си към онези области от живота, където те не съществуват. Например, да отиде някъде с приятели, да отдели време за работа, близки и себе си. Понякога на чувствата просто трябва да се дава малко почивка, ако Телецът не иска да изгори преждевременно.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 21.10.2021 четвъртък 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците имат бунтарско отношение: всичко познато ще им се стори ужасно безвкусно и скучно! Ако те все-още са необвързани, възможно е да направят много необичайно запознанство с човек, който не е съвсем техен тип. Ако Близнаците имат партньор, звездите ги съветват да не се вглеждат в хората от противоположния пол, а да реализират фантазиите си със сродната душа. Това ще осигури на Близнаците необходимата интензивност на страстите и силата на усещанията!

 

РАК

Ако наскоро Ракът е оставил отношенията си с любимия човек да вървят по своя път, то настъпи времето, в което той да започне да възстановява загубения контрол и за начало – да прецени ситуацията. Не е лошо, ако Ракът изкоментира връзката си с по-опитен човек: да претегли всички „минуси“ и „плюсове“, да оцени чувствата и ефектите им. Такъв логичен подход ще му помогне да стигне до самата същност и ще си отговори на много въпроси.

 

ЛЪВ

На днешният ден звездите по никакъв начин не съветват Лъва да подрежда нещата с любимия човек или дори просто да влезе в дискусия с него! Избраникът на Лъва ще бъде в състояние на решителност и упоритост: той може да превърне, дори едно невинно възражение на Лъва в спор! За да не премине утрешните бойни схватки, Лео трябва да прояви максимална гъвкавост. А при спорни въпроси да задържи мнението си за себе си.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Дневен хороскоп за 21.10.2021 четвъртък 

ДЕВА

В случай, че Девата има разногласия с любимия човек, не бива да се спира на това: Девата и нейният избраник са различни и техните стремежи не е задължително да съвпадат във всичко. Основното е, че Девата и нейният партньор имат общи точки на контакт и искрено желание да се разбират. Е, не е нужно да натрапват гледната си точка: ако дясното е на страната на Девата, с течение на времето любимия човек сам ще достигне до тази идея.

 

ВЕЗНИ

Ситуацията в делата на сърцето може да постави Везните пред избор и няма да им е лесно да го направят лесно! Може да се наложи Везните да избират между кандидатите за ръката и сърцето си или да решат с кого да отидат на среща. Или може би, се колебаят и не знаят какво да правят във връзката с любимия човек и да подредят възможните варианти за действие. По един или друг начин те не трябва да бързат: едва ли Везните ще могат да решат окончателно нещо в този ден.

 

СКОРПИОН

Скорпионът ще демонстрира логичен подход при обсъждане на всякакви въпроси, докато любимият му човек, напротив, ще е в състояние да превърне всяка тема в смешна шега. Такова несериозно поведение на партньор може да раздразни Скорпиона, но напразно. По-скоро такива различни възгледи за живота, биха се допълвали перфектно. Избраникът на Скорпиона ще му помогне да погледне на много неща от нов ъгъл.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 21.10.2021 четвъртък 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът трябва да прояви внимание и чувствителност по отношение на любимия човек. Може би той се нуждае от неговата помощ, неговите съвети или морална подкрепа! Най-добре е Стрелецът да не чака директни искания от избрания (особено след като може да няма такива), защото той самият ще усеща настроението му и така ще му предложи адекватна помощ. Подобна проява на искрена загриженост е най-доброто доказателство за истинската любов.

 

КОЗИРОГ

На този ден ще бъде много полезно за Козирога да получи съвет отвън, относно личния си живот. В същото време, изобщо не е необходимо той да е откровен и да пита директно мнението на някой друг. Звездите го съветват да обърне внимание на хора, които са щастливи в романтичните си отношения. Днес, дори един прост, необвързващ разговор с такъв късметлия ще помогне на Козирога да разбере нещо ново и важно за себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеят може да си помисли, че човекът, който харесва, не го забелязва или дори умишлено го игнорира! По този повод Водолеят е в състояние да мечтае за всичко и в крайна сметка да развали настроението му. Звездите обаче го съветват да не прави прибързани изводи. Може би избраникът на този знак просто е уморен? В края на краищата, дори истинската любов не винаги има силата да размаха криле.

 

РИБИ

Ако Рибите искат да кажат нещо важно на любимия човек, звездите ги съветват да го направят в необичайна форма, например писмена. Няма значение, дали Рибите ще изпратят на избраника си SMS, имейл или просто ще изложат мислите си на хартия и ще му дадат лист хартия. Тази допълнителна форма на комуникация ще помогне на Рибите и техния партньор да се разберат по-добре. А в същото време е добре  да подредят собствените си мисли, като ги формулират правилно.

Вижте още⤵️

Дневен хороскоп за 21.10.2021 четвъртък 

Късметче за 21.10.2021 четвъртък 

Интимен хороскоп за 2022 г.

Женски интимен хороскоп 

Мъжки интимен хороскоп 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе